- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #48.481
tümaycım ayşe 1 ytaşında oldu demek maşallah ona yaa, Allahım sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasibetsin inşallah ayşeye ve tüm herkesin çocuklarına.Iyi guunler canlar...Uzun suredir yazamiyorum kusura bakmayin ama okuyorum yazdiklarinizi.4subatta kizim biir yasinda oldu .Hafta sonu aile arasinda kucuk bir kutlama yaptik.Kiz kardesim yanimda tatil icin geldi.Ayse teyzesiyle doyasiya oynuyor.Dua listesini bitirdim.
Yasemin Betule gecmis olsun canim ciceklerin cok guzel benimde vardi cilli begonyam hastalanmis kuruyor meneksem var cok guzel.
K.Burcu canim bende ayni problemleri yasadim esimle bu konulari onunla konusma biz ilgi bekliyoruz onlarda yasadiklarini unutmak istiyorlar kadinkar aglayip bi sekilde rahatliyor erkekler oyle degil yapilari farkli bi arkadasinla konus bize anlat esine biraz zaman tani.
yaa menekşeyi nedense sevemedim henüz, aslında sürekli çiçek açan bir bitki, tam benim tarzım, en iyisi ben biyerden menekşenin en güzel modelinden bir tane edineyim belki suladıkça severim :) resmini çekip göndersene bana burdan yada watsaptan bakim belki heveslenirim :)