Bizim Evin Halleri - Kanal 1

okumak için kaçtı dıyemı
bende amcasıyla ilgili bişi oldu sandım
bı bölumde öle görmuştum uykusunda bırı kızı uyandırıyo falan

okumak için kaçtı dıyemı
bende amcasıyla ilgili bişi oldu sandım
bı bölumde öle görmuştum uykusunda bırı kızı uyandırıyo falan

şimdi şöyle oluyor.amcasıklava: onu taciz etti bu besbelli.
zelişi taciz eden amcasının oğluyla evlendirecekken zeliş gerdek gecesinden kazandığı okulda okumak için kaçtıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu rüyada iyce denetimi arttıracakmış valla çetin sonunda dayanamayıp terkedecek rüyayı...adamı canından bezdirecek bu nasıl sewgi anlayamadım güvenin olmadığı yerde sewgide olmaz gıcık rüya..git kendi ewine rahat rahat hayatına devam et.çetinin mutlu olmadığını görüyosun hala bu ısrar nie..zorla kendinden nefret ettirecek nevaya olan askı iyce alevlenecek çetinin..

ruyay ben çok sinir oluyom hem eve getiriyor çetini hemde şüpheliniyor çetin soğutack kendinden o zaman ii olcak hıh:mymeka:

fidyeciler bugün selininn tlfununu arayıp kızınızı kacırdık dediler demekki selinin konuştugu adamlar kacırdığı dilayı...off ya su uyuz selide bi anlatmadı nerde kacırıldıgını felan filan...gerci anlatsa nasıl uzatacaklardıki...-tatlicadiarzu-

vallamı ben onu hiç dikkat etmedim:1shok: uf ismet seliye patlayacak çok kötü belki işten bile ayrılır seli:1no2:

bence arayan fidyeciler para almak için yapıyor dilayı onlar kaçırmadı bence kamuran kaçırdı yani götürdü bi yere çünkü mimikleri çok değişiyor dilayla ilgili bişey olunca

safa bence ismetlerin şirketteki kızla evlenecek

iide fidye için kacırsalar nie selinin cebini arasınlar ew tlfnunu ararlar..bence kamuranlada alakası yok olayın..öle olsa arar dilayı ne yapıyo fln die illa merak eder yani..selinin yanındaki adam kacırdı işte belli oldu tabi seli adama cep nosunu fln verdi..

melodiesim sallynin tlf nu mua ardılar kız ben direk sayhanı aradılar zannediyordum.
allah allah göxden kaçırmışızz.ne göz var kız sendee:))

dılanın adı gecıyor ama hala ortada yok az gosterselerya ılla merak uyandıracaklar sankı dıla o adamların yanında degıl gıbı haberı duyup para koparma pesındeler bence sallynın numarasıda var onlarda tabıı onu arıyorlar.sımdıye kadar nerdeydıler dıye dusunduruyor ınsanı bence kamuranda var bırseyler cok degısık bakıyor

Bence de Dilayı çıkarmıycaklar daha,ismetle günerin başı derde gircek ama polis zamanında gelcek galiba

canlarım bu dizi hepimizi senarist yaptı. okadar deneyimliyizki toplaşık yeni bir dizi bile yazabilirizz

selam arkadaşlar bende bu diziyi kaçırmamaya çalışıyorum size kardeşimin arkaşından duyduğum bişeyi söylemek istiyorum dilanın ögretmenleri dilanın derslerine engel oluyor diye dilanın diziden çıkmasını istemiş dilanın arkadaşı kardeşimin arkadaşına söylemiş ve duydugum kadarıla dila dizide ölmüş ben onların yalancısıyım

ya dilayıda öldürdüler demekkı ama bu kadar uzatmazlardı belkı dila ölseydı ne bıleyım bu kadar dizi izlemıslıgım var böyle sey görmedim ya bu haftada böyle gecer artık

bence dila ölmeyecek ama dizide biraz gözükmeyerek boş zaman sağladılar.
o adamların yanında dila felan yok!para sızdırmak için yapılmış saçma bir plan....

öyle bişey olsayı şimdiye kadar ölüsü çıkardı heralde mirmirmirmir sanırım yarın kide dila deyil adamlar para sızdırmak için yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…