Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazal ismine bayılıyorum..
Rabbim bi gün bana kız evlat nasip ederse adını hazal koyucam
adım zeynep urfadayım cnm urfalıyım ben eşim burda şarka gelince tanıştık..
evlendik 1 yıl geçti üstünden..
şimdi bebek düşünüyoruz çalışmalar son hız devam ediyo
sende polis eşimisin nişanlımısın?
bi araştırayım cnm sağol kuzum benim öptm
merhaba kızlarr
ev toparlıyorum bende offff ne zormuş bu tayin işi yaaa arkadaşlardan ve bingölden ayrılmak çok zor geliyoo((
eşiyim canım eylülde iki senemiz dolucak evliliğimizin şarktayız bizde bu sene gelmiştik iki senemiz var gitmemize. Inşallah olurda koyarsın canım biz daha düşünmüyoruz erken hele eşim çocuğun ç'sini duymak bile istemiyor![]()
merhaba kızlarr
ev toparlıyorum bende offff ne zormuş bu tayin işi yaaa arkadaşlardan ve bingölden ayrılmak çok zor geliyoo((
bencede her eve lazım senden evlenince tüyolar senden ben bşiraz yavaşımdırda hiç bişi yetiştiremem heralde
inş cnm sağol..
Maşallah 2 yıl olmuş..
Nerede yaşıyosun?
nereye çıktı tayin![]()
ya nerde bu hatunlar bu topikçik neden boş böleee huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 5 kişi yazışıp duruyoruz herkesler tatile gitti sanırım
hayırlı sabahlar kızlarrrrr![]()
![]()
ya nerde bu hatunlar bu topikçik neden boş böleee huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 5 kişi yazışıp duruyoruz herkesler tatile gitti sanırım
iyi pazarlar...............![]()
kısss bugün pazarmı? işe geldim ben aboooooooo![]()
ana kız kafam karıştı........polis eşi olunca günleride bilmiyorum....![]()
selam canlarımm nasılsınızzz neler yapıyorsunuzzz...bize izin çıkmamıştı ama biz oğluşumla yine balıkesire geldik memlekete düğün yapıp döneceğizzzz kurtlarımızı dökcez oğlumlaa![]()
slm tatlım neden izin çıkmadı size?
Eşim az evvel aradı burda da izinler kapalıymış
ama biz çıkıncaya kadar izinler açılırmış
off inş aksilik çıkmaz haftaya abimin düğünü var çünkü![]()