Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

graphicdesigner

Çikolata
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
5.744
2.637
248
" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "

UĞURLU TABLOMUZ

[table="width: 700, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]şehir[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]

[tr]
[td]tb_fb[/td]
[td]tuba[/td]
[td]bursa[/td]
[td] 5 şubat[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]yumoş takibi[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duamnur[/td]
[td]burcu[/td]
[td]diyarbakır[/td]
[td] .........[/td]
[td]26[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one[/td]
[td]seda[/td]
[td]eskişehir[/td]
[td]5 haziran[/td]
[td]31[/td]
[td]2007[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]adet düzensizliği[/td]
[td]2. tüp yolunda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esmerim53[/td]
[td]Nihal[/td]
[td]rize[/td]
[td] 14 mart[/td]
[td]21[/td]
[td]2012[/td]
[td]5 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hamişler [/td]
[td]isim[/td]
[td]şehir[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MARALAM[/td]
[td]Meral [/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]35[/td]
[td]2010[/td]
[td]???????5[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul1982[/td]
[td]Gül [/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31[/td]
[td]2011[/td]
[td]28.01.2015[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]

[tr]
[td]burju82[/td]
[td]Burcu [/td]
[td]burdur[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]19.01.2015[/td]
[td]kimyasal gebelikler[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sekerkiz67[/td]
[td]Tuğba [/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]29[/td]
[td]2008[/td]
[td]09.12.2014[/td]
[td]dış gebelik[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]

[tr]
[td]afy2646[/td]
[td]Sebiha [/td]
[td]Afyon[/td]
[td]..[/td]
[td]2013[/td]
[td]14.11.2014[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]

[tr]
[td]zakkumx[/td]
[td]Zeynep[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]31[/td]
[td]2006[/td]
[td]22.10.2014[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]

[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]Özlem[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30[/td]
[td]2009[/td]
[td]28.06.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinn07[/td]
[td]Aslı[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]28[/td]
[td]2008[/td]
[td]22.06.2014[/td]
[td]endometriozis + morfoloji[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nartanesi[/td]
[td]Ayşe[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]29[/td]
[td]2008[/td]
[td]11.06.2014[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seybil[/td]
[td]Sibel[/td]
[td]Adana[/td]
[td]36[/td]
[td]2010[/td]
[td]12.05.2014[/td]
[td]sperm azlığı[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]btskn[/td]
[td]Bircan[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]31[/td]
[td]2011[/td]
[td]18.03.2014[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]binbirgece[/td]
[td](büyük)Gamze[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]29[/td]
[td]2007[/td]
[td]16.02.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması, ani antikor değişimi[/td]
[td]doğum yaptı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]Tümay[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]25[/td]
[td]2009[/td]
[td]08.02.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASYAMCA[/td]
[td]Gülhan[/td]
[td]Adana[/td]
[td]25[/td]
[td]2011[/td]
[td]27.12.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]nazan[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]30[/td]
[td]2006[/td]
[td]29.12.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]31[/td]
[td]2010[/td]
[td]27.11.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]ankara[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]24.11.2013[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]serap[/td]
[td]k.maraş[/td]
[td]29[/td]
[td]2011[/td]
[td]25.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bdroner[/td]
[td]bedriye[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]17.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]witchgirl01[/td]
[td]gülden[/td]
[td]ankara[/td]
[td]30[/td]
[td]2012[/td]
[td]19.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]delyam[/td]
[td]dilber[/td]
[td]azerbaycan[/td]
[td]26[/td]
[td]2010[/td]
[td]26.09.2013[/td]
[td]eşinde varikosel[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatumuttur[/td]
[td]küçük gamze[/td]
[td]trabzon[/td]
[td]25[/td]
[td]2009[/td]
[td]16.09.2013[/td]
[td]1 düşüğü olmuştu[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuperz[/td]
[td]ebru[/td]
[td]adıyaman[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]27.08.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunbal[/td]
[td]sündüz[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]28[/td]
[td]2011[/td]
[td]24.08.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kevok08[/td]
[td]aylin[/td]
[td]ısparta[/td]
[td]30[/td]
[td]2011[/td]
[td]19.08.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemss_23[/td]
[td]didem[/td]
[td]ankara[/td]
[td]25[/td]
[td]2011[/td]
[td]02.08.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ranana[/td]
[td]mesude[/td]
[td]izmir[/td]
[td]27[/td]
[td]2012[/td]
[td]26.06.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7VerenGul[/td]
[td]gül[/td]
[td]kastamonu[/td]
[td]23[/td]
[td]2011[/td]
[td]07.06.2013 [/td]
[td]eşinde varikosel vardı[/td]
[td] doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]akyuzcigdem[/td]
[td]çiğdem[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]25[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.06.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavihayal[/td]
[td]başak[/td]
[td]edirne[/td]
[td]27[/td]
[td]2011[/td]
[td]16.05.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td]azerbaycan[/td]
[td]25[/td]
[td]2012[/td]
[td]17.04.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose_s[/td]
[td]sibel[/td]
[td]aydın[/td]
[td]28[/td]
[td]2012[/td]
[td]17.04.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Günde 21 tane
Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh

"Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum; nefsine / kendine zulmetmiş, üstelik nefsi için ne ölümü, ne hayatı ve ne de öldükten sonra dirilmeyi elinde tutamayan bir kulun tevbesiyle / yönelişiyle (tevbe ediyorum)."

Istigfâra devam eden kimse, her sikintidan kurtulur, ummadigi yerden riziklanir.
Istigfâr olarak ” Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh ” okumalidir.

DUA LİSTEMİZ

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/ burcu[/td]
[td]13,03,2015 cuma[/td]
[td]Yuvasına huzur mutluluk ve iman, ailesine sağlık ve birlik. Hayırlısı ile sağlıklı bir bebek[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/ Buket[/td]
[td]16,03,2015 pazartesi[/td]
[td]Evine huzur, sağlık ve bereket, kızının sağlıkla huzurla büyüyüp hayırlı bir evlat olması ve yeni bebeğinin sağlıkla ve tam zamanında dünyaya gelmesi için[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gul_1982/ Gül[/td]
[td]17,03,2015 salı[/td]
[td]Ailesine sağlık, huzur, bir ömür boyunca beraberlik içinde olmaları. Çocuklarının sağlıklı ve hayırlı birer evlat olmaları için[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hayatsultan/ kübra[/td]
[td]18,03,2015 çarşamba[/td]
[td]Kendisine ve ablasına en kısa zamanda hayırlı birer eş ve mutlu birer yuva.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] _marie_/ Damla[/td]
[td]19,03,2015 perşembe[/td]
[td]Evine huzur, sağlık ve bereket, eşi ile arasının ömür boyu sevgi dolu olması, kızının sağlıkla büyüyüp hayırlı bir evlat olması ve mışıl mışıl uyuması için[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu_one/ seda[/td]
[td]20,03,2015 cuma[/td]
[td]Evine bereket ve huzur, tüp bebek tedavisinin olumlu olması, sağlıklı ve hayırlı bir evlat.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Burju82/ Burcu[/td]
[td]23,03,2015 pazartesi[/td]
[td]Ailesine sağlık ve huzur, oğlunun gaz sancılarının bitmesi ve uykusunun düzene girip uslu bir bebek olması + sütünün yeterince bol olması [/td]
[/tr]
[tr]
[td] graphicdesigner/ Yasemin[/td]
[td]24,03,2015 salı[/td]
[td]Betül’ün sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir evlat olması, eşi ile bir ömür boyu sevgi, saygı ve sadakat dolu bir hayat yaşaması için.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] esmerim53/ Nihal[/td]
[td]25,03,2015 çarşamba[/td]
[td]Ailesini huzur,sağlık, evine bereket ve hayırlısı ile yeni bir bebeğinin olması için.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca/ gülhan[/td]
[td]26,03,2015 perşembe[/td]
[td]İşlerinin rastgitmesi, ailesine huzur ve bereket,eşler arası sevginin artarak devam etmesi, bebeğinin sağlıkla büyümesi.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinn007/ aslı[/td]
[td]27,03,2015 cuma[/td]
[td]Yuvasına huzur, bereket, çocuklarına hayırlı ve sağlıklı ömür, kesintisiz gece uykusu ve sakinlik.[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/ zeynep[/td]
[td]30,03,2015 pazartesi[/td]
[td]Yuvasına huzur, bereket ve sağlık. Çocuklarına hayırlı ve sağlıklı ömür, kesintisiz gece uykusu ve sakinlik.[/td]
[/tr]

[/table]

..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....

