- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.641
selam kızlar nasılsınız.
biliyomusunuz benim oğlumun böbreklerinde taş varmış.yavrum o yüzden çok ağlıyomuş son zamanlarda.
idrar yolu enfeksiyonuyla birleşince tavan yaptı.
enfeksiyonu atlatalım sünnet ettiricem oğlumu.
zaten ben istiyordum doktrda sünnet olsa iyi olur dedi. yakında sünnetimiz var teyzeleriiiiii.
uuwwww hadi bakalımm taze teyze seni:))
kız ama benim yeğenim çok tatlı kız berre çok yesinler onu uyyyyyy
akşam eşimle konuştuk bayram bi geçsin düşünürüz olmadı atlarız arabaya nere akşam başka yer sabah dedi
biz geze geze gidersek o zaman sizin köyede uğrarız tatlım şimdi soğuk olmasın napim ben güneşlenmeye gidiyomm
selam kızlar nasılsınız.
biliyomusunuz benim oğlumun böbreklerinde taş varmış.yavrum o yüzden çok ağlıyomuş son zamanlarda.
idrar yolu enfeksiyonuyla birleşince tavan yaptı.
enfeksiyonu atlatalım sünnet ettiricem oğlumu.
zaten ben istiyordum doktrda sünnet olsa iyi olur dedi. yakında sünnetimiz var teyzeleriiiiii.
ii madem geze geze gidin uğrayın bebişkom baktınız soğuk başka yere eyelken acarsınız altınızda araba olduktan sonraahemde bi sürü yer görmüş olursunuz finamıı
SELAM TATLIMM
ÇOK ÜZÜLDÜM YAA KIYAMAM BEN ONA HİÇ O TAŞLAR NASIL DÖKÜLCEK ŞİMDİ RABBİM HEMEN İYİ ETSİN EYMENTOŞUMUZU İİ OLSUN HEMENCİK
SONRACIMA HEMEN SÜNNETTT OLDUDA BİTTİ MAŞALLAHH DAMAT OLSUN İNŞŞALLAHH
BİZDE ÖYLE DÜŞÜNDÜK TTALIM BAKALIM ŞU BAYRAM Bİ GEÇSİNDE KOCACIMIN YORGUNLUKTAN ŞU ARA GÖZÜ BİŞEYCİK GÖRMÜYOO
SEN NAPIYOSUN NASILSIN
hayırlısı kuzum önemli olan gezmek yeni yerler görmek ....
Napım valla bende cok yağmurlu ankara serin güzel evdeyim öle yemeğimde var tavık sotem kaldı pilafım var azcık bi corba yapcem bide azcık püre istedi kocişkom o kadar...
Sen napıyon bebişkom sizde ne var akşam yemekte acıktınmııı
Ooo menün süpermiş kuzumm
vala şuan acıkmadım ve susamadım ama dün akşam acaiptim valla çok susamıştım ilk defa sadece biraz midem burkuluyo gibi oluyor o kadar:))
valla bilmiyorum ki ne var gidince görcez artık ama ben dün akşam sadece ekşimik biliyomusun yada lor peyniri diyolar kimisi onunla yumurta pişirdim kendime bi tek onu yedim pideye bana bana enfessssss
Off istanbul yanıyooooo
bebişkom ben bi duşa giriyom öpüldün kuzucum
ben burdayım geziniyorum baktım kimse yok...:26::26:
napıyosun kuzum..
gelince bi ses versin kim gelirse bak sonra devamı geliyor
ii bbem ne olsun uykusuzum sadece
sende durum nasıl yaptınmı o tatlıyı
tamam bi dahaki sefere veririm balım...
Bende iyiyim yine koşturuyorum ordan oraya..dün akşam davetliydik,bu akşam ablama,yarın akşam dışarı çıkıcaz eşimle bişeyler alıcaz bana Cuma arkadaşa davetliyiz cumartesi ben alıcam inşallah... Yoğun hafta beni bekliyor yani kuzum..
Yaptım valla ben çook beğendim her akşam yiyorum...
Dene bi derim madamım tatlıyı seviyorsanız muhakkak deneyin..
Hakkaten baya yoğunsunuz heee maşallahh ii bünyen dayanıyor ben pazar annemleri aldım toplam 9 kişiydik herşeyide ben yapmadım düşün yani yaptığım bi tatlıyla lazanyayadı mangalı kocam yaptı zeytinyağlıları kavınvalidem yinede bayılcak gibiyidim son çorbayı karıştıramadım zaten annem aldı elimden
şimdi onun tarifini versene bana bidaha bakim tam olarak nasıl yapıcem yapim bu akşam
valla şuan iyi dayanıyorumda bi yerde patlak verir sanırım
ben pazar ve pazartesi toplamda 31 kişi ağarlamışım madamım...
şimdi tarif şöyle..
Ufak tencerede 1 kaşık tereyağını erittim sonra içine 3 paket metro çikolata koydum karamelli ( fıstıklı değil.).
Sonra onları erittim içine 1 kaşık bal koydum dolu dolu,1 paket nesguik almıştım 250gr onun yarısından biraz fazla döktüm içine karıştırdım iyice yedirdim onları birbirine azıcık soğudu fincana koydum kek kağıtlarına ters çevirdim..dolaba koydum 15-20dk soğudu yedim harikaaaa....
Oyyy ağzım sulandı heeeeeeeeeeee hemen yapıyorum bu geceeeee:)))
peki fincana yapışmıyomu aklım oraya takıldı hani yapış yapıştır diye bide sıcak direk kaşıkla kek kağıtlarına koysam :26:
aynen öyle oluyor arkadaşın yapışmamış ama benim yapıştı direk kaşıkla koysan minik oldukları için dağınık duruyor fincana koy sonra çay kaşığının tersiyle çıkarttır yada bıcak ucuyla..
Tamam tatlımm hadi bakalım akşam ola hayrolaaa
afiyet olsun kuzum..
Inşallah beğenirsin ben beğendim ama tabi damak zevki...
Madamım sence bana kırmızı yakışırmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?