hoşgeldin canım
iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun
amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:
hoşgeldin canımm
gel tabi canımm her daim beklerizzz
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm
amin bacım aminnnn
meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme
esoşşş deme bacım yaa vallaa aglıyom sinirden artıkkk bi çocuk durmaz mı hiç yaaa püfff her dakika böleee:95:

ben diodum kii karnı doyar altı temiz olur kara kara bakarr ne bilim yegenlerim hep öleydi vallaa ama benim oglan tam bi afacan olma yolunda ilerliyo

aksam yatak odasına aldık yatagını gece kac defa kalktım eşim uyandırıyo hatta duymuyom ben artık düşün 45 gündür uyku ne bilmiom eşim artık oda degiştirdi cenesinden

bigün gecsin büyür düzelir mi rahat edermiyim diom bu oglan daha beter oluyo artık bişi demiyo oluruna bıraktım bacım aha daha simdi uyukluyoo

saolasın canım tatlı oluyo ama benimde ömrümü yiyo ali yahya da cok yakısıklı olmus bacım maşallahh annenlerde güle güle gider hayırsıyla inşş çok öptüm senii ve kuzusunu
ağrı dan sevgiler hepinize.bende polis eşiyim.
hoşgeldin canım malatyadan da sana sevgiler