*** ??????????

Günde 21 defa "Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh "

Bu dua etkinliğimizi bu Cuma günü yani 13.03.2015 Cuma günü başlatacağım inşallah. Listede bulunmak isteyen kişiler;

· Hem bulunmak istediklerini, hemde kalplerinden geçen, etmemizi istediğiniz isteğinizi yazın, bende listeyi bu şekilde herkesin gönlüne göre dualarının isteklerinin yazılı olduğu şekilde hazırlayayım. Az kişi bile olsak, yani 3 kişi bile olsak dua etkinliğimizi inşallah artık ara vermeden sürekli güncel tutalım kızlar. Haydi Bismillah….

Son düzenleme:
Arkadaşlarım Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz...
Bu topiğin açılış şeklini anlatmak istiyorum öncelikle ;
Yazdım topiğin adını filan, tabloyu ekledim. sonra dedimki niyet ettim bakın ;

"Allahım bu topiğe girecek olan tüm arkadaşlarımın ve benim üzerimde nazar varsa, ağırlık varsa, sıkıntı varsa, hastalık varsa, her ne kötü şey varsa sen onları üzerimizden al, hepimizin yüzünü güldür inşallah dedim. ve önce nazar dualarını okudum hepimize, sonra açtım Kuran-ı Kerim'i, Allahım hayırlısıyla sen bizim göbüşlerimizi fethet ve bizi gönlümüzdeki isteklere kavuştur hayırlısıyla dedim, ve birde o uzun bebek duamı ettim, üstüne birde "Fetih Suresi" okudum. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve konu aç butonuna tıkladım.

inşallah çok uğurlu çok hayırlı bir topik olur arkadaşlar, çok yürekten dua ettim, benim duam sizinkilerle birleşecek ve hepimiz gönlümüzdeki hayırlı isteklere kavuşacağız inşallah.

Son düzenleme:
Topiğimizin Bebek Duası ;

" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "

Son düzenleme:
yaseminciğim ne güzel dualarla açmışsın yeni topiğimiz Allah senden razı olsun,inşallah hep hayırlı güzel haberler veririz burdan.

Özlemcim aminn canım benim, Allah senden de ve diğer tüm arkadaşlarımızdan razı olsun.
Hani büyüklerimiz der ya tepdili mekanda hayır vardır diye, inşallah burasıda bizim için öyle olsun diye çok istedim, bakalım sesinde dediğin gibi ilk hamiş haberi kimden gelecek çok merak ediyorum şöyle ayağını sürtsün o kişi ki hepimizde arkasından gidelim

HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
inşallah hepimize uğur getirir, dualarımız kabul olur..hamiş haberleri peşpeşe sıralanır..göbişler peş peşe şişer, bebişler peşpeşe gelir,

bu dediğim olacak.görürsünüz bak.. şu raya yazıyorum..tam şuraya:126:

komşu topikten geliyorum hayırlı olsuna
hayırlı ve de uğurlu olsun topiğiniz.
Allah kabul etsin dualarınızı inşallah bi dolu hamiş çıkartırsınız

arkadaşım bu mübarek ayda ne güzel dualarla açmışsın topiğini.rabbim inşallah dualarımızı en hayırlı vakitte kabul eder.
beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.allahım hayırların fethine vesile eylesin inşallah burada edilen duaları..

Efsun'cum, canım çok teşekkürler, çok naziksin canım benim. İnşallah herşey çok güzel olacak, böyle pozitif topiklerden + + + bebeişler çıkacak inşallah

Buketim ne güzel yazmışsın valla, iyice bastır kız aman okunaklı olsun ki hemencicik melekler görsün yazılarını göndersin minişlerimizi

littlebirdie, hoşgeldin tatlım, tablomuzdaki yazılan bilgileri sende bana iletirsen hemencicik eklerim seni, sende bizim ilk yeni üyemiz olursun tatlım, bu ünvan da sana ait olsun

ben kendi adıma kabul ettim gitti..eminimki yasemin de lisesindeki yerine seni ekleyecektir..hoş geldin sefa getirdin..

komşu topikten hayırlı olsuna gelen efsun arkadaşımıza da teşekkürler..dualarımıza ortak olduğun için sağol..seni hiç tanımayan, hiç bi yerde seninle karşılaşmayan, tanımayacak ve/veya karşılaşmayaak bir insan olarak sana söylüyorumki, Allah seninde Gönlündeki sana versin..

