• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm gülaycımm naber nasılsın tatlım bebişin nasıl :29: :38: :38:

günaydın bacinekkkk :29: :38: :38:

amin kuzuu dogru söledin valla allahım hayırlı kaderler yazsın inşş oglusumaa :59:

ayyy kusum belki çıkar mı çıkar hazırlıklı ol gecen yıl eşim bana gitmicez dedi son bi ayda ögrendim gidicemizi sok oldum tabe hemen torpil ayarladım çok şükür yaa bilmeseydikk şimdi nerde olurduk kim bilirr :36:

amin canım

aslında tedirgin olurdum belki ama zaten müdür göndermiyomuş eski elemanlarını diye rahatım
tabi çıkrsada yapacak bişey yok eninde sonunda gidicez
çıkarsada kesin ilçe çıkar diyo eşim yandığımızın resmidir :31:

sedoşum koltuklarına bayıldım ama resımdekı renklere:1:
sanada günaydın meloşum
:29: :38: :38:
amin canım

aslında tedirgin olurdum belki ama zaten müdür göndermiyomuş eski elemanlarını diye rahatım
tabi çıkrsada yapacak bişey yok eninde sonunda gidicez
çıkarsada kesin ilçe çıkar diyo eşim yandığımızın resmidir :31:

anladım kusum hadi inşş öle olur allahtan biz nereye gitsek merkezde kalıyoruz eşimin biriminden dolayı bacım mesela merkez bize 6 yıl ama ilçesi olsaydı ya 2-3 arası olurdu hemen giderdik ama sıkıcı olurdu merkez en azından gecede cıksan gez toz çok güzel ilçede öle cıkamazsın helede dogudaysa çok nadir yerlerde belki :34:

sapolun kızlar beğenmenize sevindimmmmm :66::66::66:

sedoşum koltuklarına bayıldım ama resımdekı renklere:1:
sanada günaydın meloşum

kuşum bende o rengi çok sevdim ama benim mobilyalar siyah beyaz onlara uydurmak zorunda kaldımm:59::59:m ondan renkleri öle değiştirdimm ama bak çok güzel olacak oturcez birlikte o koltukalrın üstünde kuzumn birde zigon sehpa aldım 3 lü kırmızı siyah beyaz renkte onlarda sana pastalar börekler yapacam ben daha ooooooo

meloşum bak yağda sür birde doktoruna sor o sana krem verir eziyete dönmesin sonra emzirme o vermezse benim elimde isimler var etkili doktor verdi onların adını söyleyeyim sana
şimdi diyorsun sen ne iş hayırdır bişi diyecem şoka gireceksiniz benim kayınvaldem üvey annem 5 yıl önce vefat etti.bu babamın 2. eşi 4 gün önce doğum yaptı bir kızımız oldu ben ondan biliyorum:66::66::66:

meloşum bak yağda sür birde doktoruna sor o sana krem verir eziyete dönmesin sonra emzirme o vermezse benim elimde isimler var etkili doktor verdi onların adını söyleyeyim sana
şimdi diyorsun sen ne iş hayırdır bişi diyecem şoka gireceksiniz benim kayınvaldem üvey annem 5 yıl önce vefat etti.bu babamın 2. eşi 4 gün önce doğum yaptı bir kızımız oldu ben ondan biliyorum:66::66::66:

aaaa gerçekten mii hayırlı ugurlu olsun canım benimm bende tam dicektim kuzu sen nerden bilion diye :1: maşşş prensesinize o zaman bidenem :nazar: :49: :38:

neyse güzel teyzelerii bizde artık hazırlanalım oglusumla :80: dr amcamızı bekletmeyelim eşimde görevden gelicek hastaneye umarım güzel haberlerle döneriz inşş öpüldünüzz canlarımmm :29: :38: :38:

aaaa gerçekten mii hayırlı ugurlu olsun canım benimm bende tam dicektim kuzu sen nerden bilion diye :1: maşşş prensesinize o zaman bidenem :nazar: :49: :38:

