• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bnde iiyim canımmm abimle eşi vardı dün akşam uğurldık onları yine oğluşumla yanlız kadık :5:ayyyy sormaaa bu havalar sinir ediyo yaaaa haziran bitti gitti hala yağmurrr dün suyumuz çıktıı benimde var çamaşırlar serilecek ama dışarımı assam bilemedim korkuom yağarsa yağmur die

eve gelen misafire alışıyoruz gidincede çok koyuyo insana :43:
rabbim sağlık versin herkes yerinde iyi olsunda yeter ne yapalım katlanıyoruz özlemlere hasretlere :31:
evdeysen as canım yağarsa toplarsın biz dışarı çıkıcaz eşimle o yüzden içe doğru alıcam gitmeden :10:

inşlh yetişir canım ama zaten doğumdan önce tekrar bakıyolar o zamanda görebilir :emir_bebek:

dışarı çıkma canım yat dinlen evde evler yine iyi dışarısı çok bunaltıcı
burdada öyle hava kapalı ama bunaltıcı bir hava var :25:

bende giremem pzrtsiden sonra pek kaynanamlar geliyo ya :10:

anladım canımm saolasın bitanem yine ufaktan sancı oluyo eşim dinlen dio çıkıyorum çok öptüm hepinizi kendinize çok iii bakın emi :29: :38: :38:

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr canım ..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklarrr

çok şükür canım koşturuyorum bugün koli alıcaktım ama yarına kaldı yavaş yavaş topluyoruz nolsun...

allah kolaylık versin canımm :38: :38:

saol canım bu gün hiç bişi yapmadım koli işim yarına kaldı bende dışarı çıktım alış veriş yaptım yeni geldim fırına patlıcan attım akşam yemeği için şimdi bir taraftan kk takılıyorum bir taraftan zorla pekmez yemeye çalışıyorum. Bu arada düşükten sonra 20. günüm ve regl oldum sanırım, dr. gitmem gerekir mi napsam?

Slm kızlar ben geldim bugüm notebokum yanımdaydı bişey yüklemem lazımdı fırsat bu fırsat kimseye çaktırmadan yazayım dedim haftanın son iş günü ve son saatlere yaklaşıyoruz oohh :52:

OO çerkezkızı çık bakalım tatile bende eylül gibi gidicem valla anca o zamana izin alabilirim obda 10 gün falan neye yeticekse :52::52:

bu arada hayırlı cumalar kızlarrr ay bugün niyeyse içim kıpır kıpır karnımda acıktı bu ara çok yiyorum ama kilo almıyorum niyeyseeee

eve gelen misafire alışıyoruz gidincede çok koyuyo insana :43:
rabbim sağlık versin herkes yerinde iyi olsunda yeter ne yapalım katlanıyoruz özlemlere hasretlere :31:
evdeysen as canım yağarsa toplarsın biz dışarı çıkıcaz eşimle o yüzden içe doğru alıcam gitmeden :10:

Ay öyle valla insan ama gelsin istiyor birileri benimde kaynanacığım gelicek galiba kısmetse hiç gelmedi evime bir kere bile belki oda gelebilirse annemim gelme ihtimali yok bari kaynanacığım gelsin hem eve gelince yemek hazır olur ne kötü gelinim demiii :52::52:

hayırlı cumalar milletttttttttttttttttttttttttt
kuzucumm evleniyonnn sevdicegin yanında olsun mutlu ol da balayı yapmış kadar olursunnn bidenemmm :29: :38: :38:

QUOTE]
olour inşallah kuzum dediğin doğru anneciğinde geliyormuş ne güzel bak yalnızlık bitti yakında gürültüden duramıcaksın zaten

sekerlerımmmmmmm hepınıze teker teker tesekkur ederım ıns sızlerde cıkarsınız tatıle stres atarsınız bu arada meloşşşşş gıttıgım yer malatyayı sıcak yonunden 2ye katlar antalyaya gıdıyom ya bebem
yagmurcum konya uzerı gıderız muhtemelen ama senı gormeyı cok ısterım bu arada sedosummm sen gelmeden gelırım ıns sabırsızlıkla beklıyorum senı sevgı kelebegım sarıbebiş aysen emsalsiz sizede yolda bol bol dua etcem anladınız sız onu melos sana da etcem ama senınkı eccük farklı rahat dogur dıye :1:
canımsınnnnnn az kaldıııı depola bak enerjini hem yeni gelinim hemde bunalımım ona göreeee

Ay öyle valla insan ama gelsin istiyor birileri benimde kaynanacığım gelicek galiba kısmetse hiç gelmedi evime bir kere bile belki oda gelebilirse annemim gelme ihtimali yok bari kaynanacığım gelsin hem eve gelince yemek hazır olur ne kötü gelinim demiii :52::52:

kötü gelinnnnn :47::47::60::60:

emsalsiz kuzum kolay gelsin bacımmmmm:29::29:

selam kızlar.:3:..cumanız mübarek olsun......:70:
slmm canımmm saolasın seninde

Slm kızlar ben geldim bugüm notebokum yanımdaydı bişey yüklemem lazımdı fırsat bu fırsat kimseye çaktırmadan yazayım dedim haftanın son iş günü ve son saatlere yaklaşıyoruz oohh :52:

