- Konu Sahibi bilgemadam
-
şekerim hayırlı uğurlu bol bebişli bereketli olsun yeni topiğiniz
şekerim hayırlı uğurlu bol bebişli bereketli olsun yeni topiğiniz
hepimize uğurlu gelir inşallah pamukummmmmm
RABBİM HEPİMİZİ MELEKLERİMİZE KAVUŞTURSUN
sağoll bebeğimmm çook teşekkür ederimmm arada değişik sohbetler istersen takıl bize her zaman beklerizzz:))
aminn bebeğimmmmmmmmmmmmmmm bu ikimizin eseri hatta senin eserin şekerimm aferin kız ii akıl ettinn valla cücümm benümmm
rica ederim tatlım inş.lah hamile patlaması yapar topiğiniz allah 2şer 3 er versin hepinizesağol canım ya güzelll dileklerin içinnn umarım bol hamişli bi topik olurr bizim topikkkkk inş.......
sağoll bebeğimmm çook teşekkür ederimmm arada değişik sohbetler istersen takıl bize her zaman beklerizzz:))
aminn bebeğimmmmmmmmmmmmmmm bu ikimizin eseri hatta senin eserin şekerimm aferin kız ii akıl ettinn valla cücümm benümmm
pamukk helvam sen benmi var aramızdaaayy inş. bu topik bize uğurlu gelir Rabbim en kısa zamanda kavusturur bebişlerimizee
bir sürü iş yaptım sen gittikten sonra yimek yaptım bil bakalım netavık vazgecilmez yemeğimiz sende ne var akşam tavıkk kaldımı akşamdann minnoşumm
cücüü bebeğimm yemek yaptın mı ben kocişe mesaj attım pizzaaaaaaaaaaaaaaa diye anlamış sanırım akşamı bekle dioo
canım bi çektiki acep hamişmiyim cücüm bee:)))
rica ederim tatlım inş.lah hamile patlaması yapar topiğiniz allah 2şer 3 er versin hepinize
her zaman gelirim cnm benim yalnız bırakırmıyım hiç güzel haberlerinizi almadan bırakmam yakanızı
ben akşam yemek yapmadımki minnoşş anneme gittik oda ıspanak yapmış ohh bayadırda yememiştim ii oldu bu gecede pizza istiyo canım hadi hayırlısı
senle bendeki bu tavık aşkı nedir yaa gıdaklıycaz yakında bak demedi dem
pizzamııııııı didin sen amanın mükemmelll secimm off yenmezmiiibende tavık var bide patates püresi yapcammm
kıss olcağına bakkkk inş... kuzum inş. hamişsindirrrrrrrreee başlangıcı sen yapta el at bizee
pizzamııııııı didin sen amanın mükemmelll secimm off yenmezmiiibende tavık var bide patates püresi yapcammm
kıss olcağına bakkkk inş... kuzum inş. hamişsindirrrrrrrreee başlangıcı sen yapta el at bizee
rica ederim tatlım inş.lah hamile patlaması yapar topiğiniz allah 2şer 3 er versin hepinize
her zaman gelirim cnm benim yalnız bırakırmıyım hiç güzel haberlerinizi almadan bırakmam yakanızı
ayyy bal damlıii bu kızın ağzından yaa ama sen hamilesin en içten dualrını bekliyoruz bizz tamammı senin duan kabul olurr sen iimisin bu arada bi dert sıkıntı üzüntü ??varsada hiç takılma at çöpeinşallah en yakın zamanda alırsın haberlerimizi bizi takip et
biri pizza mı dedi?
tavuk mu?
ben gibi yemeksizler kulübü sanırım bura
bizde de genelde yemek olmaz tavuk pratiktir bol bol tavuk yeriz
benim de 7 ay oldu
olur inşallah
başlarda bana bayram değildi zindandı heryer de artık takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?