Bizim Evin Halleri - Kanal 1

valla aynen katılıyorum sana seyda cok güzel bi oyuncuydu..bende zelişi hiç begenmedim kanım kaynamadı nedense. misketle daha cok yakışıyolardı..senle aynı fikirdeyiz:içelim:

bu senaristle hiç akıl yok berfu diziden cıkmış olabilir zeliş yerine miskete benzeyen birini bulabilirlerdi :jeyyar:sefa neva ise barışmış olsalrdı neva hamile olsaydı sefa bebek telaşını kapılsaydı ne kadar komik olurdu ah ah nerde eski sefa

şadanla fusun evlenselrdi balayına gitselerdi:jeyyar:seli evlenseydi:jeyyar:

delikafadulden

valla ya kan davasına cevirdiler diziyi..güya kan davasının kötü bişi oldugunu anlatmak istiyolar ama seneryoyu berbat ettiler...ahh keske yaa sefayla neva ayrılmasalardı.ne tatlı ciftti doğru neva hamile kalabilirdi..fisun barısabilirdi sadanla..ama hep ayırdılar herkesi bakalmı baslarsa neler olacak..:CüvCüv:

cemooo senin dediğin gibi olsaydı valla daha çok konu çıkmış olurdu senaristlere
diziyi öyle bir hale soktularki konu sıkıntısı yaşıyorlar şimdi bir türlü toparlayamıyorlar
keşke başa sarabilsek herşeyi
safa neva hiç ayrılmasaydı
zeliş ayvaz hiç olmasaydı
misket rüzgar evli ve mutlu olsaydı
şeyda güner de birlikte olsaydı
aslında iyi bir çift olabilirdi bana göre :1rolleyes:

senaristlerin yüzünde oldu herşey arap sacına cevirdiler diziyi öyle olmasaydı dizimiz şuanda yayınlanır olurdu aile dizisi istiyoruz neşeli ama bunlar günümüzed uydurular diziyi-tatlicadiarzu-uydurdular ama elilerini yüzlerine bulaştırdılar

hakketen bende öyle bi konuşmuşumki görende dizi şuan yayında sanır (((((((

açıkcası ben misket diziye ilk giridği zaman epey alışamamıştım.trt deki bölümlerde.
eski resimlerini aradım ama bulamdım konuşması hareketleri çok salakca geliyordu hatta rüzgar,ın
ona aşık olacağına bile inanamadım.sonradan gözüm alıştı tabi.fakat rüzgarın da ablası gibi duruyordu.
zeliş çok tatlı bir kız ama onunda rolü ve misketin yerine gelmiş olması onun şansızlığı.
şeydayı bile özler olduk.deniz gökçe kayhan devlet tiyatrolarında aşkı-memnu oyununnda nihal
rolünü oynuyormuş...başlasa artık dizimiz ................

misket konusunda haklısın bende sevmezdim ilk başlarda ama zelişi gördükten sonra misketi aradım gerçekten :) misket zelişe oranla daha akıllıydı daha mantıklıydı ve daha sevimliydi :)
dediğin gibi aslında zelişte iyi bir oyuncu ama şanssızlığı çoook sevilen bir karakterin yerine gelmesi
bi de çokta diziye yakışmayan bir rolde oynaması

zeliş girdi diziyede birden pat die misketin yerini aldı..ömüre bakıcı oldu rüzgara asık oldu.rüzgar ona asık oldu cok sacmaladılar.bence hemen misketin yerine gelmemeliydi..

şeydada bizi az sinir etmiyordu.
hele misketi hizmetçi gibi çalıştırması vardı ya.
tekerlekli sandalyede bile her konuya vakıftı hanımefendi.
ben füsunların kuş uçmaz,kervan geçmez güzellik salonlarındaki
bölümlerini özledim.kimseler uğramazdı ama pastaneden daha iyiydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…