Bizi aptal yerine koyan insanlar

itiraf ediyorum bazen ben de canım konuşmak istemeyince açmam sonra dönerim napim ya :26:

bi arkadaşım vardı ondan hoşlanan çocuğu işine geldiği gibi yağlıyo ballıyo tüm işlerini yaptırıyo o yanındayken sanki mutluymuş eğleniyomuş gibi davranıyo
o kişi gidince kankalarıyla ve gerçek sevgilisiyle onun taklitini yapıp dalga geçiyolardı hakkında çok ağır şeyler konuşup eleştiriyolardı

oldukça açık bayanların yaptığı bir dans şovu telefonundaki videolar arasında bulduğum eski sevgilimin, ya onu arkadaş çekti demesi :1:

gerizekalı, arkadaşında da kameralı telefon var niye kendininkiyle çekmiyo

benimki çok süperzekaydı çokkk :ssz:

canım her durumda geçerli değil bu bilerek açmadıkları zamanlar oluyo mesela bi konuda görüş ayrılığına düştük konuşmamız gereken önemli birşey varken gıcıklığına açmıyo sonra da küslük olmasın diye yalan uyduruyolar. bari sana kızdım konuşmak istemedim de niye yalan uydurup sinir edip sonra da birşey yapmamış gibi davranıyo.
tavır yapıyosa arkasında dursun yaptığının duramayacaksa hiç yapmasın.

yoksa duymayıp açmayabilir onda birşey yok. herkes telefonu açmayan beni aptal yerine koyuyo demiyorum zaten.

Doğru bak sınır bozucu olabilir bazı durumlarda, benim yakın bir arkadaşım davet edildiği her yere geleceğini söyler gayet kesin bir şekilde sonra buluşma saati geldiğinde telefonunu açmaz telefon öyle çalar durur bir köşede. Kaç defa söyledim insanlar sınır olurlar öyle daha çok açıp gelemicem de beklemezler en azından diye, ama ayıp olmasın diye açamayacağını söyler:1: halletmen bilerek yapan ınsanlarda var gerçekten.

Mesala bir arkadaşım evden çıkamıyorum ,annem izin vermiyor ,ders çalşıyorum diyordu ki arkadaşım istediğin zaman evden çıkabilen biriydi .
Ben hadi çıkalım bir kahve içelim demiştim.Ertesi gün face arkadaşının havuzunda resimlerini gördüm. Birçok açıklama yaptı ama ben şok olmuştum.
Gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımdı..Son zamanlar hayatında değişikliklerde vardı ama..Artık hiçbirşey eskisi olmadı malesef..Çok yazık oldu .
Keşke baştan gerekçelerini söyleseydi (tamam açıklama yapmasına gerek yok ama bana öyle değip bu şekilde yapması, canım bugün bu arkadşıma gitcem deseydi keşke ...))

Son düzenleme:
Doğru bak sınır bozucu olabilir bazı durumlarda, benim yakın bir arkadaşım davet edildiği her yere geleceğini söyler gayet kesin bir şekilde sonra buluşma saati geldiğinde telefonunu açmaz telefon öyle çalar durur bir köşede. Kaç defa söyledim insanlar sınır olurlar öyle daha çok açıp gelemicem de beklemezler en azından diye, ama ayıp olmasın diye açamayacağını söyler:1: halletmen bilerek yapan ınsanlarda var gerçekten.

canım okuldan bi arkadaşımız bursalıydı biz de uludağa hiç gitmemiştik. gezdiren kimse olmayacak vakit kaybı olacak diye vazgeçmiştik gitmekten.kız tutturdu herkesi ayarladı haftasonu gidip kayak yapalım filan diye sonra da bursaya ineriz bide gidip bi iki günde orda kalırız bursayı gezeriz şunları bunları yaparız diye ciddiciddi konuştuk.hepimize bi gaz verdi bi gaz verdi anlatamam gitmeyecekleri bile ayarttı gidicez kimse oyunbozanlık yapmasın diye.

taki gün geldi çattı bilet alma zamanı o arkadaşı arıyoruz sürekli telefonu açmıyo
gidiyoruz dimi diyoruz önceki gece evet diyo siz biletleri ayarlayın çarşıda buluşup alalım diyodu.
ama o gün akşama kadar açmadı telefonu mesajlar attık dönmedi.
en sonunda açtı ya kızlar benim işim varda ben gelemicem kusura bakmayın artık dedi siz gidin gezin dedi. biz de ne işi dedik daha dün konuştuk birşey demedin dedik ödev yapıcam dedi. ( bu kızın da ortalaması 1lerde bütün dersleri tekrar alıyo nerdeyse ve dersle alakası yok ödevin ö'sünü bilmez o derece yani tam bi eğlence insanıdır)

