- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
sağol canım Allah herkesin gönlündeki muradı versinAllah dualarını kabul etsin arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım Allah herkesin gönlündeki muradı versinAllah dualarını kabul etsin arkadaşım
amin canımAllahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
haklısın:)Amin amin allah gonlunuze gore versin de
Cocuk ha cocuk cocuk ha cocuk deyip de hayati kacirmayin. Hayirlisi ne ise o olsun demek en guzeli.
aminAllahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
bu duaya bizi de ekle allahım tüm dertlilerin dertleri hafiflet allahım amin amin aminAllahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
amin cnm ALLAH gönlündekini versin karddeşim derdimizin dermanı ondabu duaya bizi de ekle allahım tüm dertlilerin dertleri hafiflet allahım amin amin amin
5 yıl aynı şeyleri yaşadım çok şükür evlâdım oldu.Allahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
AmiiinnnnAllahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim