Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bitmedi deyin lütfen böyle apansız bitemez....hepinizi seviyorumm

şebnem abla hergün aynı saatde açıyor bugünde açarsa size bilgi uçurcam ama hiçç sanmıyorumm olumlu bişye söyleyeceğini....

off ya böle beklemek çok kötü en azından bi umut ışığı gösterseler bi kanallla anlaşılıyo gibilerinden rahatlıcaz..-tatlicadiarzu-

bu kadar kolay harcanacak bir dizi değil ben umutluyum şu kriz dönemi yavaş yavaş geçiyor gibi kanallar için farkındaysanız kanal d düzelmeye başladı haftaya yeni bölümler var biraz sabır yakında mutlaka bir kanalla anlaşırlar bu kadar kolay değil hele ki ekranda kaldırılmayı bekleyen bir yığın saçma dizi varken bir ekol olan dizimiz hayatta bitmez bitemez bitiremezler

şebnem abla hergün aynı saatde açıyor bugünde açarsa size bilgi uçurcam ama hiçç sanmıyorumm olumlu bişye söyleyeceğini....

12:47amGülçin

şebnem ablacımmm bir gelişme varmıı.

dizi devam etcekmi bunu bari öğrensekte içimize su serpsen

:):)
12:48amşebnem

BEKLİYORUZ CNM BELLİ DEĞİL

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kusura bakmayın arkadaslar eger bittiyse gözünüz aydın diyecegim yakında hepiniz tabiri caizse kafayı yiyecektiniz niye cıkmıyor neden olmuyor cok agır ilerliyor diye

niye gözümüz aydın olsun canım biz seviyoruz zaten kem gözlere geldi dizi ondan bitti:)))))

sacmada olsa bizde alışkanlık yaptı seyretmenden duramıyordum inş en kısa zamanda seneryoyu yeniler ve geri gelir

doğru söze ne denirki hakikaten senaryomuz biraz elden geçmeli yada senaristleri değiştirmeli...
oyuncular bile sıkılıyordu artık oynarken mesela şu dila olayı allahım nasıl abartıydı öyle
ismet ayrı saçma güner ayrı saçma takılıyor sayhan kendi halinde ayrı bir saçma
gerçekten atv deki bölümleri çok kötüydü
zeliş karakteri diziye bir türlü oturmadı rüzgara da kesinlikle yakışmadı
kanal1 deki bölümler ne kadar güzeldi halbuki
yeni kanalda atvdeki bölümleri hiç olmamış gibi kabul edip kanal1 de kaldığı yerden devam etseler ne güzel olurdu misket yeniden girse hiç ölmemiş olsa mesela süper olur hihoyyyt
ne zaman misket diziden ayrıldı işte o zaman bizim evin hallerinin sonu geldi malesef misketi öldürmeyip yerine başka birini soksalardı bile daha hoş olabilirdi
bende alışkanlık olduğu için birde süper oyuncuları izlemek için takip ediyorum(neva dışında) zaten bu kadro olmasa kimse bu diziyi izlemez bana göre

inş. bir an önce yeni kanalında yenilenmiş senaryoyla yeniden izleme fırsatı bulabiliriz:çok üzgünüm:

size bişey söyleyimmi hepsi çok güzel rol yapıyor çogu dizinin oyuncularına taş çıkarırlar onun hatrına devam etsin

size bişey söyleyimmi hepsi çok güzel rol yapıyor çogu dizinin oyuncularına taş çıkarırlar onun hatrına devam etsin

hepsi senelrin oyuncuları bencede özleikle nemide hanım bayılıyorum ona ve oyunculuna:lepi:

ayrıca deryanın dediği gibi atv deki bölümleri yok sayır yeni bir misker karekteriyle geri gelsinler :1closedeyes:

güzel rol yaparlar çünkü hepside tiyatrocu. bu işin eğitimini almış kişiler. eski tiyatroculara zaten lafımız yok, genç oyuncuların hepside konservatuar tiyatro bölümü mezunları. :hooray:

kesinlikle cemooomm valla bu zelişle olmuyo ben ısınamıyorum misket daha iyiydi hem yakışıyorlardı rüzgarla
kanal1 den devam etse ne süper olur şeyda geri dönsün hatta :jeyyar:
onu bile özledim hareket katıyordu diziye ayrıca deniz gökçe kayhan mükemmellll ötesi bir oyuncu

güzel rol yaparlar çünkü hepside tiyatrocu. bu işin eğitimini almış kişiler. eski tiyatroculara zaten lafımız yok, genç oyuncuların hepside konservatuar tiyatro bölümü mezunları. :hooray:

neva dışında evet hepsi tiyatro bölümü mezunu
zaten nevanın oyunculuk olarak ne kadar sığ olduğu hemen belli oluyordu
mesela kamuranın oyunculuğu da süper kadın ciddi dururken bile aslında içten içe güldüğünü nasıl da güzel ifade edebiliyor harika bir oyuncu gerçektende

valla aynen katılıyorum sana seyda cok güzel bi oyuncuydu..bende zelişi hiç begenmedim kanım kaynamadı nedense. misketle daha cok yakışıyolardı..senle aynı fikirdeyiz:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…