Bizim evimizden birkaç fotoğraf :)

çağla çok güzel sıcacık samimi bir evin var böyle evlere bayılıyorum soğuk renklerde kasıntı evleri hiç sevmiyorum

Gerçekten mi Beğenmene çok sevindim gerçekten. Yatak odamı ,banyomu da ekliycem inşallah

bence çok tarz bir ev olmuş başarılı yani bizimde sarı kırmızı maç odamız var halı bir türlü bulamadık bjk li halınıza bayıldım bende eklemek istiyorum evimin fotolarını ama dekorasyon açısından çok zayıf daha bişiler alamadım evime

Gülegüle iyi günlerde otur arkadaşım. Çok şirin bir evin var.
evliliğin ilk yılı ister istemez ev arada dağılabiliyor. Tam olarak düzen bir yılın sonunda oturuyor gibi sanki. Ya da insanın gözü anca alışıyor

Eşim görmüş de almış. Perdemiz fon perdeli,o çıkmamış resimde şimdi fark ettim.London desenli halımız var ama bjk görünce dayanamamış almış

Perdemizin deseni bu bjk odamızın

O ne güzel bir mutfak halısı öyle :)

BJK odanız da çok şeker olmuş.
Güle güle oturun.Salon resimleri çok anlaşılmıyor,daha aydınlık rsimler isteriz:)

Mutfak halın şahane ama acaba masa örtün düz renk olsa daha mı iyi olurdu acaba ?
Mesela sandalyeler halıdaki pembeden ya...Örtü de halıdaki maviden olsaydı çok güzel olurdu bence.

Son düzenleme:
Mutfak halınız çok güzel :) Evin geneli de güzel tabi ama ben en çok mutfak halısını ve perdeleri beğendim

Güle güle oturun :)

Dikkate alıcam canım, doğru söylüyorsun. Düz renk daha iyi olabilir. çok sağol yorum yaptığın için

Mutfak halımı, yatak odamın halılarını yıkamaya verdim. yatak odasına koridordaki halılarımdan alıcam. Kestirme almıştık, hiç memnun kalmadım. Diğer odalarında resimlerini,güzelce çekip koyucam

Güle güle oturun canım evinizde sağlık mutlulukla.. ben şu çok beğenilen şirin mutfak halısının marka ve model ismini soracaktım ? sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…