• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi de Gör Allahım:(

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Allahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim

Allahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
Amin

Amin tabiki ama sen bu konuya çok odaklanıyorsun
sürekli bu couk konusunu düşünerek hayat geçmez
kendine ve evliliğine yazık etme

haklısın kafamdan atamıyorum ama ya çabalıyorum sadece
herşey Allah a bağlı
buna ne kadar inanırsan o kadar rahat edersin
daha evvel de konusmustuk
bizim de olmuyor çocugumuz
elimizden gelenı yapıyoruz ama belki cocuguımuz hiç olmayacak
belki Allah nasip etmeyecek
diyelim ki önümüzde 40 yıllık bir hayat kaldı yasanacak
bu 40 yılı işkence ile mi geçirelim
böyle yaparsan eşini de bunaltır sıkarsın , çocuk isterken eşinden de olursun
nice cocuklu ınsanlar var eşiyle mutsuz
çocuk hersey değil

Allah isterse bir sebep bulur verir, istemezse de vermez

Aminnnnn...9 yıl bekledim rabbim kimseyi bekletmesin aratmasin tez zamanda kavustursun yavrusuna

Hislerinizi cok guzel duaya dokmussunuz bize de AMINN demek duser canim rabbim gonlunuze gore versin

amin, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...

herşey Allah a bağlı
buna ne kadar inanırsan o kadar rahat edersin
daha evvel de konusmustuk
bizim de olmuyor çocugumuz
elimizden gelenı yapıyoruz ama belki cocuguımuz hiç olmayacak
belki Allah nasip etmeyecek
diyelim ki önümüzde 40 yıllık bir hayat kaldı yasanacak
bu 40 yılı işkence ile mi geçirelim
böyle yaparsan eşini de bunaltır sıkarsın , çocuk isterken eşinden de olursun
nice cocuklu ınsanlar var eşiyle mutsuz
çocuk hersey değil

Allah isterse bir sebep bulur verir, istemezse de vermez
evet onu bilemeyiz ki belki de hiç olmayacak ..bu ihtimal varsa da başka şeylerle oyalanacağız belki dünyayı dolaşırız eşimle planlar yaparız bu şekilde de mutlu olunabilir hayat kısa sonuçta.. ama anaç bir insanım sevgimi verebilecek bir bebiş istiyorum olursa güzel olur tbi..Allah sana da bizleree de yaşatır inşallah

evet onu bilemeyiz ki belki de hiç olmayacak ..bu ihtimal varsa da başka şeylerle oyalanacağız belki dünyayı dolaşırız eşimle planlar yaparız bu şekilde de mutlu olunabilir hayat kısa sonuçta.. ama anaç bir insanım sevgimi verebilecek bir bebiş istiyorum olursa güzel olur tbi..Allah sana da bizleree de yaşatır inşallah
amin ,ben de çok anaç ve evimenim balık burcuyum düşün
bazen aniden oluyor belki bizim de öyle olur beklemediğimiz bir anda:)
sevgiler

İnşallah bütün isteyen ve hakkıyla anne olabilecek herkese nasip olsun.

Back
X