oyy canım benim ağzından bal damlıyor ne güzel yazmışsın efsun için aminn bende katılıyorum bu dualarına.
ayrıca topiğe girmek isteyenler veya ne bilim bişey danışmak isteyenler için hepimiz aynı derecede söz sahibiyiz, ben burada başkanım veya söz sahibiyim diye bişey kesinlikle yok, biz burayı sizlerle birlikte el ele karar vererek açtık, siz olmasanız ben burda napim oturan boğa gibi kendi kendime kalırım ancak canlarım benim

yasemin, topiğimizin göbek adlarından bahsetmeyi unutma..uzun süren ar-ge çalışmaları ve referandum sonucu bu isim seçildi ama..diğer isimlerde bizim maskotumuz olsun..:13::76::98::118::119::123::124::122::128::132: alın size bissürü maskot

he ehehe hehee doğru yaa evet onlar hiç unutulurmu, gidip şunları not alayım da derleyip koyayım buraya
beyin fırtınalarımız, ar-ge çalışmalarımız, gebelik testini nasıl müjdeleyeceğimizin seçenekleri senin hamilelik belirtilerin filan hepsi çok değerli bilgiler

al sana bi alıntı yaptım ben..

anacım hertürlü belirti bende var.. sabah kalkıyorum bazen midem bulanıyo(yalaaaaaaaaann.. geniz akıntısından kaynaklanıyo o)
sonra bazen kalkınca yüzüm gözüm ellerim şişmiş oluyo( bu da yalan.. çok uyumaktan o..camış gibi 12 saat uyursan ellerin değil her tarafın şişer)
sonra bazen canım acayip tatlı istiyo özellikle bitter çikolata( yalanın şıkıdımlısı.. 12 yaşındaykende bitter çikolatayı çok severdim ben) sonra bazen başım dönüyo ( doktor demiştiki boyan uzun kansızsın ayağı kalkınca başın dönebilir..buda yalan)
sonra bide arada bi borular patlıyo beyin su topluyo.. haliyle kablolar kısa devre yapıyo aynı ipeğin çarpılması gibi..benimde şalterler atıyo o zaman.(anlayacağınız regl..hiç şaşmaz anasını satayım..bi günde gecikte bende geciktin diye test yapayım..yok..tıkır tıkır çalışıyo..maşallah).. işte ozaman bunalımlardayım..sabah akşam ağlayasım gelir ağlarım..reel bir sebep olması gerekmez.. çünkü bi insan adetliyken, dünya kadınları üzerinde yapılan adet öncesi belirtiler araştırmasındaki, bütün belirtileri gösterebilir mi arkadaş yaa..deli olacam.. gögüsler şişer, hassaslaşır, karın ağırır, bazen mide bulanır, tatlı krizleri cabası,, aşırı duygusallık, ota çiçeğe ağlama krizleri, sinir, baş ağrısı var mı arttıran??????????????

kızlar çok saolun beni çok sıcak karşıladınız hatta bana ilk yeni üye ünvanı vardiniz
2010 yılında evlendim.ismim yasemin.bu 4. ayımız.doktor bir problem olmadığını söyledi.bekliyoruz şimdilik.bat 5 ağustos

Buket yaa muhteşemsin valla, şimdi topiğimizde sadece ilk tablolarımızın olduğu mesaj kısmı varya, sadece onun üzerinde düzenleme yapma hakkına sahibim, alttaki diğer yazdıklarım filan artık düzenleme yapmak için aktif değil, onun için yazacağım herşeyi o iilk mesaj bölümüze alt alta destan gibi sıralayacağız kızlar bilginiz olsun.
Ayrıca tablomuzu da daha detaylı yapıcam demiştim ya, şehir ve meslek sutunu ekleyeceğim, başka aklına gelen bişey olan varsa söylesin

graphicdesigner yani yaseminmiş şimdi öğrendim topiğiniz hayırlı uğurlu olsunnnn listenizdeki herkes ve bekleyen dileyen herkes tez zamanda hayırlı vakitte hamile kalır, Allah sağlıklı sıhatli bahtı güzel ailesinin meleği bebekler doğurmak nasip eder inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…