selam kızlar ben de polis eşiyim ve trabzonda oturuyorum şark çıkmadı bu sene bi sene daha burdayız yani![]()
slmm canım hoşgelmişsin aramızaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben de polis eşiyim ve trabzonda oturuyorum şark çıkmadı bu sene bi sene daha burdayız yani![]()
amin canım benim çok soal darısıda size olsun inşş dua ettim dogumda size rabbim kabul etsin hayırlısıyla sizden bekliyoruz böle güzel haberleri
hay maşallahrabbim nazarlardan korusun yeğenimizi seni burda görmek çok güzel meloşum iyi haberlerinizi duymakta öyle, biz bebişimiz büyüyene kadar artık idare edicez senin topiğimize az girmelerini ama bizi habersiz koyma kuzum öpüyorum ikinizide
![]()
meloşummm bi geçse bebişin elime yicemm onu
amin canım benim çok soal darısıda size olsun inşş dua ettim dogumda size rabbim kabul etsin hayırlısıyla sizden bekliyoruz böle güzel haberleri![]()
![]()
saol canım inş. doğumda yapılan bütün dualar kabul olurmuş Rabbim bana şirin bi kız versin inş. emir kaanın başını yakayım![]()
merhaba melike maşallah anne olmuşsun sağlıcakla büyüt bebeğini allah nazardan korusun siziherkese merhabaaa
sonunda kuzuma kavustum canlarım allah hepinizden razı olsun rabbim sizinde güzel gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin tez zamanda hayırlısıyla inşşş![]()
![]()
bu ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleriyarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım
![]()
![]()
![]()
merhaba melike maşallah anne olmuşsun sağlıcakla büyüt bebeğini allah nazardan korusun sizi
herkese hayırlı günler bende polis eşiyim ama pek girip takip edemiyorum ..![]()
herkese selammm meloşum oğluşuna bayıldım eşine benziyor sANKİ CNM BENİMMM
merhaba canım çok tesekkürler bitanem aminnn hoşgeldin nasılsın![]()
![]()
çok saol sedoşum evet kuzumm aynı kocişimm eee insan çok sevince böle oluyoooomuş :98:![]()
![]()
amin canım benim çok soal darısıda size olsun inşş dua ettim dogumda size rabbim kabul etsin hayırlısıyla sizden bekliyoruz böle güzel haberleri![]()
canım benimmm benden fırsat gecerse yee kusum![]()
![]()
ayyy kesin benimkide koçisşime benzer sonra küçük japonlar meydana gelir bizden nişanlımın yiğenleri öyleler çünkü çekik çekik gözlüler
allahım adıyla anasıyla babasıyla yaşatsın sağlkla yaşasın kötü gün görmesin bahtı açık olsun inşallahhhhh
Canım hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün resimden tam belli olmuyor ama eminim çok çok tatlıdır![]()
herkese merhabaaa
sonunda kuzuma kavustum canlarım allah hepinizden razı olsun rabbim sizinde güzel gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin tez zamanda hayırlısıyla inşşş![]()
![]()
bu ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleriyarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım
![]()
![]()
![]()
herkese merhabaaa
![]()
ara bebiş çok küçük oldugu için fazla girrip takip edemicem merak etmeyin die gireyim dedim gecmişi okudum çok saolun iyiki varsınız hepinizi çok öpüyorum şimdi süt sorunumuz felan oluyo sonrada yoruluyorum dikişler acıyo daha gecmedi fotomuz profilde facede olanlar ordan bakabilir maşallah deyin emi kuzuma teyzeleriyarın kontrol var inşş sarılık felan olmaz bişi cıkmaz hoşçakalın canlarım
![]()
![]()
![]()
maşallah canım Allah size bağışlasın inş....herkese merhabaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
canım tebrik ederimmmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnn maşallah oglunaaaaaa![]()
maaşaallah geçmiş olsun melikecim...................![]()
maşallah canım Allah size bağışlasın inş....![]()
günaydın kızlar nasılsınız?
Meloşum anne hamileyken kime çok bakarsa ona benzermiş ee kocişten başkasını gördüğümüz olmadığı için babişlerine benziycekler ama ben o kısacık hamileliğimde kardeşimin resmine bakıyordum ona benzesin diye inş. bir dahaki sefere napalım![]()
ayy evet canımm napalım gurbet elde onlardan basa kimsemiz yok bilmiom herkes eşine asıktır sever ama benim askım çok büyükk eşime karsı çok severek evlendik rabbim sahidim buna çok şükür allahıma oglusumda ona benziyo buda ayrı bi duygu ve onur çok sevindim böle olmasına biz her ultrasyona gittigimizde eşim sana benziyo diodu ama dogunca ikimizde sokk olduk cünkü emir kaanım aynı babasıydı :98:![]()
![]()
inşş canımm rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşşş![]()
![]()
![]()
inşş bidenemmmsaol canım benim. İnş. bir gün benimde bebişim olur![]()
neden neden kimseler yok nerdesiniz sarıbeybi caponuumm ayşe nirdesiniz gari ben buralarda garip kalıverdim
bi yerleremi saklanı verdinizsağım solum sobe
yine kimse yok o tarafa bakimm
o taraftada kimsecikler yok
gelen yookkk
giden yookk
halimiii soran yookkkk
hehe![]()
işteyim ama canım eve gitmek istiyor hiç çalışasım yok valla canım sıkılıyooo![]()