• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selamlar kızçeler nasılsınız bakalım

terkedilmiş yaww topik iki gündür yazan yok :53:

ben annemlerdeydim 10 gündür gezdik tozduk iyice :1:bugün dönük istbla :10:

meloş nasılsın canım konuşamıyoruz paşa geldi unutulduk bacım

ikinizde iyisinizdir inşlh

kızlarrrrrr nerdesinizzzz:82:

slm sekerimm :80:
slm kızlar nasılsınız??
ben işte çok yoğun çalışıyorum bakacak vaktim kalmıyo eve de gelince
yemek bulaşık falan derken bu saat oluyo herkesler iyimi???
slm canım allah kolaylık versinnn bidenemm :38:
selamlar kızçeler nasılsınız bakalım

terkedilmiş yaww topik iki gündür yazan yok :53:

ben annemlerdeydim 10 gündür gezdik tozduk iyice :1:bugün dönük istbla :10:

meloş nasılsın canım konuşamıyoruz paşa geldi unutulduk bacım

ikinizde iyisinizdir inşlh

kızlarrrrrr nerdesinizzzz:82:

oooo kusum gelmişşş hoşgelmişşşşşşş:38:
yok yawrum ne unutması yaa askkk olsun :5: saol bacım valla gaz problemi öldürüyo beniii :36: emir kaan sabahtan beri kucagımda bas bas bagırıyooo emmek istiyo gazdan süreklii mamada verdim öglen yok anacımm şimdi annem ana kucagında sallıyo bende yoruldum :84:iki dakka nete bakayım dedimm tatlısım yaaa ayyy cocuk cocuk diee yırrtttımm kendimiiii inankiii diomm demekki herseyde varmış bi hayırrr vallaaa çok yoruyo bazen bende oturuyom o aglarken aglıyom lohusallıkta çok kötü bişimişş :59:
canı saolsun oglumun tabii yinede allahım korusun teyzesii çok şükür iki gün sonra bi aylık olucaz bide kırkımızı ucursaydık :10:
sende iyisin inşş kuzusum ohh ettin gez tozzz dolaşşş bebiş gelmedenn canımsın :48: :48:

slm sekerimm :80:

slm canım allah kolaylık versinnn bidenemm :38:

oooo kusum gelmişşş hoşgelmişşşşşşş:38:
yok yawrum ne unutması yaa askkk olsun :5: saol bacım valla gaz problemi öldürüyo beniii :36: emir kaan sabahtan beri kucagımda bas bas bagırıyooo emmek istiyo gazdan süreklii mamada verdim öglen yok anacımm şimdi annem ana kucagında sallıyo bende yoruldum :84:iki dakka nete bakayım dedimm tatlısım yaaa ayyy cocuk cocuk diee yırrtttımm kendimiiii inankiii diomm demekki herseyde varmış bi hayırrr vallaaa çok yoruyo bazen bende oturuyom o aglarken aglıyom lohusallıkta çok kötü bişimişş :59:
canı saolsun oglumun tabii yinede allahım korusun teyzesii çok şükür iki gün sonra bi aylık olucaz bide kırkımızı ucursaydık :10:
sende iyisin inşş kuzusum ohh ettin gez tozzz dolaşşş bebiş gelmedenn canımsın :48: :48:

bacım bugünlerde geçer sıkma canını keyfini çıkar bebişinle
anam o da ne yaramaz bi velet oldu hemencecik yaw :1: allah sabır versin kuzum biraz kendini toplasın düzelir inşlh

bende iyi canım ne olsun gezdik tozduk geldik ben önce gittim kaldım biraz sonra eşim izin aldı geldi onunla kaldık 5 günde
şimdide eve geldim temizlik ütü felan işte zati ramazan geldi bugünde alışverişe çıkarız yoğunluk başlıyo :10:

öpüyom ikinizide :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

herkeslere selamlarrrr biz geldikkkkkkk sıcaklarda piştik döndük:)bu arada hayırlı ramazanlar olsun hepinize malesef ben oruç tutamıcam bebişim küçük olduğu içinnn :(herkesler iyidir inşallahhhhh

bacım bugünlerde geçer sıkma canını keyfini çıkar bebişinle
anam o da ne yaramaz bi velet oldu hemencecik yaw :1: allah sabır versin kuzum biraz kendini toplasın düzelir inşlh

bende iyi canım ne olsun gezdik tozduk geldik ben önce gittim kaldım biraz sonra eşim izin aldı geldi onunla kaldık 5 günde
şimdide eve geldim temizlik ütü felan işte zati ramazan geldi bugünde alışverişe çıkarız yoğunluk başlıyo :10:

