Beddua etmek günah değildir haklı olduğumuz sürece diye düşünmüştümAllah'a havale edelim arkadaşım bizleride günaha sokma şimdi gece gece.
Bende bu kafayla bu okul zor biter be abla. Ama iyi bir yere gelip bu erkeklere kök söktürmezsem ben de litha değilim22 yaşındasın çok da şeyetme, sen okulu bitirdin mi bakiim ne olacaksın mezun olunca
AmiinnTopunun allah belasini totosundan versin
Ne diyim.
Allah iyiliğini versin :)22 yaşındasın çok da şeyetme, sen okulu bitirdin mi bakiim ne olacaksın mezun olunca
Ne okuyorsunBende bu kafayla bu okul zor biter be abla. Ama iyi bir yere gelip bu erkeklere kök söktürmezsem ben de litha değilim
Bak erkeklerle kafayı bozan kızların, kızlarla da kafayı bozan erkeklerin sonu iyi olmaz, bu kafayla okulu bitirip iş yaşamına git etrafından kendine denk birini bul, kendinize uymayacak erkeklere vakit harcayıp sonra toplu beddua töreni yapıyorsunuz. Gecenin 3 ünde hala erkek diye konu açıyorsun, bırak sen kendine bak onlar her zaman orada zaten de kendine yakışanı bulmak için önce kendine bakmayı bileceksin, çöpün içinden prens çıkmaz canım önce çöpten kurtul.Bende bu kafayla bu okul zor biter be abla. Ama iyi bir yere gelip bu erkeklere kök söktürmezsem ben de litha değilim
Beddua etmek günah değildir haklı olduğumuz sürece diye düşünmüştüm
Söylesem ifşa olurum diye çekindim de iyi bir üniversitede iibf okuyorum diyeyim üstü kapalıNe okuyorsun
Bayan yöneticiler pek sevilmiyor
Tövbe estağfurullah yaaaMerhabalar. Sadece içimi dökmek için yazıyorum. Erkeklere ve ilişkilere karşı bu kadar güvensiz hissettiğim olmamıştı hiç. Başıma gelmeyen kalmadı saçma sapan insanlar girdi hayatıma ama yine de hep aşka inancım vardı ve ‘o’ kişinin geleceğinden emindim. 22 yaşındayım ve ancak bugün aşka inancım tamamen yok oldu. Buna neden olan kişi, umarım o kız seni çok üzer huzur falan bırakmaz inş. Sana saygı duyup insan gibi davrandığıma çok pişmanım. Şimdi o ergen kız senin ağzına bir güzel etsin de istediğin ilişkiyi yaşa. Allah belanı versin.
Kadınlar lütfen siz de sizi üzenlere beddualarınızı yazın da okuyup içim soğusun benim de
Ee gecenin üçünde erkeklere beddua seansı yapan hanımkızlarımıza böyle denir. Sonra aslında nişanlıyken böyle değildi evlenince çok değişti, babamın yanına döndüm ama vasıfsızım diye kimse iş vermiyor çocuklarla kaldık ortada,annemi de hiç tanıyamamışım, küçükken evlat ayırırdı zaten diye konu açanlara bağlayacak, şimdiden önünü keseyim dedimAllah iyiliğini versin :)
Önce oku kızım diyen Teyzeye bağlamışsın olayı
Bende iibf mezunuyumSöylesem ifşa olurum diye çekindim de iyi bir üniversitede iibf okuyorum diyeyim üstü kapalı
Ya o kadar da çöpün içinde değilimBak erkeklerle kafayı bozan kızların, kızlarla da kafayı bozan erkeklerin sonu iyi olmaz, bu kafayla okulu bitirip iş yaşamına git etrafından kendine denk birini bul, kendinize uymayacak erkeklere vakit harcayıp sonra toplu beddua töreni yapıyorsunuz. Gecenin 3 ünde hala erkek diye konu açıyorsun, bırak sen kendine bak onlar her zaman orada zaten de kendine yakışanı bulmak için önce kendine bakmayı bileceksin, çöpün içinden prens çıkmaz canım önce çöpten kurtul.
Gece gece bela okumasak daha iyi kim ne yaşattıysa onu yaşasın diyelim en iyisiMerhabalar. Sadece içimi dökmek için yazıyorum. Erkeklere ve ilişkilere karşı bu kadar güvensiz hissettiğim olmamıştı hiç. Başıma gelmeyen kalmadı saçma sapan insanlar girdi hayatıma ama yine de hep aşka inancım vardı ve ‘o’ kişinin geleceğinden emindim. 22 yaşındayım ve ancak bugün aşka inancım tamamen yok oldu. Buna neden olan kişi, umarım o kız seni çok üzer huzur falan bırakmaz inş. Sana saygı duyup insan gibi davrandığıma çok pişmanım. Şimdi o ergen kız senin ağzına bir güzel etsin de istediğin ilişkiyi yaşa. Allah belanı versin.
Kadınlar lütfen siz de sizi üzenlere beddualarınızı yazın da okuyup içim soğusun benim de
Abla o kadar da değilim beEe gecenin üçünde erkeklere beddua seansı yapan hanımkızlarımıza böyle denir. Sonra aslında nişanlıyken böyle değildi evlenince çok değişti, babamın yanına döndüm ama vasıfsızım diye kimse iş vermiyor çocuklarla kaldık ortada,annemi de hiç tanıyamamışım, küçükken evlat ayırırdı zaten diye konu açanlara bağlayacak, şimdiden önünü keseyim dedim
Nerden mezunsunuzBende iibf mezunuyum
Yönetici olsana
İfşa olmimNerden mezunsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?