Bizim Evin Halleri - Kanal 1

he valla
ismetlerin ev yol gecen hanıgamyoncuiremsu
yakında bende pılımı pırtımı toplayıp kapağı atacam oraya nası olsa her gelene kapıları açık niye geldin diyen yok
CADIARZUolmadı nemide ninelere giderim her dönem bi beslemeleri var nası olsa benmi sığamıycam:dilcikar:
:roflol::roflol:

bu kadar zaman olmus neredeydı bu fıdyecıler allah allah ama neyse nıhayet ogrendık dıla öldümü kaldımı

bana sally nin o gün parkta konuştuğu adamdan bişey çıkacak gibi geliyo biraz fazla atmış olabilirim ama:))) dizide öyle entrikalar varki bu yanında çok hafif kaldı :)

evt neva o kızlar
yazık dizi de anca bi rol vermişler o da hm foto hm de ölü oldu aynı gün içinde

naber BEH fanları itiraf ediyorum senarist benim.dila denizlide, kamoş kaçırttı,ahoy nevaya aşık gibi görünüp rüya yengesini aganigi edecek,nemide nine ilerleyen bölümlerde diziye yeni katılacak tonton bir emmiyle aşk yaşayacak,safa yakında kellikten kurtulup sırma saçlı olacak, huhaha inanmadınız dimi!bu dizi yakında bizi dumura uğratacak

slm ;
son bi kaç bölüm izledim aslında kızıyoruz diladan hala neden ses yok diye ama ülkemizin acı gerçekleri insanlar malesef kayıp çocuklarından günlerce,aylarca hatta yıllarca haber alamaıyorlar bence dizi bu yönden acı bi yaraya parmak basıyor bu yönden tebrik ediyorum belkı böylelikle bazı insanların sesi olurlar bizde sadece pembe dizi izlemeyip acı gerçekleri daha iyi öğrenir vede duyarlı oluruz

sende amma yaptın pelincan yahuu..ahuy yapmaz öle sey delikanlı adam bakarmı hiç yengesine yanlışşş tersss.. bak ötekiler olabilirr.:smiley-cool:.

öff ya yıne kısır döngüde gıttık geldık ne yapıyor bunlar ya ismetlerden hıc ses yoktu bugün bakalım yarın ne olacak

ya arkadaşlar dilayı ararken bugün diziyi izledim..ismetleride kaybeddik sanırım..hatta sayhanı..sallyi..kamuranı?? noluyo yaa bu diziyi..anlamadım..haberi olan varmı?geçen bölümde bişemi kaçırdım??

ama pazartesin bölümünü koydular topiğe okudum aynısı olmadı yaw ismetler yoktu halla halla

buda 12 kasım carsamba özeti........Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008

İsmet ve Güner fidyecilerin istediği parayı hazırlamışken Sayhan şüpheleri nedeniyle polise haber verilmesi gerektiğini söyler. Ancak İsmet şiddetle buna karşı çıkar. İsmet ve Güner fidyecilerle buluşmaya giderlerken Sayhan daha fazla dayanamaz ve olayı Cem’e anlatır.

Zeliha, Çetin’in onu korumak için ulaştırdığı bir haberden dolayı Çetin’e güvenmesi gerektiğini anlar. Zeliha’nın Rüzgar’a olan aşkı karşısına çıkan bütün umutsuzluklara rağmen, onu hayata bağlamaktadır.

Neva’nın, Çetin’in Zeliha’ya şantaj yaptığına dair, şüpheleri iyice artar. Bu arada Rüya’nın da Çetin ve Neva arasında olabileceklere dair korkuları fazlalaşmaktadır. Bu yüzden de Rüya, Çetin üzerindeki denetimini artırır. Çetin ve Rüya arasındaki ilişki gittikçe zayıflamaktadır.

zelişi agası öldürecekken zelişi takip eden rüzgar gelecek ve ayvazla tartışacak ve zeliş kaçacak.
birde bence dilanın kaybolmasında haftaya birşeyler olabilir bence.....

bakın ben demedimmi ben bilmişim işde rüzgra kurtardı zelişiii....:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
hani teşekkürlerrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
[/COLOR]

Son düzenleme:
bu zelişi nıye öldürmek istiyo abisi ben orayı kaçırmışım
ne yapmış yanı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…