- Konu Sahibi graphicdesigner
-
kızlar çok saolun beni çok sıcak karşıladınız hatta bana ilk yeni üye ünvanı vardiniz
2010 yılında evlendim.ismim yasemin.bu 4. ayımız.doktor bir problem olmadığını söyledi.bekliyoruz şimdilik.bat 5 ağustos
Buket yaa muhteşemsin valla, şimdi topiğimizde sadece ilk tablolarımızın olduğu mesaj kısmı varya, sadece onun üzerinde düzenleme yapma hakkına sahibim, alttaki diğer yazdıklarım filan artık düzenleme yapmak için aktif değil, onun için yazacağım herşeyi o iilk mesaj bölümüze alt alta destan gibi sıralayacağız kızlar bilginiz olsun.
Ayrıca tablomuzu da daha detaylı yapıcam demiştim ya, şehir ve meslek sutunu ekleyeceğim, başka aklına gelen bişey olan varsa söylesin
sende hşgeldin canım aramıza inş hepbirlikte burda hamiş olacağız dualarla Allah ın izniyle
canım benim tabiki o ünvan sana aitkızlar çok saolun beni çok sıcak karşıladınız hatta bana ilk yeni üye ünvanı vardiniz
2010 yılında evlendim.ismim yasemin.bu 4. ayımız.doktor bir problem olmadığını söyledi.bekliyoruz şimdilik.bat 5 ağustos
graphicdesigner yani yaseminmiş şimdi öğrendimtopiğiniz hayırlı uğurlu olsunnnn listenizdeki herkes ve bekleyen dileyen herkes tez zamanda hayırlı vakitte hamile kalır, Allah sağlıklı sıhatli bahtı güzel ailesinin meleği bebekler doğurmak nasip eder inşallahhhhh
canım o da benim yüzümden oldu öyle deil mi ilk mesajı senin yazman gerekiyordu ayyy çook utanıyorum
canım benim tabiki o ünvan sana ait
ben şimdi bilgilerini gireceğim hemen, birde dua listemiz var onada katılmak istermisin, eğer katılacaksan bugün aynur arkadaşımız için 100 adet kelimei tevhid okuyarak başlamış olursun ?
dua listesine katılamyı da çok isterim canım.
özel bir vakitte mi okumalıyım yoksa herhangi bir namazın arkasından okusam olurmu?
aynur arkadaşımızın hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olması için diye niyet edip okuycam dimi???
tabiki canım dua grubuna da katılmayı çok isterim.
özel bir zamandamı okumalıyım yoksa herhangi bir namazın arkasından okusam olurmu?
aynur arkadaşımızın hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olması için diye niyet edip okucam dimi?
yok tatlım sakın sakın öyle düşünme, forumun kuralıymış bu, sadece ilk mesaj üzerinde düzenleme yapabiliyormuşum, ben diğer yazdıklarımıda üstünden vakit geçince düzenleyebilirim sanıyordum öyle değilmiş. o yüzden üzülecek bişey yok yani, tek mesaj özgürlüğümüz varmış, ozaman bizde onu uzattıkça uzatırız
sizlerinde bilgisi olsun, yazdığınız mesajları eğer düzeltmek isterseniz tahminimce ilk 10 dk içinde yapmanız gerekiyor, yoksa müdahale şansınız bitiyor
yasemincim, herhangi bir vakti yok, ayrıca regl ikende okuyabilirsiniz, evet aynur arkadaşımız için niyet edip, hatta dua listemizin üzerinde bir dua yazılı, onuda ederek okursan çok daha detaylı olur istresen
bu arada yaşın kaçtı onu yazamadım tabloya, tabloyu güncelledim seni ekledim yaşın eksik bitek
yok tatlım sakın sakın öyle düşünme, forumun kuralıymış bu, sadece ilk mesaj üzerinde düzenleme yapabiliyormuşum, ben diğer yazdıklarımıda üstünden vakit geçince düzenleyebilirim sanıyordum öyle değilmiş. o yüzden üzülecek bişey yok yani, tek mesaj özgürlüğümüz varmış, ozaman bizde onu uzattıkça uzatırız
sizlerinde bilgisi olsun, yazdığınız mesajları eğer düzeltmek isterseniz tahminimce ilk 10 dk içinde yapmanız gerekiyor, yoksa müdahale şansınız bitiyor
yasemin bence şu bebek duamızı başa koy..yani senin duadı..çünkü konunun üstüne gidince açıkla olarak tablolar geliyor..dua gelse bence daha iyi olur..meslek ve şehir olayı da güzel olur..ilk mesajda karakter sınır varmı bilemem de topik isimlerimizi alıntı yapabilirsin..diğer konuları bence kısaca yaz..belki sonradan aramıza bissürü katılan olur..kim bilir..
çok sağol buketcim iyi oldu böyle doğru söyledin, hemen düzelttim canım, sanmıyorum sınır olacağını heralde tek mesaj verip karakter sınırı koymamışlardır bide
topik isimlerimizi alıntı yapacağım ama önce toplamam alzım iyice
yasemin şimdi baktımda, tevhid listesi üste gelmiş, üye listesi altta kalmışş..önceden de öylemişdi canım... sana çok zahmet olmazsa bence üye listesini üste alsan daha iyi olur.. uğraştırıyorum ama seni, yine de sen bilirsin..
hani ben sayfanın açılışı duayla olsun sonra üye listesi gelsin, sonrada bir etkinlik olarak tevhid listemiz olsun gibisinden söylemiştim..yarın öbürgün tevhid etkinliği biter..onu oradan silersin başka bi etkinlik koyarız..olmamıı
sslm kızlar topik hayılı olsun inşallah rabbim gönlümüzdekileri versin rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun. listede niye benim adım yok ya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?