Parkeleri degisecek, kapi kapatilip baska yerden acildi yani boya badana var dolaplar takildi tezgah bekleniyor
Yakin nerden baksak 1 2 hafta daha
Ya boyle rahatliktaki insanlara hayretler ediyorum dogrusu .. Benmi cok pimpirikliyim milleti rahatsiz etmiyeyim diye diken ustundeyim yoksa bu milletmi cok rahat aklim almiyor ..
Hayir, olmaz diyemedigimiz surece kullaniliyoruz canim
En basiti yakin bi arkadasim hemde akrabam iki cocugunuda her alisverisinde doktor randevusunda mutlaka birakir .. Asla goturmez .. Dun sabah jinekolog randevum vardi 2 yasindaki oglumu napsamki dedim onun yaninda tek cvp yok .. Yuzsuzluk edip randevuda sabah erken olmasaydi sana birakirdim dedim .. Gelen cvp benimkilerde gec kalkiyo ya simdi senin oglanin sesine uyanirlar ben 3. Ne birden bakamam ..
Oyle kirildimki ben nasil bakiyorum 3 ne birden .. Goturdum cocugumu yanimda sormadi bile nasil durdumu oglun diye ... Ve bugun diyorki yarin benim oglanin randevusu var bi is ayarlama kizi sana birakicam .. Gelince kahvalti yapar bi yere gideriz .. Boyle piskin ve arsiz.. Bu en basiti anlatsam olanlari sayalarca yazmam gerek .. Boyle insanlardan uzak durulmasi gerek gercekten kene gibiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?