neyse güzel teyzelerii bizde artık hazırlanalım oglusumla :80: dr amcamızı bekletmeyelim eşimde görevden gelicek hastaneye umarım güzel haberlerle döneriz inşş öpüldünüzz canlarımmm :29: :38: :38:

sağol canım darısı başına kuzummm hayırlı haberlelrle gel bi denemmmm

Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin

vallaha bn çok beğendim benim tarzımda tam hoşuma gitti güle güle kullan bitanem

slm kızlar nasılsınız?
slmmm canım hoşgelmişsin

günaydın bebeler :1:
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı
kuzum valla net yoktu bizim ama merakdan çatladım senin gibi açıklandımıki diye gittim komşuya dedim açın şu neti işim var ama açıklanmamış yaaa baksana

eşimde aramış diyoki hazır ol belki bizede çıkabilir hadi be ordan beni strese sokma dedim :9:
kızzz varyaa şimdi burada şark bekleyen arkadaşlar varya bnde kendimizi gidecek gibi hissediyorum akşam eşime dedim ya bizede çıkarsa ne ii olur falan diye ama nerdeeeeeeeeeeee diyooo

merhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
merhaba canımmm hoşgeldinnn.....oleyyy ilk defa kendime yakın bi polis eşi buldum bizde sarıgazideyiz

ohh ne güzell oğluşunu göreceksin yine bnde hep bi sebeb bulup doktora götürdürdüm kendimiki oğluşumu ultrasonda göreyim diyee:52:hemen haberlerini bekliyoruz bitanem inşallah herşey çok ii olacakk:54:

$Görüntü034.webp $Görüntü035.webp $Görüntü036.webp $Görüntü037.webp
buda yatak odam henüz tam bitmedi bakalım bunları beğenecek mi,sinizz

merhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
hoşgeldin tatlımmm
vallaha bn çok beğendim benim tarzımda tam hoşuma gitti güle güle kullan bitanem

çok sağol kuşummmm daha iyileri hepinizin olsun

Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin

çok hoş canım güle güle kullan benimde koltuk takımım kırmızı siyah gri çok enerjik oluyor hayırlı olsun canım :))

güzel haberlerini bekliyoru canım oğluşunlada hasret gider biraz bakalım bu arada canım çatlaklar için suna dumankayanın bitkisel yağlarla yaptığı bir karışım vardı bir polis arkadaşımızın eşi doğumdan sonra uygulamıştı vücudunda o kadar kötü çatlaklar vardıki ama hiçbirşeyi kalmadı bebek gibi oldu şimdi onun tarifini alıp yazarım sana bir ara :))

güzel haberlerini bekliyoru canım oğluşunlada hasret gider biraz bakalım bu arada canım çatlaklar için suna dumankayanın bitkisel yağlarla yaptığı bir karışım vardı bir polis arkadaşımızın eşi doğumdan sonra uygulamıştı vücudunda o kadar kötü çatlaklar vardıki ama hiçbirşeyi kalmadı bebek gibi oldu şimdi onun tarifini alıp yazarım sana bir ara :))

ayyyy hayatım banada yazz vallaha bi görsen benii millet şaşırıyoo doktor bile anlam verememişti çatlaklarıma ama hiç birşey kullanmamıştım ve şimdi kaldı böyle ne olacak bilmem

bi kaç gündür bu topiği buldum okuyorum... yıkık durumdayım.. ben eylülde evlenecem nasipse eşim polis şimdilik rahat yerde ama şark var malum... aslında bu mesleğin rahat yeride yok maalesef nöbetler var geceleri yok, gündüzleri yok...bide şarkı düşündükçe uykularım kaçıyor...

hoş geldin canım burada gerçekten birbirini anlayan insanlarla zaman geçirmek çok iyi oluyor seninde çok rahatlayacağına eminim :) şark içinde dua etmekten başka çaremiz yok ne yapalım artık :40:

Back
X