öyle işte

itiraf ediyorum bazen ben de canım konuşmak istemeyince açmam sonra dönerim napim ya :26:

Tabiki hepimiz insanız, her zaman müsait olamayabiliyoruz ama bu sürekli tekrarlanıyorsa yemiyorum. Mesela akşam üzeri bir arkadaşımı aradım yoldan gelmişti açmadı telini, ortak bir arkadaşımız vardı onu aradım hal hatır sormak için beraberlermiş. :))) Dedim onuda aradım duymadı heralde çantasındaydı telefon duymamıştır dedi. :))) Aslında o kişi telefonu duymayan biri değil canı isterse açar. Birde şöyle bakmak lazım olaya diyelimki zor durumdayım aradım onu ???

aylarca hatta yıllarca aramayıp bir işi düştüğünde arayan insanlara da çok gıcık oluyorum...

giydigin birseyi yada sacini vs.nasil olmus diye sordugunda yakismadigini bile bile cok guzel olmus denmesine gicik oluyorum
dost dedigin acida olsa gercegi soylemeli

giydigin birseyi yada sacini vs.nasil olmus diye sordugunda yakismadigini bile bile cok guzel olmus denmesine gicik oluyorum

Güzel olduğu için kötü olduğunu söyleyen tiplerde var :1:
Bizim bi arkadaş açıkca söylerdi benden güzel olmasın yanımdaki,güzelsede çirkin diyorum ben derdi

Buna katılıyorum ama şuda var bu giyimle değilde bir arkadaşınızın yaptığı bir olay yada konuşulan konu yada farklı birşeyde ona yaptığı hatanın yanlış olduğunu söylediğinizde size kırılması. Ben artık birşey anlatıldığında sadece dinlemekle ve evet yada hımm gibi geçiştiriyorum çünkü kıskandı yada başka birine gidipde bana böyle dedi denilmesindense sessiz kalmayı tercih ediyorum. Hayatımda dostum diyebileceğim kimse yok. Herkes iki yüzlü olmuş..

sana degil etraftakilere guvenmiyorum(!)
diyen erkeklere ozellikle eslere sinir oluyorum
yalan soyleme sen sadece kendine guvenmiyorsun :-))

Güzel olduğu için kötü olduğunu söyleyen tiplerde var :1:
Bizim bi arkadaş açıkca söylerdi benden güzel olmasın yanımdaki,güzelsede çirkin diyorum ben derdi

Bende tam tersi düşünüyorum yanımda güzel bir arkadaşımla gezmeyi severim. Yada güzel giyiniyorsa makyajı güzelse mutlaka etrafımda paylaşırım. işte süper makyajı var yada şunu almış çok yakışmış, bunu yüzünede sölerim o farın ne renk yada bunu nerden aldın gibi :))

canım okuldan bi arkadaşımız bursalıydı biz de uludağa hiç gitmemiştik. gezdiren kimse olmayacak vakit kaybı olacak diye vazgeçmiştik gitmekten.kız tutturdu herkesi ayarladı haftasonu gidip kayak yapalım filan diye sonra da bursaya ineriz bide gidip bi iki günde orda kalırız bursayı gezeriz şunları bunları yaparız diye ciddiciddi konuştuk.hepimize bi gaz verdi bi gaz verdi anlatamam gitmeyecekleri bile ayarttı gidicez kimse oyunbozanlık yapmasın diye.

taki gün geldi çattı bilet alma zamanı o arkadaşı arıyoruz sürekli telefonu açmıyo
gidiyoruz dimi diyoruz önceki gece evet diyo siz biletleri ayarlayın çarşıda buluşup alalım diyodu.
ama o gün akşama kadar açmadı telefonu mesajlar attık dönmedi.
en sonunda açtı ya kızlar benim işim varda ben gelemicem kusura bakmayın artık dedi siz gidin gezin dedi. biz de ne işi dedik daha dün konuştuk birşey demedin dedik ödev yapıcam dedi. ( bu kızın da ortalaması 1lerde bütün dersleri tekrar alıyo nerdeyse ve dersle alakası yok ödevin ö'sünü bilmez o derece yani tam bi eğlence insanıdır)

