Canim yaseminimm Allah razi olsun can kusum hem eski listeyi eklemissin hemde yeni liste icin calisma yapiyorsun canim benim ben birazdan eski listeyi bitirip bagislayacagim kismetse yeni dua listesine de dahil olmak isterim adimin karsisina evimize bereket sevdiklerime saglik huzur hayirli isler.. dersen cok sevinirim. Betul unde bence azi disleri geliyor annesi yoksa bu kizlar bizim catlak degil ya geceleri ayakta duruyorlar hayirlisiyla tamamlasinlar ins incilerini..
Seda tuba k.burcu ben hayirlisiyla inaniyorum pespese gelicek bebek haberleriniz Cenabi Allah kafanizi en rahat tuttugunuz anlarda gondericek meleklerinizi.. ins guzel haberlerinizi almayi nasip edicek Allah
senide ekledim bedriyem hemen.
doğru diyosun yaa çatlakmı bu kızlar böyle gece yarısı avaz avaz bağırıp duruyorlar :))) bende hep içimden öyle diyorum , uyku arasında uyanınca insana sinir basıyor, yahu diyorum çocuk zaten sıkıntılı bir ağrısı sancısı var belliki, birde sen şefkatli davranmazsan ne hisseder yavrucak diyorum, üzülüyorum kızın haline okuyorum üflüyorum. sonra 2 saat sakinleştirdikten sonra, sallarken açıyorum telefonu candy crush oynuyorum şeker patlatma oyunu varya :))) napim gecenin bi yarısı yoksa vakit geçmiyor.
YASEMİN canım doktor bana ginera diye bir tane verdi omu kullanacam yasmin bana olmuyormus hiç cocugu olmuyanlara vermiyorlarmış yumurtalıkları tembelleştiriyor diye riske atamıyoruz dedi doktor bana yazdığı ilaçta 40 tl biraz tuzlu şimdi doğum hastanesindeki arkadaşa sordum rapor çıkartılıyormuş raporla ücretsiz kullanabiliyorsun bir sende bak istersen
aaa süper bir bilgi yaa bende sorayım doktoruma bakim, ayyy hiçte arayasım yok varya nefretlik geldi hamilelik dönemimde herdakka görüşmekten doktorla :)))
Yssemin benide eklermisin erdemin gaz sancılarının azalması ve uykusunun düzene girmesi diye...
Kendime vakit ayırmak surda dursun yemek bile yapamaz oluyorum bazen zorluyor beni..
ekledim canım benim, aynı durumdayım ve aynı durumdayız topikçek :))) zorlamanın ötesinde yani sınırlara dayanıyor insan, ben kendi halimden özetler geçeyim;
* betül uyuyunca terlikleri çıkarıyoruz, parkeler çıtırdamasın diye ses yapmayan yerlerden geçmek için atlaya zıplaya komik görüntüler oluşturuyoruz çoğu zaman eşimle :)
* betül uyuyunca mutfaktaki tüm işler duruyor, şöyleki açtığım dolap kapaklarını bile açık bırakıyorum hepsini sabah kapatıyorum topluca :)
* sabahları cimcime uyanmasın diye alt katımızda abim oturuyor, gidip tuvaletimi orda yapıyorum :)))))
* artık çikolata ve bisküvi gibi şeyleri anlamaya başladı, o görmesin diye çikoltalarımı yatak odasına girip, gelmesin diye kapıyı kilitleyip öyle yiyorum
* tuvalete zaten birlikte gidiyoruz o uyanıkken bana yapışık yaşadığı için, hadi çişim geldi diyorum o benden önce emekleyerek hızlı hızlı tuvalete girmiş oluyor :)))