• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

oglusumaaa kavuşmama saatler kaldıııııı güzel teyzeleriiiiiiiiiiiiii :nazar: :emir_bebek: :64: :64: :64:

bitanem hayırlısıyla rabbim kavuştursun inşallah sağlıkla alırsın kuzucuğu kollarına inşallah sende sıkıntısız bir şekilde atlatırsın inşallah fazla yıpranmadan bitanem dualarımız seninle Allahım yardımcın olsun en kolay şekilde atlat inşallah sonrada güzel haberlerini bizimle paylaş :))

Günaydın topikkkk :3::3::3:

Hayırlı cumalar olsun
meloştan haber alan varmı?
Aramak istiyorum da yanlış bi zaman olmasın diye bekliyorum...
Inş kolay bi şekilde atlatır sağlıcakla kavuşur yawrusuna...
Allah yardımcısı olsun inş....

günaydın kızlar melike şimdi hastanededir sanırım rabbim yardım etsin en kolay şekliyle kucağına alsın minik prensi kendiside bebişide sağlıkla sıkıntısız stressi,z dönsünler inşallah evlerine Rabbim herkese içinde bizede bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın :)):71::71::71::71::71::71::71:

[sup][/sup]
günaydın kızlar melike şimdi hastanededir sanırım rabbim yardım etsin en kolay şekliyle kucağına alsın minik prensi kendiside bebişide sağlıkla sıkıntısız stressi,z dönsünler inşallah evlerine rabbim herkese içinde bizede bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın :)):71::71::71::71::71::71::71:

amin cnm amin inş..
Birazdan ararım ben sizede bilgi veririm inş..

kızlar ben eylülde balayında balıkesir örende olacağımmm :32::32::32::32:
ohhh memleketimde yapacaksın balayını çıkar gelirim haaa yanınızaaa:))

Günaydın topikkkk :3::3::3:

Hayırlı cumalar olsun
meloştan haber alan varmı?
Aramak istiyorum da yanlış bi zaman olmasın diye bekliyorum...
Inş kolay bi şekilde atlatır sağlıcakla kavuşur yawrusuna...
Allah yardımcısı olsun inş....
hayırlı ncumalar kuzum nasılsınnn ben aradım meloşu ama teli kapalıydı bekliyorum öyle heyecanla

günaydın kızlar melike şimdi hastanededir sanırım rabbim yardım etsin en kolay şekliyle kucağına alsın minik prensi kendiside bebişide sağlıkla sıkıntısız stressi,z dönsünler inşallah evlerine Rabbim herkese içinde bizede bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın :)):71::71::71::71::71::71::71:

inşallah canım benim inşallah hayırlısıyla bi yapsaydı doğumu

Merhaba kızlarrr
meloşu 1 saat kadar önce aradım cebi kapalıydı.
şimdi konuştuk hepimize dua etmiş sağolsun..
Bebekte kendisi de iyiymiş çok şükür...
Biraz ağrısı varmış normal olarak...
Haberler bunlar kızlar ayrıca çok slm söyledi...
Bende şincik çıkıyom işten abimin 4 de nikahı var
hazırlanayım süsleneyim bari :37:

Merhaba kızlarrr
meloşu 1 saat kadar önce aradım cebi kapalıydı.
şimdi konuştuk hepimize dua etmiş sağolsun..
Bebekte kendisi de iyiymiş çok şükür...
Biraz ağrısı varmış normal olarak...
Haberler bunlar kızlar ayrıca çok slm söyledi...
Bende şincik çıkıyom işten abimin 4 de nikahı var
hazırlanayım süsleneyim bari :37:

ayy ne güzel hadi bakalım gözümüz aydın saol sarıbeybim :16:
Günaydın kızlar bu arada napıyosunuz keyifler nasıl

selam kızlarrrrrrrr çok sevindim meloşdan güzel haberler gelmiş,melekcim balayında benimleymiş ve sarıbeybimm hayırlı olsunnnnn
emsalsiz tatlımm ben iyiym çeyizlerimi koliliyorum hem hüzün hem mutluluk birarada yaşanıyor işte
hazalcım senin nasıl oldun

