• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....hoşgeldin canım..
Slm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor bu ara pek görüşemiyorus denk gelipte
bütün günüm bebekle uğraşmakla geçiyorr caanım başkada yaptığımız birşey yok sen nasılsın neler yapıorsn

cumanız mübarek olsun kızlar
rabbim şu mübarek ayın şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin
vatanımızı polisimizi askerimizi düşmanlardan korusun inşlh
seninde canım..aminnnnn inşallah

slm kızlar beni hatırlayan varmııı.. unuttunuz mu yoksa :50:

ben maraştayım sonunda taşındık işe başladık gezdiğim kadarıyla güzel bir şehir.. Sizler nasılsınız ...

merhaba cnm unuturmuyuz hiçç...
hayırlı olsun yeni yeriniz öptm

selam canım .............:16:
evimdeyim canım:10:iş, güç uğraşıyorum......:97:
sen nasılsın ,emir kaan nasıl çok yoruyor mu seni?:26:
40 dan sonra dahada zor olur belki ama 3-4 ayından sonra biraz rahatlarsın inşaallah.....:70:
sanada gelmek çok istedim ama çok yoğundum ,sonrada ramazan girdi kaldı....:59::38:..
babam hasta onunla ilgilendik genelde...........:59:

geçmiş olsun cnm

Canim dün taksimde silah olaylari olmus kursun yagdirmislar ondan olabilir. Celik yelek dagitmalari cok iyi olmus.
Hepimizde cok korkuyoruz canim, hepsi Allaha emanet.
Biz polis esleri neler cekiyoruz bilemezler, disaridan bakanlar memur diyorlar maaslari yüksek diyorlar.
Ama bilseler bi anlasalar bizlerin neler cektigini.
Allahim korusun tüm polis memurlarini eslerini cocuklarini....

amin cnm

urfadan kucak dolusu sevgıler....

bende urfadayım :)

Hoşgeldin canım..bende erzurumdayım.
İş telaşı ,tayin durumu, taşınma işleri falan girememiştim ama bundan sonra daha sık girebilcem sanırım herkese yeniden merhaba:1:

hayırlı olsun yeni yeriniz cnm

rabbim şu mübarek ayın şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin

aminnnnnn

selam canım .............:16:
evimdeyim canım:10:iş, güç uğraşıyorum......:97:
sen nasılsın ,emir kaan nasıl çok yoruyor mu seni?:26:
40 dan sonra dahada zor olur belki ama 3-4 ayından sonra biraz rahatlarsın inşaallah.....:70:
sanada gelmek çok istedim ama çok yoğundum ,sonrada ramazan girdi kaldı....:59::38:..
babam hasta onunla ilgilendik genelde...........:59:
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:
hoşgeldin canımm :71:
Hoşgeldin canım..bende erzurumdayım.
İş telaşı ,tayin durumu, taşınma işleri falan girememiştim ama bundan sonra daha sık girebilcem sanırım herkese yeniden merhaba:1:
gel tabi canımm her daim beklerizzz :38:
Slm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor bu ara pek görüşemiyorus denk gelipte
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm :5:
amin bacım aminnnn :29: :38:
urfadan kucak dolusu sevgıler....hoşgeldin canım..
bütün günüm bebekle uğraşmakla geçiyorr caanım başkada yaptığımız birşey yok sen nasılsın neler yapıorsn

seninde canım..aminnnnn inşallah
aynen melek yaa bu bebişler yoruyooo bisiiiii :82: neyse canları saolsun kuzucuklarımızın :55:
merhaba cnm unuturmuyuz hiçç...
hayırlı olsun yeni yeriniz öptm

geçmiş olsun cnm

amin cnm

bende urfadayım :)

hayırlı olsun yeni yeriniz cnm

aminnnnnn

slm sekerrr naber nasılsınn :80:

hoşgeldin canım
iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun
amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:

evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm :5:

aynen melek yaa bu bebişler yoruyooo bisiiiii :82: neyse canları saolsun kuzucuklarımızın :55:

slm sekerrr naber nasılsınn :80:

meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme

hoşgeldin canım

iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun

amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler

meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme

esoşşş deme bacım yaa vallaa aglıyom sinirden artıkkk bi çocuk durmaz mı hiç yaaa püfff her dakika böleee:95: :5:
ben diodum kii karnı doyar altı temiz olur kara kara bakarr ne bilim yegenlerim hep öleydi vallaa ama benim oglan tam bi afacan olma yolunda ilerliyo :59:
aksam yatak odasına aldık yatagını gece kac defa kalktım eşim uyandırıyo hatta duymuyom ben artık düşün 45 gündür uyku ne bilmiom eşim artık oda degiştirdi cenesinden :58:
bigün gecsin büyür düzelir mi rahat edermiyim diom bu oglan daha beter oluyo artık bişi demiyo oluruna bıraktım bacım aha daha simdi uyukluyoo :53:
saolasın canım tatlı oluyo ama benimde ömrümü yiyo ali yahya da cok yakısıklı olmus bacım maşallahh annenlerde güle güle gider hayırsıyla inşş çok öptüm senii ve kuzusunu :29: :38: :38:

ağrı dan sevgiler hepinize.bende polis eşiyim.