OO çerkezkızı çık bakalım tatile bende eylül gibi gidicem valla anca o zamana izin alabilirim obda 10 gün falan neye yeticekse :52::52:

bu arada hayırlı cumalar kızlarrr ay bugün niyeyse içim kıpır kıpır karnımda acıktı bu ara çok yiyorum ama kilo almıyorum niyeyseeee

slmm canım..ohhh ii yapmışsın güzelim...haftasonuda bol bol dinlen..kızzzz ne güzell vallaha yiyiyon yiyiyon almıonnn kilolar bende bacımmmm bn yollim mi sana birazzz:52:

günaydın millettt iyi haftasonları olsun...
dün ben dr gittim moralim bozuldu yumurtan gelişmemiş dedi günde 3 doz klomenle gelişmiyorsa iğnelere geçmeliyiz dedi.çok üzüldüm...
akşam eşime anlatırken tutamadım kendimi ağladım...sağolsun destek oldu teselli etti ama işte üzülüyo insan...
dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar....Allah beni de benim gibi bekleyip isteyenleri de sevindirsin inş....

ne güzel cnm içinin kıpır kıpır olması...evet neden tatiller bu kadar az ve çabuk geçer anlamam..
yiyip kilo almak ne kadar güzeldir ......

ahhh cnm benim kaynana da gelmiyo ısrar kıyamet çağırıyoruz yok rahatsız etmiyim falan diyo...
ahh dün akşam konuştuk bi de orda deprem oldu ya çadırda kalıyolarmmış çok üzüldüm valla gel buraya diyorum bu defa da havalar çok sıcak oldu kadının kalbi tansiyonu var ısrar edemedim.....

günaydınnnnn hatunlarrrr kimseler yokmu yahuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın cnm ben varımmm...
nasıl gidiyo hazırlıklar kuşum??

selam kızlar...........:3:.
saribeybi canım canını sıkma elbet olur..daha yeni evliydin sanırım...:26:
allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin....:emir_bebek::nazar:

selam kızlar...........:3:.
Saribeybi canım canını sıkma elbet olur..daha yeni evliydin sanırım...:26:
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin....:emir_bebek::nazar:

slm cnm...
Evet yeni 1 yıl oldu da biz son 2 aydır bebek düşünüyoruz doktorum hiç bekletmeden tedaviye geçti onun için umutluydum ama olmadı..
Amin cnm sağol..

sarıbeybim hiç korkma stres yapma stres üzüntü bebeşin gelmesine tümden engel olr,benim ablamda iğneyle hemile kaldı hemde hiç hap kullanadı o direk iğneye geçtiler düşünsene,3. iğnesinde hamiş kaldı şimdi 6 yaşında kızı var geçen yılda tedavi görmeden hamiş kaldı ama onu düşürdü yani bu hiç belli olmuyor sıkma tatlı canını sen çalışmaya devam et yeter ve pozitif ol,pozitif düşün ki pozitif olsunnn

ikiz81 merhaba canım sen nasılsın,bu arada sen hangi şehirdeydin

sarıbeybim hiç korkma stres yapma stres üzüntü bebeşin gelmesine tümden engel olr,benim ablamda iğneyle hemile kaldı hemde hiç hap kullanadı o direk iğneye geçtiler düşünsene,3. iğnesinde hamiş kaldı şimdi 6 yaşında kızı var geçen yılda tedavi görmeden hamiş kaldı ama onu düşürdü yani bu hiç belli olmuyor sıkma tatlı canını sen çalışmaya devam et yeter ve pozitif ol,pozitif düşün ki pozitif olsunnn

iyiyim canım sağol...sen nasılsın...
canım ben gaziantepteyim.....

Son düzenleme:

ah cnmm üzülmemek elde değil ama işte beklicez görücez...
inş benim de tez vakitte bebişim olur...sağol tatlım...
sen napıyon nasıl gidiyo?

iyiyim canım sağol...sen nasılsın...
canım ben gaziantepteyim.....

cnm sen doğuluyum demiştin de nerelisin? ben urfalıyım urfa da yaşıyorum....tabi tayin çıkana kadr

benim kaynanamda düğünden sonra bir kere gelmişti
bu ikinci olacak..kalabalık olmak güzel gerçekten helede bizler için...
amaninn düşündüğün şeylere bak :60::60:
benim kaynanamda yemeklerini özledim diyo
etliye tuzluya karışmaz ama eccik tembeldir ayıptır sölemesi :9::9:
dün ben dr gittim moralim bozuldu yumurtan gelişmemiş dedi günde 3 doz klomenle gelişmiyorsa iğnelere geçmeliyiz dedi.çok üzüldüm...
akşam eşime anlatırken tutamadım kendimi ağladım...sağolsun destek oldu teselli etti ama işte üzülüyo insan...
dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar....Allah beni de benim gibi bekleyip isteyenleri de sevindirsin inş....