selam kızlarrrrrrrr çok sevindim meloşdan güzel haberler gelmiş,melekcim balayında benimleymiş ve sarıbeybimm hayırlı olsunnnnn
emsalsiz tatlımm ben iyiym çeyizlerimi koliliyorum hem hüzün hem mutluluk birarada yaşanıyor işte

canım benim Rabbim ömur boyu mutluluklar nasip eylesin inş. her şey gönlünce olur dediğin gibi insan farklı duyguları bir arada yaşıyor. Ben kendi çeyizimi toparlayamamıştım ist. okuldaydım nişanlıyken okul bitince hemen işe başladım çeyizimi annem toparlayıp babamla kargoya verip gönderdiler senelik izinim olmadığı için memlekete gidemedim zorla 10 gün rapor aldımda düğüne gittim dalga geçiyordum artık ben gelemiycem gıyabımda düğün yapın diye... :9:

rica ederim cnm...evet gözümüz aydın..

sağol cnm benim...

canım benim rabbim ömur boyu mutluluklar nasip eylesin inş. Her şey gönlünce olur dediğin gibi insan farklı duyguları bir arada yaşıyor. Ben kendi çeyizimi toparlayamamıştım ist. Okuldaydım nişanlıyken okul bitince hemen işe başladım çeyizimi annem toparlayıp babamla kargoya verip gönderdiler senelik izinim olmadığı için memlekete gidemedim zorla 10 gün rapor aldımda düğüne gittim dalga geçiyordum artık ben gelemiycem gıyabımda düğün yapın diye... :9:

:60::60::60::60: çok güldüm kııı süpersin...

:60::60::60::60: çok güldüm kııı süpersin...

napim bacım bizim meslek böyle alıştık artık izin yok bişi yok kimine yağmur yağar tatil sıcaklar basar tatil deprem olur tatil herkes dört gözle bayram olsun tatil olsun der polise her koşulda ektra mesai AMA HER ZAMAN HER ŞEYE RAĞMEN DİYORUM İYİKİ POLİS OLMUŞUM EN AZINDAN SEVDİĞİM İŞİ YAPIYORUM.ayy büyük yazmışım valla silip yeniden yazmaya üşendim :27:

Günaydın kızlar topik iyice ıssızlaşmış kimsecikler yok bende bakıyom kaçıyom artık hadi hayırlısı bakalım

selam kızlar ben de polis eşiyim ve trabzonda oturuyorum şark çıkmadı bu sene bi sene daha burdayız yani :64:

sen yenisin galiba :29: Hoş geldin tatlım :16: nasılsın

herkese merhabaaa :3:
sonunda kuzuma kavustum canlarım allah hepinizden razı olsun rabbim sizinde güzel gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin tez zamanda hayırlısıyla inşşş :nazar: :emir_bebek: :31:
bu ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleri :69: yarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım :29: :38: :38:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar topik iyice ıssızlaşmış kimsecikler yok bende bakıyom kaçıyom artık hadi hayırlısı bakalım

sen yenisin galiba :29: Hoş geldin tatlım :16: nasılsın

evet yeniyim:1: teşekkür ederim çok iyim hem de az önce kan tahlili sonuçlarımı aldım hamileyim 7. haftama girmişim :62:

:nazar:
herkese merhabaaa :3:
sonunda kuzuma kavustum canlarım allah hepinizden razı olsun rabbim sizinde güzel gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin tez zamanda hayırlısıyla inşşş :nazar: :emir_bebek: :31:
bu ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleri :69: yarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım :29: :38: :38:

hay maşallah :nazar: rabbim nazarlardan korusun yeğenimizi seni burda görmek çok güzel meloşum iyi haberlerinizi duymakta öyle, biz bebişimiz büyüyene kadar artık idare edicez senin topiğimize az girmelerini ama bizi habersiz koyma kuzum öpüyorum ikinizide :16::nazar:

evet yeniyim:1: teşekkür ederim çok iyim hem de az önce kan tahlili sonuçlarımı aldım hamileyim 7. haftama girmişim :62:

:66: ayy ne güzel bi hamişimiz çok şükür bebişine kavuştu bi hamiş daha geldi topiğe rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin tatlım darısı ben dahil tüm isteyenlere inş.

Back
X