bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bilgemadam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
5.031
0
106
İstanbul
selam arkadaşlar bu topik madam ve cücü tarafından düşünülmüş olup hayata daima olumlu bakanların topiğidir...bizler mayıs ayından beri bebek isteyenleriz amma velakin nazlı bebeklerimiz henüz gelmemiş olsada biz hayatımızdan hala çok memnunuz hiç keder tasa nedir bilmeyiz rabbimize şükürler olsun ki..."birgün elbet gelecek" bu inançla yaşadığımız içindir belkide bu hislerimiz ...

siz sevgili dostlarımızı sohbetimize bekliyoruz özellikle mayıs çiçekleri grubunu

sevgiler cücü ve madam

hepimize uğurlu gelir inşallah pamukummmmmm
RABBİM HEPİMİZİ MELEKLERİMİZE KAVUŞTURSUN

sağoll bebeğimmm çook teşekkür ederimmm arada değişik sohbetler istersen takıl bize her zaman beklerizzz:))
şekerim hayırlı uğurlu bol bebişli bereketli olsun yeni topiğiniz

aminn bebeğimmmmmmmmmmmmmmm bu ikimizin eseri hatta senin eserin şekerimm aferin kız ii akıl ettinn valla cücümm benümmm
hepimize uğurlu gelir inşallah pamukummmmmm
RABBİM HEPİMİZİ MELEKLERİMİZE KAVUŞTURSUN

cücüü bebeğimm yemek yaptın mı ben kocişe mesaj attım pizzaaaaaaaaaaaaaaa diye anlamış sanırım akşamı bekle dioo

canım bi çektiki acep hamişmiyim cücüm bee:)))

pamukk helvam sen benmi var aramızdaa ayy inş. bu topik bize uğurlu gelir Rabbim en kısa zamanda kavusturur bebişlerimizee
bir sürü iş yaptım sen gittikten sonra yimek yaptım bil bakalım netavıkvazgecilmez yemeğimiz sende ne var akşam tavıkk kaldımı akşamdann minnoşumm

sağol canım ya güzelll dileklerin içinnn umarım bol hamişli bi topik olurr bizim topikkkkk inş.......
rica ederim tatlım inş.lah hamile patlaması yapar topiğiniz allah 2şer 3 er versin hepinize

her zaman gelirim cnm benim yalnız bırakırmıyım hiç güzel haberlerinizi almadan bırakmam yakanızı

ben akşam yemek yapmadımki minnoşş anneme gittik oda ıspanak yapmış ohh bayadırda yememiştim ii oldu bu gecede pizza istiyo canım hadi hayırlısı
senle bendeki bu tavık aşkı nedir yaa gıdaklıycaz yakında bak demedi dem

cücüü bebeğimm yemek yaptın mı ben kocişe mesaj attım pizzaaaaaaaaaaaaaaa diye anlamış sanırım akşamı bekle dioo

canım bi çektiki acep hamişmiyim cücüm bee:)))

pizzamııııııı didin sen amanın mükemmelll secimm off yenmezmiiibende tavık var bide patates püresi yapcammm
kıss olcağına bakkkk inş... kuzum inş. hamişsindirrrrrrrreee başlangıcı sen yapta el at bizee

ayyy bal damlıii bu kızın ağzından yaa ama sen hamilesin en içten dualrını bekliyoruz bizz tamammı senin duan kabul olurr sen iimisin bu arada bi dert sıkıntı üzüntü ??varsada hiç takılma at çöpe inşallah en yakın zamanda alırsın haberlerimizi bizi takip et
rica ederim tatlım inş.lah hamile patlaması yapar topiğiniz allah 2şer 3 er versin hepinize

her zaman gelirim cnm benim yalnız bırakırmıyım hiç güzel haberlerinizi almadan bırakmam yakanızı

biri pizza mı dedi?
tavuk mu?
ben gibi yemeksizler kulübü sanırım bura
bizde de genelde yemek olmaz tavuk pratiktir bol bol tavuk yeriz

benim de 7 ay oldu
olur inşallah
başlarda bana bayram değildi zindandı heryer de artık takmıyorum

valla sorma canımm ya tavık sevdası nolcekk böle bizimmm gıtgıtgıdakkkkk zeytinede haber verdim yeni topiğiii link attım gelir birasdann
tabii senin annişler yanındaa yimek olmayınca atıyon kendini annişee benim öle bi sansım yok maleseffff

ben geldiiimmmm canlarım ciğerlerim bensiz topik açarsını heeee nasılda geldim amaaa
hayırlı olsun fıstıklar yeni tipiciğiniz

he ya pizza didim gerçi o çok açtım az önce yoldayken şöföre didim az duralım da bi tost alim bare baktım pizacı var uzun sürer die tost yiyince dıkandım ama akşama acıkırım inşallahh ....

offf pate püremi didin senn çook sefiom onu ben yaa geçen akşam yaptıydım bende tavıkla mikemmel bi bütünler ağzının tadını bilen pıstıkımmmm

he ya pizza didim gerçi o çok açtım az önce yoldayken şöföre didim az duralım da bi tost alim bare baktım pizacı var uzun sürer die tost yiyince dıkandım ama akşama acıkırım inşallahh ....

offf pate püremi didin senn çook sefiom onu ben yaa geçen akşam yaptıydım bende tavıkla mikemmel bi bütünler ağzının tadını bilen pıstıkımmmm

bebiş konusunu hiç düşünme bu ay gelmezse benim sırayı sen devr al arkandayım her daimm

inşallahh canımm valla madamım haklıı bal damlıoo ağzındann patlama yaşarıss tavan yaparıss inş...sen hep gell bol bolda dua et canımcım yaa

ahh cnmmm etmezmiyim hiç ayağımı sürüdümde geldim valla allah hepinize versin en tez zamanda allah istemeyene bile versin.yok tatlım iyiyimde bulantım başlıcak gbi dünden beri yokluyor en çok ondan korkuyorum onun dışında bişeyim yok çok şükür sizde bana dua edin ayın 14üne gün verdi doktorum nasip olursa bebeğimi görcem inş.lah darısı başınıza hiç korkusu derdi bitmiyor valla

ivit didik valla valla hergün yasanıoo bu yemek faslııı ne yapsam derdiiiitavuk hem lezzetli hrm kolayy bir sürüde yemeği var daha nolsunn
canım 7 ay daha başlangıççç neden kafacığına takıyosunn olur inş.. sıkıntı yapmaa bosver ya hayat cok kısa kafaya bişiy takmaya değmesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…