Bizim Evin Halleri - Kanal 1

kızlarrrr ... hala rüzgarım'dan rikkattim'den nemide teyzemden haber yokmu? çok merak ediyorum onları... başlarına bir şey mi geldi acaba... ismetler de evde yok... füsunlarda ... nerde bunlar... işhanına baktık ne sefa var ne şadan... ne de çetin ile ayvaz nerede bunlar ya ....adanalı da baktım neva'nın ağzını da bıçak açmıyor... ondan da bir şey duyamıyoruz... nerde bunlar... NEREDE BİZİM EVİN HALLERİ ... ALOOOO YÖNETİCİMİZ UYUYOR MU? ATV DUYMUYOR MUSUNUZ BİZİ ...SESİMİZ GELMİYOR MU SİZLERE KADAR....

Kızlar.bnm.nacizane.fikrim.şu.şimdi.behi.focusfilm.çekioduyaa.focusda.genelde.foxda.var.
yayınları.örn;bezbebek,unutmbeni.gbi.bnce.foxtv.ile.anlaşacaklar.ya. su.gibden.önce.yada.
sonra.verecekler.
bnm.fikrim.buyerimseniben​

[ı]bacım yayınlasınlar da hangi kanalda olursa olsun... Yeter ki olsun[/ı]

artık anlaşsalar iyi olur hangi kanalda olursa olsun başlasın ama senaristler de akıllarını başlarına alıp eski formatında yazsınlar dizimizi

ben dizimizi istiyorum
rüzgarımı görmek istiyorum
zelişe sinir olmak istiyorum
pembeye gülmek neva için üzülmek istiyorum
hadi artık lütfen

Görüşmeler sürüyor.Net bir sonuç alınmadan bir şey söyleyemem.Anlaşılmış olsa dahi dizi "MOTOR" demeden açıklama yapmamız istenmez.Ama şu aşamada yalnızca görüşmelerin sürdüğünü ve bu sürecin Şubat ayına kadar uzayabileceğini söyleyebilirim.

Sezgin Akgündüz

su yazıyı bı yerde okudum

ben ankara da dizinin çekildiği semtte yaşıyorum.dün(03,01,2009)Ömür pastenesinde çekim vardı
bi siteden alıntı

su yazıyı bı yerde okudum

ben ankara da dizinin çekildiği semtte yaşıyorum.dün(03,01,2009)Ömür pastenesinde çekim vardı
bi siteden alıntı

oh be içim rahatladı demekki dizimizin cekimleri sürüyo buda demek oluyoki en yakın zamanda ekrana cıkacak..iii görüşmeler subata kadar uzayabilirmiş olsun subata ne kaldı surda biz beekleriz yeterki dizimiz cıksın..:sm_cool:

bir umutışığı sürsün bakalım şubata kadar delikafadulden

bilgi için teşekkürler cemrem çok sevindim
sezgin beyin açıklamalarını da okuyunca içim rahatladı :)

kolay mı be yılların dizisini bir çırpıda bitirmek?!

kimin haddine?

seyircileri sağolsun:)
başlayacaktır eminim ben

ya bende gunlerdır sabahtan aksama kadar atv ızlıyom ama yok yok dızı ıns bıtmemıstır yta gerı gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…