- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet canım bizim arkadaşlarımız var malatyada anlatıyorlar hep bakalım artık hayırlısı
herkesin hakkında neresi hayırlı olucaksa orası olsun bitanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bizim arkadaşlarımız var malatyada anlatıyorlar hep bakalım artık hayırlısı
selam canım.iyilik sen nasılsın............evet haklısın eşlerimizinde,bizlerinde işi zor...
.....artık katlanıyoruz
.gerçi ben alıştım gece gündüz olayına
.ama bayramlarda tatil olmaması kötü oluyor................:84:
kızlarrrrrrrrrr hayırlı akşamlar yarın son gün sanırım p.tesi yerimiz belli olacak hayırlısıyla çok heyecanlıyıııııız:18:
hakkınızda hayırlısı olsun canımm![]()
kızlarrrrrrrrrr hayırlı akşamlar yarın son gün sanırım p.tesi yerimiz belli olacak hayırlısıyla çok heyecanlıyıııııız:18:
Allah gönlünüze göre versin canım hepinizin gönlünüzdekinide hayırlı eylesin inşallah :)
geçmiş olsun cnm.ihmal etme ne ise sorunun.evet arkadaşında dedıgı gıbı ben hala kendımı bekar gıbı hıssedıyorum.esım öyle karısan da bı ınsan hıc degıl.bırazda bu yuzden galıba.bende memurum benım haftasonum,bayram tatıllerım falan var ama cnm kocacıgım yanımda olmayınca onunla bıseyler paylasmıyınca olsa ne olur olmasa ne olur dıyorum ben genelde.yalnız yalnız onu beklemek zor oluyor
amin canım ya inşallah
minnoş napıyo bakalım![]()
hopluyo su saat olmus teyzesii oglusum zıpır olucak hiç sormaa maşallahı varrr![]()
![]()
![]()
berbatt canımmhayırlısıyla su bi ayımızı dolduralım da dogsun saglıcakla kuzucum dayanıcam artık onun için
![]()
![]()
yarında piknige gidicektik arkadaslarla ama hava bozuluyo sanki şimdi :26:
anca toparlanırsn canım önemli esyalarını topla geri kalanını nakliyet hallediyo![]()
çok şükür gülüm nolsun iş güç uğraşıyorum evi toplamaya başladım ufaktan ufağa pazartesini bekliyorum şarklar açıklansında önümüzü görelim... Sen nasılsın napıyosun sıcakla aran nasıl?
evet ya super oluyo ıstanbul bambaska bı sehır tabıkı gezmek ıcın yasamak cok zor ya orda ama yınede deger buram buram tarıh kokuyo
günaydınlar :118:
Hava piknik planlarınızı alt üst etmiş ama en azından bir kaç gün serinler hava birazda senin için iyi olur aslında Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım sağlıkla al kucağına yeğenimiziDediğin gibi yapıcam zaten canım süs eşyalarını tabaktı bardaktı onları kaldırıcam geriye zaten mobilyalar kalıyoronlarda nakliyecileri bekler..
ay ev toplamak değil mi off bizde bu sene tayinciyiz hepimiz için hayırlısı olsun
selam iyi pazarlar.............
selam canım
oyunu kullandınmı bakem :82:
evet canım sabah 7.30 da..............![]()
sende erkencisin yani
bize oy moy yok
vatandaşlık hakkımı gerizekalı insacıklar yüzünden kullanamıyoruz![]()