Erkek İnfertilitesi Bizede nasip olurmu acaba annelik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nekadar verdiniz toplam ?
Daha devam ediyorum canım 9400 ilaçlar hariç sadece tedavi mastafı bu, harici işlemler oluyo dondurma, sperm bakımı falan bide benim polip ameliyatı olucak rahim temizleme için o da var yani aşağı yukarı ilaçları da sayarsak 14-15 bini buluyo

Doktor umut veriyomu tutar gibisinden yoksa direk tüp mü yapın dio
Aşılamanın tutma şansı yüzde 15 zaten tüp bebekten önce yapmak gerekiyor. En az 5 milyon hareketli sperm varsa önce aşılama diyorlar

Çok fazla ya Allah yardımcımız olsun bizde aşılama tutmazsa tüpe başlıycaz artık

Çok fazla ya Allah yardımcımız olsun bizde aşılama tutmazsa tüpe başlıycaz artık
İnşallah gerek kalmaz canım tez zamanda nasip olur inş, bi buçuk sene boyunca yapmadığımız şey kalmadı bi tüp parası harcamışızdır aşılamaya ona buna son çare bu bakalım yaşımız genç daha olur inşallah

3 senedir tadavi görüyoruz ama sonuç alamıyoruz her ay artık beklemekten yoruldum psikolojim bozuldu bizden sonra evlenenler in çoktan oldu hatta ikinciye hamileler rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin okadar zorkı

İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç kimsenin çeken bilir ancak

yi akşamlar kızlar eşim daha önce özel bi hastanede sperm testi verdi her şey normaldi .bugün de özel bi Klnik de verdi ileri hız yüzde 10 morfoloji 1 çıktı .doktora sorduk neden böyle diye doktor diyor ki ben mikroskopla bakıyorum inceliyorum diğer hastanede makine ile bakıyorlar çok gözüküyor böyle bir şey yaşayan var mı şimdi hangisi doğru .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…