• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın kızlarrrrr :16:
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar: :emir_bebek: :38:

selam canım....çok geçmişolsun.:71:.....allah yardımcın olsun..:38:.
hangi hastaneye gidiyorsun.:26:..devlet mi,özel mi?:17:

iyi pazarlar kızlar..:3:erkencisiniz................:51:

ii pazarlarrr canım sanada...kocaları gönderip sabahın köründe kk da oluyoruzzz:24::24:vallaha yattık oğlumla şimdi kalktık daha telefonun seside kapalıydı herkes bizi arıyormuş kimse ulaşamıyo tabikii millet meraktan ölmüşş bizde yatak keyfii yapıok oğlumlaaaa hihiiii.))sen nasılsın bakalım nelr yapıyorsun canımmm...izine giden yokmu yaaa

kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar: :emir_bebek: :38:

kıyamammmm sana bennnn çokkk geçmiş olsun canım benimmmm....annecin gelsin bari bir an öncede baksın sana kuzum...az kaldı bakalım güzelim biraz daha dayan sağlıcakla kucağına alda bebişini tedavinide yaptırırsın

Geçmiş olsun canım az kaldı biraz daha sık dişini sonra bebişin kucağında olcak o zaman unutursun bu sıkıntıları

kıyamammmm sana bennnn çokkk geçmiş olsun canım benimmmm....annecin gelsin bari bir an öncede baksın sana kuzum...az kaldı bakalım güzelim biraz daha dayan sağlıcakla kucağına alda bebişini tedavinide yaptırırsın

Canım sanada geçmiş olsun bebişin ateşleniyormuş çok gezdirme çocuğu çok tatlı :nazar: nazar değer sonraaa :nazar::nazar:

slm kızlarrr iyi pazarlarrrrr
tüm babaların babalar günü kutlu olsun....
bende eşimi gönderdim çamaşır falan yıkadım evi sil süpür toz al wc banyo yıka derkennn saat 12 oldu kafaltı hazırladım annemide çağırdım kafaltı yaptık kahvemizi iç.tik bi bakalım sizler napıyonuz dedim...

Canım sanada geçmiş olsun bebişin ateşleniyormuş çok gezdirme çocuğu çok tatlı :nazar: nazar değer sonraaa :nazar::nazar:

merhabaa canım benim çok saolasınnn..eşimde öyle diyoo nazardan kesin diye ne zaman çıksak dışarıya yolda durdurup seviyorlar vapurda bile benim oğlan milletin kucağında bnde vermemezlik yapmam kimseye yanında olduğum sürece kanı kaynamış sevmek istemiş diyorum ama eşimde bilemezsinki içini diyooo:nazar::nazar:benimde yapılacak temizlik ama durmadan 5dk sonra diyorummmm:53::53::27:

bende eşimi gönderdim çamaşır falan yıkadım evi sil süpür toz al wc banyo yıka derkennn saat 12 oldu kafaltı hazırladım annemide çağırdım kafaltı yaptık kahvemizi iç.tik bi bakalım sizler napıyonuz dedim...

afiyettt bal şeker olsunnn yarasın bacımmmm:52::52:bnde eşimi, gönderdim çamaşırları attım geri yattımm şimdi kalktık oğlumla kahvaltı yapmadan netin başındayızzzzz:84::84:

Kolay gelsin canım bende yapıyorum temizlik hafta içi yapamıyorum haftasonunu iyi değerlendirmem lazım bir sürüde ütüm var hepsi bugün yapılması lazım ufffffff :50::50:

çok ama çokkkkkkkkkkk mutsuzum şişkoyum bi ton sorun yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14:

noldu be senin neren şişko Allah aşkına yaaaaaaaaa
gelinlik provasında tabiki olucak genişlik darlık ayarlanıcak cnm ya bunun için üzülmeye değermiii??

SARIBEYBİMMMMM nasılsınnnn:)kuzum üzülme desemde elde değil malumm yani ama herşeyinn bir vakti zamanı var rabbim ne zaman hayırlı gördüyse inşallah o zaman olur geç olsun güç olmasın tatlım sen böyle üzülür moralini bozarsan daha kötü olur

sağol cnm ya işte sabredemiyoruz ki....Allah büyük....

merhaba hanımlar nasılsınız ?
iyi hafta sonları ....

canım üzme canını herşeyin bir vakti zamanı vardır yeni evli sayılırsın takma kafana kaç sene bebek bekleyenler var onları düşün birde ....benim teyzemde 2.bebeğini 10 sene sonra doğurdu hem de tam ümidini kesmisken... ameliyat oldu kaç tane doktora gitti yokk senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler bizim evde ağladığını biliyorum Allah büyük işte hamile kaldı 39 yaşında şimdide sağlıklı bir bebeği :nazar: (maşll) var işte....üzme tatlı canını tamam mı canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin :emir_bebek::nazar

rüyan hayırlara vesile olsun canım güzel bir rüya ....herşeyin hayırlısı canım çevrenin lafı da bitmez çeneside torba değil ki ağzını büzesin diye boşuna dememişler baksana boşver diyen desin herkes kendine baksın herkesin imtihanı farklıdır sonuçta değil mi?

