- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Ben anlamadım ki para için mi kavga ediyorsunuz?
Madem öyle araba yok gibi davranın, gezin tozun bu zor değil ki..
bende nişanlım da çok değiştik hanımlar( iki buçuk senelik bir ilişkimiz var. ilişkimizin başlarında sadece bizim evin yakınındaki parka giderdik, hafta sonları da avm ye arada sırada sinemaya... ama mutluyduk. son altı aydır babası nişanlıma araba verdi, ayağımız yerden kesilince oraya buraya gezer olduk. beraber çok mutlu olduğumuz o parkı unuttuk. para harcamaya başlayınca değiştik. evet değiştik. ikimizde anlayışsız olduk. hep aynı şeyi yapıyoruz aynı yere gidiyoruz sıkıldım demeye başladım. neden böyle bir cahilliğe düştüm anlamadım. benim bu cümlem karşısında nişanlım eskiden bir parkımız vardı ama mutluyduk biliyorsun dimi dedi. öyle içim parçalandı ki. onu çok seviyorum her gece her gün dua ediyorum allahım sen onu başımdan eksik etme diye. ama ateş olmayan yerden barut çıkarmaya başladık. kavgalarımız ikimizi de ağlatmaya başladı. ikimizde hüngür hüngür ağlayarak o kadar çok kavga ediyoruz ki sonra oturup üzüntüden ağlıyoruz bir de.
eski günlerimi özledim kızlar... beklentisiz tek bir parkta saatlerce oturduğumuz ama mutlu olduğumuz o günleri... kavgasız geçen 1 buçuk seneyi.... ne yapmalıyım ne olur yardım edin eski günlerime dönmek istiyorum nişanlım da bende bunu gerçekleştirmek için bir adım atmak istiyoruz yardım edin nerden başlayacağımızı bilmiyoruz
canım tabi ki para harcıyoruz diye kavga etmiyoruz.ama eskiden doğru düzgün yemeğe gitmezdik şimdi tüm sabah kahvaltılarımızı ve öğle yemeklerimizi beraber yiyoruz çok geziyoruz yani oraya buraya eskiden hiç kavga etmezdik. simdi gitmek istediğimiz bi yere gitmeyince ben surat yapıyorum yada o trip atıyo kavga ediyoruz neden böyle oldu bilmiyorum ki eskiden hiç biyere gitmesek de mutluyduk yani çok anlayışlıydık
bende nişanlım da çok değiştik hanımlar( iki buçuk senelik bir ilişkimiz var. ilişkimizin başlarında sadece bizim evin yakınındaki parka giderdik, hafta sonları da avm ye arada sırada sinemaya... ama mutluyduk. son altı aydır babası nişanlıma araba verdi, ayağımız yerden kesilince oraya buraya gezer olduk. beraber çok mutlu olduğumuz o parkı unuttuk. para harcamaya başlayınca değiştik. evet değiştik. ikimizde anlayışsız olduk. hep aynı şeyi yapıyoruz aynı yere gidiyoruz sıkıldım demeye başladım. neden böyle bir cahilliğe düştüm anlamadım. benim bu cümlem karşısında nişanlım eskiden bir parkımız vardı ama mutluyduk biliyorsun dimi dedi. öyle içim parçalandı ki. onu çok seviyorum her gece her gün dua ediyorum allahım sen onu başımdan eksik etme diye. ama ateş olmayan yerden barut çıkarmaya başladık. kavgalarımız ikimizi de ağlatmaya başladı. ikimizde hüngür hüngür ağlayarak o kadar çok kavga ediyoruz ki sonra oturup üzüntüden ağlıyoruz bir de.
eski günlerimi özledim kızlar... beklentisiz tek bir parkta saatlerce oturduğumuz ama mutlu olduğumuz o günleri... kavgasız geçen 1 buçuk seneyi.... ne yapmalıyım ne olur yardım edin eski günlerime dönmek istiyorum nişanlım da bende bunu gerçekleştirmek için bir adım atmak istiyoruz yardım edin nerden başlayacağımızı bilmiyoruz
canım tabi ki para harcıyoruz diye kavga etmiyoruz.ama eskiden doğru düzgün yemeğe gitmezdik şimdi tüm sabah kahvaltılarımızı ve öğle yemeklerimizi beraber yiyoruz çok geziyoruz yani oraya buraya eskiden hiç kavga etmezdik. simdi gitmek istediğimiz bi yere gitmeyince ben surat yapıyorum yada o trip atıyo kavga ediyoruz neden böyle oldu bilmiyorum ki eskiden hiç biyere gitmesek de mutluyduk yani çok anlayışlıydık
Eski konularını biliyorum da yaşlarınızı cidden merak ediyorum.
Bu ilişkiden emin misiniz mesela? (tüm konuları baz alarak diyorum bunu)
Hep aynı parka giderken sıkılmayıp, şimdi çok daha iyi imkanlar varken tartışabilmeniz için ciddi bi'sorunun olması lazım.
Bence özleyin birbirinizi öyle sürekli koala gibi olunca buluşmanın değeri kalmıyo.
Evlenince zaten dipdibe olucaksınız onun büyüsünü şimdiden kullanmak yersiz haftada bir buluşun konularınız biriksin, özleyin, özleyince zaten mekanı gözünüz görmeyecek.
özleyin birbirinizii,bazen bu da gereklii
bende sorunun sık görüşmekten kuru gürültü çıkardığımıza karar verdim :) nişanlıma da dedim hatta biraz görüşmelere nefes mi aldırsak diye ama ben seni görmeden asla yapamam diyor ne diyeyim ki ben şimdi böyle diyen bi adama
Ne alaka ???
Yani siz bir omur boyu , parktani oturacaksiniz kavga etmemek icin ??
Siz bence nisanlinizla , baska seylerden dolayi kavga ediyosunuz , park veya diger seyler bahanesi...
Evlendiginizde isler tamamen degisecek 24 saat bir evde , hergun park yerine gezeceksiniz yemege cikicaksiniz.... vs vs .
Yani sizin sorununuz baska bence.
Ben anlayamadim.
Arabaniz oldu, eliniz para gordu, gezme secenekleri cogaldi diye nasil bir cift aglayacak kadar kavga eder, aklim almiyor.
Temeliniz saglam degil mi?
Sorun olusturmayacak, guzel denilebilecek imkanlarda bu haldeyse, evlilikte cikan bariz "sorun"larin altinda ezilmeyesiniz?
Diger konularinizi da az cok hatirliyorum. Iliskiniz biraz sig gibi geliyor bana. Ufacik seylerden problem cikmasi bana bunu dusundurdu.
ikiniz de biraz olgunlasin. Hayat bu kadar pembe, bu kadar basit degil, aglayacak daha ne dertler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?