okumak için kaçtı dıyemı
bende amcasıyla ilgili bişi oldu sandım
bı bölumde öle görmuştum uykusunda bırı kızı uyandırıyo falan
bu rüyada iyce denetimi arttıracakmış valla çetin sonunda dayanamayıp terkedecek rüyayı...adamı canından bezdirecek bu nasıl sewgi anlayamadım güvenin olmadığı yerde sewgide olmaz gıcık rüya..git kendi ewine rahat rahat hayatına devam et.çetinin mutlu olmadığını görüyosun hala bu ısrar nie..zorla kendinden nefret ettirecek nevaya olan askı iyce alevlenecek çetinin..
fidyeciler bugün selininn tlfununu arayıp kızınızı kacırdık dediler demekki selinin konuştugu adamlar kacırdığı dilayı...off ya su uyuz selide bi anlatmadı nerde kacırıldıgını felan filan...gerci anlatsa nasıl uzatacaklardıki...-tatlicadiarzu-
bence arayan fidyeciler para almak için yapıyor dilayı onlar kaçırmadı bence kamuran kaçırdı yani götürdü bi yere çünkü mimikleri çok değişiyor dilayla ilgili bişey olunca
safa bence ismetlerin şirketteki kızla evlenecek
melodiesim sallynin tlf nu mua ardılar kız ben direk sayhanı aradılar zannediyordum.
allah allah göxden kaçırmışızz.ne göz var kız sendee:))
selam arkadaşlar bende bu diziyi kaçırmamaya çalışıyorum size kardeşimin arkaşından duyduğum bişeyi söylemek istiyorum dilanın ögretmenleri dilanın derslerine engel oluyor diye dilanın diziden çıkmasını istemiş dilanın arkadaşı kardeşimin arkadaşına söylemiş ve duydugum kadarıla dila dizide ölmüş ben onların yalancısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?