Bizi üzen erkeklere beddualar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Merhabalar. Sadece içimi dökmek için yazıyorum. Erkeklere ve ilişkilere karşı bu kadar güvensiz hissettiğim olmamıştı hiç. Başıma gelmeyen kalmadı saçma sapan insanlar girdi hayatıma ama yine de hep aşka inancım vardı ve ‘o’ kişinin geleceğinden emindim. 22 yaşındayım ve ancak bugün aşka inancım tamamen yok oldu. Buna neden olan kişi, umarım o kız seni çok üzer huzur falan bırakmaz inş. Sana saygı duyup insan gibi davrandığıma çok pişmanım. Şimdi o ergen kız senin ağzına bir güzel etsin de istediğin ilişkiyi yaşa. Allah belanı versin.
Kadınlar lütfen siz de sizi üzenlere beddualarınızı yazın da okuyup içim soğusun benim de

Bende bu kafayla bu okul zor biter be abla. Ama iyi bir yere gelip bu erkeklere kök söktürmezsem ben de litha değilim
Bak erkeklerle kafayı bozan kızların, kızlarla da kafayı bozan erkeklerin sonu iyi olmaz, bu kafayla okulu bitirip iş yaşamına git etrafından kendine denk birini bul, kendinize uymayacak erkeklere vakit harcayıp sonra toplu beddua töreni yapıyorsunuz. Gecenin 3 ünde hala erkek diye konu açıyorsun, bırak sen kendine bak onlar her zaman orada zaten de kendine yakışanı bulmak için önce kendine bakmayı bileceksin, çöpün içinden prens çıkmaz canım önce çöpten kurtul.

Beddua etmek günah değildir haklı olduğumuz sürece diye düşünmüştüm

Yaptıkları kötülük yanlarına kalmaz sen hiç merak etme, beddua ederek onların kötülüğünü istemek bu,sonuçta kendinde bu kötülüğe ortak oluyosun. Ne diyelim Allah ıslah etsin.

Tövbe estağfurullah yaaa

Allah iyiliğini versin :)
Önce oku kızım diyen Teyzeye bağlamışsın olayı
Ee gecenin üçünde erkeklere beddua seansı yapan hanımkızlarımıza böyle denir. Sonra aslında nişanlıyken böyle değildi evlenince çok değişti, babamın yanına döndüm ama vasıfsızım diye kimse iş vermiyor çocuklarla kaldık ortada,annemi de hiç tanıyamamışım, küçükken evlat ayırırdı zaten diye konu açanlara bağlayacak, şimdiden önünü keseyim dedim

Ya o kadar da çöpün içinde değilim kendime yakışanı bulduğumu sanmıştım ama belli ki kendisi salak seviyormuş. Erkekler için fazla iyi olduğuma karar verdim

Gece gece bela okumasak daha iyi kim ne yaşattıysa onu yaşasın diyelim en iyisi

Abla o kadar da değilim be tokat gibi gerçekler iyi geldi aslında ama abarttın sen de aşk olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…