hoşgeldin canım malatyadan da sana sevgiler :71:

bu arada sorucam hep unutuom bebişi olan arkadaslar ilk 6 ay bebişlerinizi nasıl beslediniz ???
benim oglan 3 gün hastanede yatmıştı bide ilk günler sütüm gelmemişti devam sütü vermiştim ona alıştı şimdi hala devam ediyoruz sabah 60 cc aksam 60 cc yoksa susmuyo bas bas bagırıyoo sütümde öle fazla deil doymuyo ki cıglıga basıyo dedik annemle şimdi sabahı bıraksam aksam versem sadece diom ama olmuyo bazen hepsini bitirmiyo ben istiyodum ki hep dogumdan önce ilk 6 ay anne sütü vericem olmadı yaa hem anne sütü hemde mama veriyom işte böle devam edicez sanırım :44:

Son düzenleme:
bu arada sorucam hep unutuom bebişi olan arkadaslar ilk 6 ay bebişlerinizi nasıl beslediniz ???
benim oglan 3 gün hastanede yatmıştı bide ilk günler sütüm gelmemişti devam sütü vermiştim ona alıştı şimdi hala devam ediyoruz sabah 60 cc aksam 60 cc yoksa susmuyo bas bas bagırıyoo sütümde öle fazla deil doymuyo ki cıglıga basıyo dedik annemle şimdi sabahı bıraksam aksam versem sadece diom ama olmuyo bazen hepsini bitirmiyo ama böle devam edicez sanırım :44:

canım ben 6 ay 1 damla su bile vermedim..:50:....ama her bebek bir olmaz,belki yetmiyordur..ama şunu hiç unutma nekadar emmerse sütün okadar artacak..her verdiğin öğün sütünü biraz daha azaltır......ver ama fazla verme..sen sütüm yok deme emzir o artacaktır..:31:.moralini hiç bozma,uykuna dikkatet,kaliteli beslen,birde bol bol su tüket..................nacizane fikrim..........:78:.

Son düzenleme:
benim oglan 3 gün hastanede yatmıştı bide ilk günler sütüm gelmemişti devam sütü vermiştim ona alıştı şimdi hala devam ediyoruz sabah 60 cc aksam 60 cc yoksa susmuyo bas bas bagırıyoo sütümde öle fazla deil doymuyo ki cıglıga basıyo dedik annemle şimdi sabahı bıraksam aksam versem sadece diom ama olmuyo bazen hepsini bitirmiyo ben istiyodum ki hep dogumdan önce ilk 6 ay anne sütü vericem olmadı yaa hem anne sütü hemde mama veriyom işte böle devam edicez sanırım :44:

doktoruna sor canım cunku devam sütlerinin miktarını onlar belirliyo bı de emzır er fırsattta sutun olsun olmasın cunku sut gogsunde beklemıyo sen emzırdıkce gogsune ınıyo o yuzden ne kadar cok emzırırsen o kadar cok gelır bı de devam sütlerinin tokluk hissi vermediğini duymustum dogru mu bılmıyorum doktora gıttıgınde bı de onu sor emi merak edıyom hep sormayı unutuyom ben devam sutunu 6.aydan sonra kullandım bızımkı pek sevmıyor hatta az bı kısmınıda dun attım hastanede yatarken yogun bakımda falan vermıslerdı agzında bekletıp tukururdu sıpam cogu zaman yogun bakımdan cıkınca bır yapıstı pir yapıstı o gun bugundur yakamda ama bu aralar ıstahsız bebişim dua edın de acılsın ıstahı melos bu arada malatya hava alanı cok uzak mı otobus termınalıne

canım ben 6 ay 1 damla su bile vermedim..:50:....ama her bebek bir olmaz,belki yetmiyordur..ama şunu hiç unutma nekadar emmerse sütün okadar artacak..her verdiğin öğün sütünü biraz daha azaltır......ver ama fazla verme..sen sütüm yok deme emzir o artacaktır..:31:.moralini hiç bozma,uykuna dikkatet,kaliteli beslen,birde bol bol su tüket..................nacizane fikrim..........:78:.

bol bol yeşillik tüket dere otu nane maydonoz nasıl artıo bak bide soğan ye ben öle 2 yasını geçene kadar emzirdim yete yete:33::33:

nacizane fikrine bende katılıyorum süt yapan en güzel gıda su sonra asure bulgur hurma hosaf et soğan dedıgın gıbı uykuda cok onemlı anneler gorev basına hattı var ordada bunları soylemıslerdı

bide bebginize su vermeyi ihmal etmeyin doğduktan sonra 1 2 çay kasıyla baslayıp devam etcek hem böbrekleri için hemde ağzında aft oluşmasın dei bilginiz olsun ark

çerkeskızı sen harekatçı eşimisin

evet canım sendemı

bide bebginize su vermeyi ihmal etmeyin doğduktan sonra 1 2 çay kasıyla baslayıp devam etcek hem böbrekleri için hemde ağzında aft oluşmasın dei bilginiz olsun ark

bunu doktor mu söyledi ben 6aya kadar 1damla bile su vermedim aft vs ıc bısey olmadı ayrıca anne sutunde d vıtamını dısında hersey var su bıle doktorumuz sıkı sıkı tembıh etmıstı bagırsakları sadece anne sutu ve turevlerıne uyum gosterır bebeklerın dıye böbrek için dogru olabılır ama yınede vermeyın dedıler

bunu doktor mu söyledi ben 6aya kadar 1damla bile su vermedim aft vs ıc bısey olmadı ayrıca anne sutunde d vıtamını dısında hersey var su bıle doktorumuz sıkı sıkı tembıh etmıstı bagırsakları sadece anne sutu ve turevlerıne uyum gosterır bebeklerın dıye böbrek için dogru olabılır ama yınede vermeyın dedıler

bende öyle biliyorum...:31:.....su verilmez diye....:26:

Back
X