buketcim betül kendisi yerinde durmadığı gibi benide 5dk oturtmuyor, illa onun olduğu yerde olacam, eğer yere oturup oynamak istiyorsa bende yerde oturucam. bizimkisi herkül zannediyor kendini, ona plastik sandalye aldım otursun diye, onu tutup iki eliyle kaldırıyor, tekme atıyor gollllll diyor. sonra salonda iki tane birbirine yakın koltuk var, onun arasında geçmeye bayılıyor, heleki o 2 koltuk birbirine yaklaşmış olsun, poposuyla itiyor koltuğu illa geçecek yani ordan birde ses çıkartıyor ııııhhhhh diye. elini filan biyere çarparsa ben işaret parmağımı sallayarak çarptığı yere "hımmmmmm kızarım ben sana, sen benim kızımın elini nasıl acıtırsın" diyorum, bi gör zevkten 4 köşe oluyor ben oraya kızıyorum diye. sonra bakıyorum bazen ordan geçerken kendiside kızıyor parmağını sallayarak o bölgeye yine :))
betülde saat 20,45 te yumurcakta niloya var, ardından da can diye bi çizgi film var , o ikisini seviyor, bitek onlarda bir nebze sakinleşip ilk 5 dakkasını seyrediyor :))
benimde "hayır ellenmez" dediğim şeyler var salonda, aynı dediğin gibi o şeyin yanına gidiyor, parmağını uzatıyor ona, gözümün içine bakıyor, öpücük atıyor, sevimli hallere giriyor ki dokunduğunda kızmiyim diye, ama tabi ben ona mahal vermiyorum :)))
ama minik kuşum şimdi hasta gece üzülüp durdum Allahım şifa versin inşallah betüle ve bütün hasta çocuklara .
Gamzeeee oyy maşallah, o yılbaşı çiçeği bir açsa görsel şölen olur resmen maşallah nekadar güzel büyümüş. yanındaki uzun çiçeğide çok severim tam salon bitkisi. aferim sana performansını beğendim. sende cevher var güzel bakıyorsun bence çoğalt biraz çiçekleri

tuğrada maşallah madenciler gibi girmedik delik bırakmıyor gördüğüm kadarıyla, heleki face de paylaştığın resme çok güldüm, kızı yakalamış sepetin içinde öpüyor çapkınnn :))))
bu arada annen nasıl, daha iyimi, tedavisi olumlu olarak sürüyordur inşallah?
günaydın tatlım aminnnnn, sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşallah hepimize.
sebiha kuzum çok sağol, valla akşam oturup çiçek köşeme bakmak şu sıralar en büyük zevkim, kafayı onlara verdim. iyi geldi bana.
tatilinde biraz bahtsız geçmiş ama yinede sana bir değişiklik olmuş hiç olmazsa.
Erdeme bence peditus varsa evde yarım ölçü ver sabah akşam. betülde hapşurarak başladı, sonra öksürüp burnu akmaya başladı. inşallah erdem öyle olmaz. ama sen yinede önlemini alsan iyi olur tabi. ıhlamur filan içiyorsa ver