- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #48.181
günaydın şekerler hem mide bulantısı hem 2-3 gündür ishal var doğuma yakın oluyodu sanırım ishal dimi ağrıyı saymıorum o bayadır var diren gülüm diren :) öpüyorum hepinizi..
canım hayırlısı ben test yapıcam zaman 3-4 tane alırdım ya hergün yapardım çift çizgi görürsemde üstüste yapardım doğrumu die sen almışken al 3-4 tane dursun kendinide yorma fazla hadi hayırlısı bekliyoruz sonucunu inşallah..
Kızzlar biraz önce yine midem bulantı çıkardım gündüz de bulandı da idare etmiştim akşam hamburger yedik o dokundu dedim ama üşütmüş de olabilirim ist. Annemin ev serindi aşağudaki komşu evde durmuyor kombi yakmıyormuş ısınmıyodu o yüzden testte alamadık byrdan almak istemedim dünkü testen vercek yine eşim başka yerden alacak yarın belim regl olcam gibi kopuyor resmen 10dk ya geçiyor. Dün yaptığım teste sabah baktım kırmızılık dağılmıştı azcık kalmıştı ve sağ tarafu boştu tek çizgi vardı negatif yani ama yarun da yapcam bakalım.
canım hayırlısı ben test yapıcam zaman 3-4 tane alırdım ya hergün yapardım çift çizgi görürsemde üstüste yapardım doğrumu die sen almışken al 3-4 tane dursun kendinide yorma fazla hadi hayırlısı bekliyoruz sonucunu inşallah..