Erkek İnfertilitesi Bizede nasip olurmu acaba annelik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
3 senedir tadavi görüyoruz ama sonuç alamıyoruz her ay artık beklemekten yoruldum psikolojim bozuldu bizden sonra evlenenler in çoktan oldu hatta ikinciye hamileler rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin okadar zorkı

3 senedir tadavi görüyoruz ama sonuç alamıyoruz her ay artık beklemekten yoruldum psikolojim bozuldu bizden sonra evlenenler in çoktan oldu hatta ikinciye hamileler rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin okadar zorkı
Sorununuz neydi kuzum sizin ? Biz de tedavi oluyoruz da hiç fark olmadı mı ilaçlarla falan?

Sorununuz neydi kuzum sizin ? Biz de tedavi oluyoruz da hiç fark olmadı mı ilaçlarla falan?
Eşimde baş anomalisi çok yüksek birde ileri hız 0 ilaç kullandığımız an düşüyor bıraktığımız an geri yükseliyor

Ben de artık umudumu kaybettim çok zor gerçekten

Bizim de aynı hareket az normal olur mu diye bekledik ama olmuyo 1 buçuk yıl oldu aşılama denicez artık diğer aya
Biz aşılama denedik tutmadı bida ki ay tekrar deniycez eşim klomen kullanıyo inşallah faydasını görürüz

Biz aşılama denedik tutmadı bida ki ay tekrar deniycez eşim klomen kullanıyo inşallah faydasını görürüz
Benimki de klomen kullandı 4 kutu şimdi artmed diye bir ilaç kullanıyor bizim Fe sayımız çok az Korkudan tekrar test de ver diyemiyorum ama bu ay sonu mecbur vericek artık duruma göre aşılama tüp yapacağız artık

4 ay oldu testi vereli de zaten ne durumda hiç bilmiyorum aşılama da belli olur artık

Biz erken davrandık sanırım 1buçuk yıl oldu sorunumuz da yok çikolata kistim dışında onu da sorun olarak görmedi doktorlarım küçük diye ama beklemek istemedim gerçekten yaşayan bilir bir ayı zor geçirirken baktım sene olmuş, şuan tüp tedavisindeyim

Nerde başladınız tedaviye canım ?

Olacak inşallah .Birgün bizde anne olacağız inanıyorum ..

Nasip kismet bu isler hic beklemediğiniz anda sizleri bulsun insallah.yuzunuzu guldursun rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…