Tümaycım, ayyyy kıyamam yaa senin konunu istiyor demekki, ama artık azıcık kıymak gerekiyo onun iyiliği için. sütten yeterli besin kaynaklarını alamıyor haliyle artık büyüdü abla oldu 1 yaşında :) sen internetten bol bol araştır mutlaka yemeğe alıştırmanın kolay yolları vardır, tecrübeli annelerin paylaşımları çok faydalı oluyor.
Meralimmmmmm minik kuzuların tatlı annesi hoşgeldin. çok teşekkür ederim canım benim. betül yavaş yavaş atlatıyor inşallah, öksürük filan devam ediyor ama tabi o geçen haftaki gibi beni ağlatacak kadar değil hamdolsun.
sen hele bi anne olda bak, senin annelik duygularında nasıl 100 kat daha kabaracak, canından daha önemli 2 can çıkacak piyasaya, Allahın verdiği en güzel duyguları sen x2 olarak yaşayacaksın. inşallah sakin uslu ve uyuyan bebekler olurlar hayırlısı ile. sana edebileceğim ennnnnn güzellllll dua budur bence :)))
Buketim yani diyorsunki şuanda üzerinize ceket atılsa hamile kalırsınız aman dikkat :))) Rabbim herşeyin en iyisini bilir, en hayırlısını verir. bakabilecek ve isteyen arkadaşlarıma ALlah nasibetsin. aminnn.
Aslııı üstün annelik belgesi hazırlayacağım sana da bir boş vakit bulamıyorum inanki. Maşallah sana yaa işin zor ama ALlahım sana güç kuvvet versin. ayy ikiside hasta olduysa işin 4 katı zor, ALlahım hemencicik şifa verir inşallah. aman onlar hasta olmasın, insanın şaftı kayıyor. ve eline beline hakim ol aman aman bir çocuk daha gelirse bu iki afacanın üstüne, seni buralarda artık hiç göremeyiz...