bizim düzen mi takvim düzeni mi yumurtayı ağaç etmeyelimde :)

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
arkadaşlar malumunuz bebek bekliyoruz.gün aşırı ilişkiye özen gösteriyoruz fakat takvimin ovulasyon gösterdiği gun bizim boş gececek gunumuze denk gelio ne yapmak icap eder?o gün de ilişkiye girmeli mi bu sefer 48 saat değil 24 saat ara vermiş olucaz.ya da bir öncesindekini yapmamalı mı ama bu sefer de fertilite dedikleri gunleri boş geçirmiş oluyoruz lütfen yardım.eğer kendi bildiğimizi yaparsak ovulasyon gunu değil ertesi gun ilişkiye girmiş olucaz sizce geç kalınmış olunur mu?daha geçi ateşten ve akıntıdan da takip ediyorum ama eğer hepsi o gunu ilşaret ederse sizce 48 saat düzenimize mi devam edelim yoksa o gunler 3 gun üstüste ilişkide mi bulunalım???

Bence bir doktor kontrolün de yumurta takibi yaptır , yumurtan olgulaşınca çatlmatma iğnesi olacaksın ve belli bir saat sonra eşine görüşmen istenecek. Bu kadar strese girmeyeceksin :) İlk kızımı böyle kucağıma almıştım...

şu an malesef bi sağlık güvencem yok peki bu süreç nasıl oluyor her gun hastaneye filan mı gidiliyor? 1-2 kere kontrole filan gittim ama dr hiç böle bişey sölemedi 1 yıl kendiliğinden olmasını bekleyelim filan dedi. yaygın kullanılan bir methot mu bu?offff bide bu ev kitleri oluyormuş gebelik planlamak için işte evde test yapıp kite sokuosun yeşil yanarsa ovulasyon gununde değilsin korunmana gerek yok diğer turlu kırmızı yanarsa ovulasyondasın korunman gerekio filan ona başvursam alsam dedim o da 1000tl filanmış
bu arada ilk kızımı böyle kucağıma almıştım demişsiniz allah bağışlasın sanırım daha sonra da anne oldunuz onda nasıl bir methot izlediniz?bir de peki böyle bir şey var da neden forumda herkes deli gibi gun hesaplıo :s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…