öyle işte

Benim bahsettiğim arkadaşın son ekme hareketi bayağı uluslararasıydı. Bı akşam taksimden dönüyoruz tesadüf eseri Fransız bir turistle tanıştık, adamın bizim yaşlarımızda Türk bir rehberi var, istanbulda son bir günü kalmış ve rehber olmadan tek başına gezmesine imkan yok. Neyse arkadaşımdan çok hoşlanıyor ve son gününü onunla geçirmek için randevu alıyor kızdan. Telefonlar alınıp veriliyor ertesi gün buluşmak için yer ve saat belirleniyor, rehbere yarın gelmesine gerek olmadığı söyleniyor. Buraya kadar tamam. Ama ertesi sabah arkadaşım sevgilisinin haberi olmadan böyle birşey yapmanın yanlış olacağını farkediyor ve gitmekten vazgeçiyor. Bulduğu ilk çözüm adam aradığında benim doktor takliti yapıp kaza geçirdiğini hastaneye kaldırıldığını idda etmem :27: :27: Tabi fazla dramatik bir senaryo olduğuna ikna ediyorum ve yeniden telefonu açmama taktiğine dönüyor, arkadaşım o gün içinde birkaç yüz arama ve neden gelmedin konulu bir kaç mesaj alıyor turistin akıbetinin ne olduğunuza bilmiyoruz hala.

Bir de demin bir mesajda vardı hangi sevgili kızın işleri olsun diye başka erkeğe yüz vermesini kabul eder ki? Ne çirkin birşey. :40:

Bende tam tersi düşünüyorum yanımda güzel bir arkadaşımla gezmeyi severim. Yada güzel giyiniyorsa makyajı güzelse mutlaka etrafımda paylaşırım. işte süper makyajı var yada şunu almış çok yakışmış, bunu yüzünede sölerim o farın ne renk yada bunu nerden aldın gibi :))

Özgüven eksikliği heralde o insanlardaki :31:

Benim bahsettiğim arkadaşın son ekme hareketi bayağı uluslararasıydı. Bı akşam taksimden dönüyoruz tesadüf eseri Fransız bir turistle tanıştık, adamın bizim yaşlarımızda Türk bir rehberi var, istanbulda son bir günü kalmış ve rehber olmadan tek başına gezmesine imkan yok. Neyse arkadaşımdan çok hoşlanıyor ve son gününü onunla geçirmek için randevu alıyor kızdan. Telefonlar alınıp veriliyor ertesi gün buluşmak için yer ve saat belirleniyor, rehbere yarın gelmesine gerek olmadığı söyleniyor. Buraya kadar tamam. Ama ertesi sabah arkadaşım sevgilisinin haberi olmadan böyle birşey yapmanın yanlış olacağını farkediyor ve gitmekten vazgeçiyor. Bulduğu ilk çözüm adam aradığında benim doktor takliti yapıp kaza geçirdiğini hastaneye kaldırıldığını idda etmem :27: :27: Tabi fazla dramatik bir senaryo olduğuna ikna ediyorum ve yeniden telefonu açmama taktiğine dönüyor, arkadaşım o gün içinde birkaç yüz arama ve neden gelmedin konulu bir kaç mesaj alıyor turistin akıbetinin ne olduğunuza bilmiyoruz hala.

Bir de demin bir mesajda vardı hangi sevgili kızın işleri olsun diye başka erkeğe yüz vermesini kabul eder ki? Ne çirkin birşey. :40:

arkadaşının olayı baya komik olmuş canım ya yazık turiste :))))

sevgili olayında da canım öyle tuhaf insanlar var ki yaşın ilerledikçe değişik ortamlara girince anlıyosun bu dediğim olay yurt dışında eğitim aldığımız sırada olmuştu herkes herşeyi boşvermiş hayatımızı yaşıyoruz kimseyi takmıyoruz herkesle dalga geçiyoruz modundalardı kendilerini kaybetmişlerdi. ahlaksızlığın o kadar dibine vurdularki bu olay diğer yaptıklarının yanında masum kalır o derece yani.
benim ahlak anlayışıma baya ters bi konu ama bazıları eğlence olarak görüyo işte ben de anlamıyorum

bende insalara iltifat etmeyi çok severim. beğenirsem güzel derim ama beğenmediklerime güzel demem onlar sormadıkça. belki özgüvenim yerinde olduğu içindir.
bende arkadaşlarımın bakımlı olmasını şık görünmesini isterim hep ben bakımlıyım çünkü onların da kendilerini yanımda iyi hissetmesini isterim. diğer türlü bazı insanlar komplex yapıyo çünkü

Bu aralar bide hal hatırımı sormayan insanların ..
nasılsın iyimisin deyip

kpss kaç puan aldın ? diye soranlar

Ya napıcan benim kpss puanımı ,öss beri anlamıyorum bu sorunun sorulmasını?

Hiç kimseye de soramam.

itiraf ediyorum ben de böyle yapıyorum tabii sevmediğim insanlara karşı :27::27::27:

Back
X