selamun aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar, gerçi bu saatte pek kimseyi bulamayabilirim ama en sonunda gelebildim

Bugün işyerinde kabus gibi bir gündü acil bir iş için cumadan beri uğraşıyordum, ajda pekkan gibi gerildim durdum, sağlığımı bozdum, mideme kramplar soktum yetişsin diye, fakat olmayınca olmuyor, uyuz adamlar son anda iptal ettiler işi, bütün emeklerim boşa gitti yani anlıyacağınız

yani urdan ne ders çıkartmak gerekiyormuş, "sen ne yaparsan yap, kendini yırtsanda, paralasanda herşey olacağına yada olmayacağına varıyor"

sonra eve geldim, evde ağıza atılacak bir lokma hazır yemek yoktu tabi hep ben millete iftara gittiğim için. neyse oturdum hanım oldum biraz yemek yaptım, hatta yarına eimin abilerini yemeğe çağırdım bide onun için hazılık yaptım, çorba, güllaç, iftariyelikler, masa süsleme vs vs.. sonra dedimki kendime çay demleyip içicem yaa bukadar yorgunluğun ardına yarım saatte kendime keyif yapıcam dedim. o sırada kanal d'de benim filmim başladı "sultan" onu izledim ve en sonunda artık kafamı toparlayıp topiğimize gelebildim.
Şimdi sanırım yarım saat filan geçmişi okumam gerekicek , o yüzden müsadenizle ben bi geçmişe gömülüyorum
hee bu arada bugün işten gelince bide test yaptım yine tek çizgi çıktı ve hala regl olmadım, yani saldım çayıra mevlam kayıra bakalım