evt cnm vakti zamanı var demekki bekliyoruz sabırsızlıkla.....

günaydınlar
iyi hafta sonları kızçeler :74:

iyi haftasonları cnm kolay gelsin sana....

ahhh cnm çok geçmiş olsun tatlım benimmm
dikkat et kendine Rabbim şifasını versin...

kızlar hepinize çok tşk ederim inş dualarınızla benimde bebişim olur da bende o mutluluğu yaşar sizinle de paylaşırım.....

merhabaa canım benim çok saolasınnn..eşimde öyle diyoo nazardan kesin diye ne zaman çıksak dışarıya yolda durdurup seviyorlar vapurda bile benim oğlan milletin kucağında bnde vermemezlik yapmam kimseye yanında olduğum sürece kanı kaynamış sevmek istemiş diyorum ama eşimde bilemezsinki içini diyooo:nazar::nazar:benimde yapılacak temizlik ama durmadan 5dk sonra diyorummmm:53::53::27:

Aman verme kimselere canım o daha küçük bebek sen hayır diyemiyorsan eşin taşısın kucağında kimin ne olduğunu bilemezsin ayrıca temizmi pismi hastalıklımı bilemezsin dikkat et kuzum

slm kızlarrrr iyi akşamlarr nasılsınız gelemedim bi kaçgündür ev tutuldu eşyaları gönderme telaşı başladı da:66:
sizde ne var ne yok:3:

:10:
ii pazarlarrr canım sanada...kocaları gönderip sabahın köründe kk da oluyoruzzz:24::24:vallaha yattık oğlumla şimdi kalktık daha telefonun seside kapalıydı herkes bizi arıyormuş kimse ulaşamıyo tabikii millet meraktan ölmüşş bizde yatak keyfii yapıok oğlumlaaaa hihiiii.))sen nasılsın bakalım nelr yapıyorsun canımmm...izine giden yokmu yaaa

iyilik canım.sağol.biz izni ağustosta kullanacağız.:10:bayramıda orda geçirip döneceğiz inşaalllah.............

bebişimiz 2gündür rahatsız yaaa abimler gelmişti gezdik ettik herhalde üşüttük bebeği dünden beri ateşleniyo yaa :43::2:

geçmiş olsun canım dikkat bebişine havalar da çok dengesiz....

aman canım tanımadığın kimselere verme bence insan seviyor tamam da kusura bakmasın uzaktan sevsin hem de bir maşşallah da demiyorlar ,nazar değer tabi canım bebek sonuçta huzursuzluğu olduğu zamanlarda oku artık ne diyebilirim ki....bende bugün köye gittim geldim teyzemin oğlanı sevdim maşlllah diye diye ....

günaydınlar
iyi hafta sonları kızçeler :74:

merhaba ayşen nasılsın ...

yok kuzu bitti ama sürekli yağmur yağdığı için camlarım kalmıştı birazdan halledicem onlarıda :1::1:

hamarat kızımız maşallah...hiç hatırlatma cam işlerini bizimde kapalı balkon var silinecek camlar da çok büyük merdivenle falan siliyorum tepeleri Allah tan ev 1. kat...

canım sen diyetteydin herhalde hiç veremedinmi :44:

sağol canım hayırlara çıkar inşlh
yok canım benim çevremde öyle densiz insna pek yok zaten ki olsada pekde umrum değil açıkcası :1:
evet herkes bir türlü imtihanda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşlh

sen nasılsın neler yapıyosun :38:

inşl hayırlara çıkar ....
ne olsun canım dün kardeşimin sınavı vardı lys girdi bugünde köye gittik gezdik geldik haftaya da kiraz toplamaya gidicem gel beraber yiyelim ....

merhaba canım geçmiş olsun ikisinide bir çekiyorsun hem hamilelik hemde kıl dönmesi Allah acil şifalar versin inşl...
evet herşeyden önce sağlık versin rabbim ...1 temmuz hadi bakalım hayırlısı sizin için tarih kesinleşince yine haber ver dua edelim senin için olur mu tatlım....

selam canım nasılsın ....
afiyet olsun canım maşallah evide temizlemişsin temiz temiz kahvelerde oooo sefan olsun ne diyelim ki...

merhaba ayşen nasılsın ...

iyi canım ne olsun bende erkenden kalktım sil süpür yapıcam sonra yemek
kaynanamlar geliyo bugün :10:

inşl hayırlara çıkar ....
ne olsun canım dün kardeşimin sınavı vardı lys girdi bugünde köye gittik gezdik geldik haftaya da kiraz toplamaya gidicem gel beraber yiyelim ....

sınav iyi geçmiştir inşlh
rabbim herkesin emeklerini boşa çevirmesin hayatımız sınav oldu resmen

ohh ne güzel bende annemlere gidecektim kirazlar olmaya başlamış ama artık kaldı kaynanamlar gidince kaçarım bende hemen
artık ya sonuna yetişirim kirazların ya da yetişemem :31:

Back
X