öpüyom ikinizide :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

inşş canım bizde seni çok öptükkkk :29: :38: :38:
herkeslere selamlarrrr biz geldikkkkkkk sıcaklarda piştik döndük:)bu arada hayırlı ramazanlar olsun hepinize malesef ben oruç tutamıcam bebişim küçük olduğu içinnn :(herkesler iyidir inşallahhhhh
hoşgeldin tatlımmm :16:
herkese hayırlı ramazanlar kızlar
sanada canımmm :16:
hayırlı ramazanlar.............:71:

sanada tatlımm :16:

ramazanı şerif ayımız mübarek olsun canlar
rabbim günahlarımızdan mağfiret olmuş olraka bayrama çıkmamızı nasip etsin inşlh :16:

herkese selam hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrr
sanada canımm :16:
ramazanı şerif ayımız mübarek olsun canlar
rabbim günahlarımızdan mağfiret olmuş olraka bayrama çıkmamızı nasip etsin inşlh :16:
amin kusumm :16:
Slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz...
ii canım amaçoksıcak bunaldık bebişimle yaaa sen napıon nasılsın :16:
slm arkadaşlar.ağrı da olan varmı

slm canım bildigim kadarıyla yok :44:
agrıyamı gidiyosun yoksa :34:

sanada canımm :16:

amin kusumm :16:

ii canım amaçoksıcak bunaldık bebişimle yaaa sen napıon nasılsın :16:

slm canım bildigim kadarıyla yok :44:
agrıyamı gidiyosun yoksa :34:

Ne yapim canım iş güç iş yerindeyim klimanın altında gündüzleri sıcağı pek farketmiyorum burnumu bile uzatmıyorum dışarı :52: Bebiş ne yapıyor gaz sorunu çözüldümü canım umarım seni çok yormuyordur :1:

Slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz...
selammm canımmm nasıl geçsin gündüz sıcaklarla boğuşuyoruzzz ama 2gündür geceleri battaniye örtüyoruzzz buz gibi oluyooo....günlerrr dersen geçmiyo izinden dönünce yine oğluşumlaa başbaşa kaldıkkkk.....

selammm canımmm nasıl geçsin gündüz sıcaklarla boğuşuyoruzzz ama 2gündür geceleri battaniye örtüyoruzzz buz gibi oluyooo....günlerrr dersen geçmiyo izinden dönünce yine oğluşumlaa başbaşa kaldıkkkk.....

Ayy ben daha izne bile çıkamadım inşallah bayrama çıkıyorum çabuk geçsin günler :52:
9 gün bayram tatili 15 günde iznim ooooo deme keyfime bayramda ankarada sonra ist. da,beklesin beni istanbulummmm özlemiştir beni... Alışveriş merkezlerinde deli gibi koşturan birini görürsen o benim işteeeeee :52::52::52:

bacım ora nere ki? biz burda 60 derece gece yatamıyoruz anacım yatamıyoruz... :52::52:

Ne yapim canım iş güç iş yerindeyim klimanın altında gündüzleri sıcağı pek farketmiyorum burnumu bile uzatmıyorum dışarı :52: Bebiş ne yapıyor gaz sorunu çözüldümü canım umarım seni çok yormuyordur :1:

ayy canım sorma yaa cıldırdımm artık bugünn :95: çok zormuş bu bebekle ugrasmak bakmakkk oyy öldüm yaaa 34 gündür anam agladıı :53: ne uyku ne yenek içmek herseye küstümm :63: aglıyom sinirdennn bayılecemm gariiiiiiiiii :58:

ayy canım sorma yaa cıldırdımm artık bugünn :95: çok zormuş bu bebekle ugrasmak bakmakkk oyy öldüm yaaa 34 gündür anam agladıı :53: ne uyku ne yenek içmek herseye küstümm :63: aglıyom sinirdennn bayılecemm gariiiiiiiiii :58:

ayyy canım benimmm kıyamam sana bennnn...ben sana çok dedim karnındayken hiç sorunu yok çıkınca başlıo sorunlar diye ama onların varlığı bile herşeye yetiyo vallaha..bende uykusuz kalınca bağırıyorum ediyorum falan ama ben bağırdıkça o gülüyo bütün sinirim stresim uçup gidiyooo

ayyy canım benimmm kıyamam sana bennnn...ben sana çok dedim karnındayken hiç sorunu yok çıkınca başlıo sorunlar diye ama onların varlığı bile herşeye yetiyo vallaha..bende uykusuz kalınca bağırıyorum ediyorum falan ama ben bağırdıkça o gülüyo bütün sinirim stresim uçup gidiyooo

Ama ben bebişlerin yüzünü göremedimmm çok şeker duruyorlar uzaktannnnnn :52::52:

ahh ahh ne diim canım orası öledee varlıgı bi dertmiş yoklugu bi dert hakkımızda hayırlısı olsun artık :nazar: :emir_bebek: :52: :1:
Ama ben bebişlerin yüzünü göremedimmm çok şeker duruyorlar uzaktannnnnn :52::52:

valla kuzum ben degiştiriom arada resimlerde belli oluyo facede burdaki kızlar görüyo tabiside senin için degiştiririm bi gün yine teyzesi :nazar: :emir_bebek: :16:

Back
X