- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
Minişlrim guguk kuşunuz geldi, tesbihleri unutmayın canlarım bu arada 
sen kesin hamilesin bak bu çok net bir kanıt ben sana diyim 

tatlım şimdi ismini ve yaşınıda ekleyeceğim, çok memnun oldum zelihacım, inşallah ettiğimiz dualar hürmetine, burda yaşanan kalpten dostluklar hürmetine Allahım dualarımız kabul eder ve en kısa zamanda listemizdeki herkesin yanında hamiş hamiş diye yazar
aaa bak şimdi genelde doğumlarda ortaya çıkıyor diyorsun ve bu bir hamilelik belirtisi olduğunu atlamışsın tatlımkayısı olayını biliyorum..ramazanda dengeler bozuluyorya..bide reglydim sahura kalkmadım felan..yeme düseni bozulunca hemen baş gösteriyo..anlayacağın bu hastalığın tek çaresi ameliyatta, dikkat edersen sıkıntı çekmiyorsun..dikkat etmekle hastalık tamamen yok olmuş olmuyo, ağrı vermemiş oluyo..genelde doğumlarda ortaya çıkan bu hastalık streslede oluşabiliyor keza benim düğünüme 1 hafta kala baş göstermişti..:))![]()
ayyy hayırdır inşallah tatlım yaa, yoksa kalp gözünmü açıldı kız, inşallah gördüğün rüya gerçek olur ayy kıyamam bide foruma resmini bile koymuş süpersin yaaarkadaşlar hepinize günaydııın bugün çok güzel bi rüya gördüm, rüyamda;sabah uyanıp tuvalete gidiyorum aklımatest yapmak geliyor evdede test varmış (normalde yok evde test) hemen yapıyorum tek çizgi hemen çıkıyor testi evirip çeviriyorum silik bi ikinci çizgi görüyorum sonra birden 2.çizgi kıpkırmızı beliriyor ama çizgiler uzun uzun hemen fotoğrafını çekip buraya koyuyorum,herkese de ben hamileyim diye söylüyorum![]()
yok yok korkma seni geçemez hamişlik konusunda, sen birincisin bitanemözlemmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaa???
Aminn inslhhhh canim cook tesekkurederimm.. Ewt listeye eklerseniz cok sevinirimmumarim burasi bana da ugur getirsin ve hepimize insallahh... Benm adım zeliha Yaşım 22 ..
![]()
tatlım şimdi ismini ve yaşınıda ekleyeceğim, çok memnun oldum zelihacım, inşallah ettiğimiz dualar hürmetine, burda yaşanan kalpten dostluklar hürmetine Allahım dualarımız kabul eder ve en kısa zamanda listemizdeki herkesin yanında hamiş hamiş diye yazar