Bizim Evin Halleri - Kanal 1

neva gögsünü açtı çetin nasıl baktıı rüyada öyle bön bön bakıyor.hel bacagını okçayınca ne oluyor diye çitinin rüyaya bakışı çok komikti..
yok artık yaa...eniştesinin onu sevdiğini göstermesi böyle olmaması gerek!!!!saçmalaıyorlar artık....

bencede şu nevanın hareketleri diizyi çok ucuzlatıyor.böyle değildi bu dizi ne hale geldi ya.
şu dilayıda bulsunlar artık.hakikaten fenalık geldi ha...

bence senaristler bile dilayı nerden çıkarıcaklarını bulamadılar henüz..onların bile kafası karışmıştır..e normal hergün yazıyolar :))) Dila rüzgarın kızı,rüzgar pembenim kardeşi,Ahoy ayvaz nevanın emmioğlu çıkarsa şaşırmam artık :))))

bnence kamuran oğün giderken otobus terminalıne ısrarala ismetin onu bırakmasını istemedi orda birinci şüphe.nitekimde aksilikler yüzünden bırakamadı.bnce kamuran okula gidip dilayı alıp öle gidecekti memleketine ama seliyi görünce onları takıp etti fırsatını bulıncada kaçırdı.memelekete gittilier beraber.ve şuanadda kesin denizliydi sanırım ordalar.dila kamuranın akrabalarının yanında.bence ölee.kamuranın gözü bence paralarda çünkü ilk geldiğinde çok hırslı olduğunun mallları tek başın açlışarak yaptığını anlatıyodu ya ismete.bide sayfa yırtmıştı yaa günlükten rahmetli kerimanla aralarında büyük bir husumet vardı bence......

bu neva benı sinir ediyo duysunlar sesimi nevanın yerine başkasını alsınlar yaaa çok yapmacık rol yapamıyo ruyan ondan bin kat daha guzel oynuyo
ayrıca ne ruya ne neva kımse anasını babasını dınlemıyo tek söyledıklerı " anlamıyosun babacım,annecim"
allahım ya herşeyı bu ikisi biliyo bikerede laf dınleyın daha
ahh şadann bi dövse şu ikisini

ewt ya neva mide bulandırmaya basladı artık.zaten sewmiyodum yapmacık hareketlerini..konuşmaları bakışları hareketleri çook itici ıyyy.bencede nevayı cıkartsınlar diziden misket gideceğine o gitseydi keşke...yada dila kaybolacağına nevayı kaybetselerdi...

Ben dizinin başini göremedim ne oldu arkadaşlar.tvnbaşina 6 da oturdum. Anlativerin başini.....

kızlar dila memleketi denizlide,teyzesi olacak entrikacı kamuran kaçırdı.

kızlar dila memleketi denizlide,teyzesi olacak entrikacı kamuran kaçırdı.

kaynakların güvenilir mi :roflol:sen bişeyler biliyon galiba anlat bizede:roflol:
gerçekten uzattıkça uzattılar diye kızıyordum ama bu olaylar maalesf gerçek hayatta da oluyor, bence bu kayıpların gündem oluşturması için böyle yapılıyo

benmi yanlış gördüm şu adanalı dizi vaya orda oktayr kaynarcanın 17 senedir unutmaduğı sevgilisi nevamıydı .resimde gördüm

aslında neva çok güzel kız rolünüde çok güzel yapıyo sonuçta senaristler yazıyo oda oynuyo yapıcak bişeyi yok :))) dilaya gelince kaçırıldığı günden beri diyorum halada aynı fikirdeyim kesin kamuran kaçırdı hareketlerinden ve bakışlarından belli umarım fazla uzatmazlarda çıkarırlar şu kızı en azından bize göstersinler sanki gidip yerini söyliycez saçmalık valla

PAZARTESİ 47.bölüm

Zeliha, Rüzgar’a bir sevgilisi olmadığını ispat etmek için abisinin onu yakaladığı gece, parka kiminle buluşmak için gittiğini itiraf eder. Zeliha aşkına bir karşılık bulamayacağını bilse de Rüzgar’ı sevmekten vazgeçmez.

Neva, Çetin’in güvenilmez bir adam olduğunu Rüya’ya ispat edebilmek için türlü yollar dener. Çetin ise Zeliha’nın güvenini kazanmak için onunla görüşmeye çalışırken üzerindeki gizli gözlerin farkında değildir. Her adımda Çetin’i izleyen Neva, onun Zeliha’yı tehdit ettiğini sanmaktadır.

Hicran, kendisini Neva’ya karşı kullanan Safa’ya öfkelidir.

İsmetler kentte, Sally ise göl kenarında Dila’yı aramaya devam etmektedirler. Dila’nın ellerinde olduğunu söyleyen fidyecilerden gelen telefonla herkes şoke olur.

valla para koparmaya çalışan birileride olabilir senaristler bukdr çabuk çıkarmıycak dilayı belli oldu bence fidyeciler değildir ama özet böyle bakalm izliycez görücez kaydirigubbakcemile

fidyeciler 15 gündür nerdelermiş? :1no2:
ne saçma. ya işin içinden çıkamadılar
yada fidyeciler doların yükselmesini filan beklediler
bunca zaman:sm_cool:
ayrıca kamuran hani çok yoğundu bütün fabrikalar vs.
ona bakıyordu.ilk geldiğinde ben olmasam yaprak kıpırdamaz şirketlerde
diyordu.şimdi ismetlere kapağı attı:roflol:

oh bee sonunda öğrendik dila olayını..ne sacma ya 1 aydır haber yok fidyecilerde yeni çıktı piyasaya haberlere cıktı ya bencede arkadasın dediği gibi para koparmaya çalısan birileri olabilir...dila daha cıkmaz ortaya..

ben artık takip etmiyorum.eski tadı yok.dram...dram...dram...ööggg geldi yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…