ne güzel cnm içinin kıpır kıpır olması...evet neden tatiller bu kadar az ve çabuk geçer anlamam..
yiyip kilo almak ne kadar güzeldir ......

ahhh cnm benim kaynana da gelmiyo ısrar kıyamet çağırıyoruz yok rahatsız etmiyim falan diyo...
ahh dün akşam konuştuk bi de orda deprem oldu ya çadırda kalıyolarmmış çok üzüldüm valla gel buraya diyorum bu defa da havalar çok sıcak oldu kadının kalbi tansiyonu var ısrar edemedim.....

günaydın cnm ben varımmm...
nasıl gidiyo hazırlıklar kuşum??

canımcım hiçç moralini bozma
aldığın horman hapına vücudun alıştı ondan büyümedi yumoşlar doktorun bunu sana sölemedi :57:
ben ilk ay günde 2 kullanmıştım geç büyümüştü 17 günde çatlatma iğnesini olmuştum
ikinci ay doktor geç büyümesin diye günde 3 vermişti o zaman 12 günde iğneyi vurmuştuk
3 ay doktorum izinliydi ben günde 2 kullandım 15 günde gittiğimde daha büyümemiş herhalde büyümezde demişti
çünkü hapı 2 kullanmışsın...bir ay 3 kullanır bir ay 2 kullanırsan yumurtalıklar o ayda biraz daha fazlasını ister büyümez demişti...
zaten sonrada ara vericez demişti

üzülme canım çok daha yenisin bu konuda insan yaşadıkça nelere alışıyo bir bilsen :31:

bu gece rüyamda erkek bir bebek doğurmuştum emziriyodum uyanında oturdum ağladım içim yandı
ama diyecek söz yok bu da bizim imtihanımız dedim rabbim sevdiği kullarını evlat hasretiyle sınarmış bakalım kulum bana isyan edip asi gelecekmi
yoksa benden gelene gelmeyene boynunu büküp şükür edecek mi diye

derdimi seviyorum biliyorum derdimi verende beni seviyor
seven sevdiğinin nazını ölçüyor
sevilen çekmesinde neylesin

ah cnmm üzülmemek elde değil ama işte beklicez görücez...
inş benim de tez vakitte bebişim olur...sağol tatlım...
sen napıyon nasıl gidiyo?

cnm sen doğuluyum demiştin de nerelisin? ben urfalıyım urfa da yaşıyorum....tabi tayin çıkana kadr

canım ben malatyalıyım...............

benim kaynanamda düğünden sonra bir kere gelmişti
bu ikinci olacak..kalabalık olmak güzel gerçekten helede bizler için...
amaninn düşündüğün şeylere bak :60::60:
benim kaynanamda yemeklerini özledim diyo
etliye tuzluya karışmaz ama eccik tembeldir ayıptır sölemesi :9::9:

canımcım hiçç moralini bozma
aldığın horman hapına vücudun alıştı ondan büyümedi yumoşlar doktorun bunu sana sölemedi :57:
ben ilk ay günde 2 kullanmıştım geç büyümüştü 17 günde çatlatma iğnesini olmuştum
ikinci ay doktor geç büyümesin diye günde 3 vermişti o zaman 12 günde iğneyi vurmuştuk
3 ay doktorum izinliydi ben günde 2 kullandım 15 günde gittiğimde daha büyümemiş herhalde büyümezde demişti
çünkü hapı 2 kullanmışsın...bir ay 3 kullanır bir ay 2 kullanırsan yumurtalıklar o ayda biraz daha fazlasını ister büyümez demişti...
zaten sonrada ara vericez demişti

üzülme canım çok daha yenisin bu konuda insan yaşadıkça nelere alışıyo bir bilsen :31:

bu gece rüyamda erkek bir bebek doğurmuştum emziriyodum uyanında oturdum ağladım içim yandı
ama diyecek söz yok bu da bizim imtihanımız dedim rabbim sevdiği kullarını evlat hasretiyle sınarmış bakalım kulum bana isyan edip asi gelecekmi
yoksa benden gelene gelmeyene boynunu büküp şükür edecek mi diye

derdimi seviyorum biliyorum derdimi verende beni seviyor
seven sevdiğinin nazını ölçüyor
sevilen çekmesinde neylesin

canım allahım sanada nasip eder inşaallah..rüyan güzel inşaallah hayırlara vesile olur.....

emsalsiz kuzum kolay gelsin bacımmmmm:29::29:
saol kuzumm:16:

günaydınnnnn hatunlarrrr kimseler yokmu yahuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın canım ben varım şekerim çalışıyorum işteyim gerçi dışarı kadar çıkmıştım koli aldık sonunda çok şükür eve atıp geldik..Sen neler yapıyosun

canım benim senin bebişte benimki gibi nazlı olacak sanırım napalın sağ sağlim gelsinlerde annelerini bekletiyolar işte... Hiç moralini bozma ( üzülmemek elde değil ama kendini telkin etmeye çalış ) her şey güzel olacak diye düşün güzel düşün ki güzel şeyler olsun canım dualarımız seninle ve tüm bebek isteyenlerle tabi kendimede dua ediyorum :9:..:29:

Back
X