misketi hjiç sevmiyorum.öncelerii kızmıştımm diziden çıktı diye üzülmüştümm.ama o birr gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk
kızz nie öle sölüyosun sende kimseyi begenmiyon haa.-tatlicadiarzu-
bak şimdi bende merak ettim niye sevmiyon kızzzz
gıcıkk havalııı
ya söylemeyim dedim ya neyse
bir tiyatroda en önde oturuyorduu başladığığndaa herkes berfu resim burdasın benle resimm çektir felan dedi yaa hiçç bişey demeden sahnenin araksından kaçtııııııklava:gıcıkk klava:facedee herkesi kabul etmiyormuşş seçiciymiş ahh canım kendininaniknanik kendinii hülya koçyiğitt sandıı :roflol:herhaldeee.daha dünküü oyuncuu.şebnem abla h.gülşen abla ne kadar samimi ne kadar içtense bu karıda o kadar itici o kadar antipatikk geliyor atık bana klava: klava:
gıcıkk havalııı
ya söylemeyim dedim ya neyse
bir tiyatroda en önde oturuyorduu başladığığndaa herkes berfu resim burdasın benle resimm çektir felan dedi yaa hiçç bişey demeden sahnenin araksından kaçtıııııı gıcıkkklava:facedee herkesi kabul etmiyormuşş seçiciymiş ahh canım kendininaniknanik kendinii hülya koçyiğitt sandıı :roflol:herhaldeee.daha dünküü oyuncuu.şebnem abla h.gülşen abla ne kadar samimi ne kadar içtense bu karıda o kadar itici o kadar antipatikk geliyor atık bana oklava:
evet anam beni de kabul etmemişti face de ben yılmadım tekrar denedim anam bi baktım kabul etmiş hemen girdim sayfasına :jeyyar: kimseyi kabul etmiyo ya hazine falan saklıyo diye düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım bomboştu sayfası sonra bi baktım silmiş hemenklava: sanki ben çok meraklıydım ya ona :dilcikar: bu hareketleriyle yeni yeni oluşmaya başlayan hayran çevresini yok eder kendini ulaşılmaz ve uzak yapar insanlardan yani kendi bilir tabi de eğer bu mesleğin içindeyse bu tavırlarla ne uzar ne kısalır bu arkadaşcağız klava: naniknanik :dilcikar:
evet anam beni de kabul etmemişti face de ben yılmadım tekrar denedim anam bi baktım kabul etmiş hemen girdim sayfasına :jeyyar: kimseyi kabul etmiyo ya hazine falan saklıyo diye düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım bomboştu sayfası sonra bi baktım silmiş hemenklava: sanki ben çok meraklıydım ya ona :dilcikar: bu hareketleriyle yeni yeni oluşmaya başlayan hayran çevresini yok eder kendini ulaşılmaz ve uzak yapar insanlardan yani kendi bilir tabi de eğer bu mesleğin içindeyse bu tavırlarla ne uzar ne kısalır bu arkadaşcağız klava: naniknanik :dilcikar:
hani karışmayım dedim ama aklıma takıldı...ben facebooka üye değilim ama üye olsam da herkesi kabul etmem zaten, bu onun havalı olduğunu mu gösteriyor sence?
dizi başlasın ya, ben seviyordum....
bi de şu açıdan bak fanlarıyla 1 kelime bile diyoloğa girmemiş bir hayranını bile arkadaşı olarak kabul etmemiş hayranlarıyla fotoğraf çektirmekten kaçan kendi fan klübünde kendisinin bir fotoğrafı olduğunu gördüğünde bu fotoyu koyan arkadaşın kalbini kıran hemen kaldır bunu diye tehdit eden berfu dan bahsediyoruz bi daha düşün istersen
:1closedeyes: ayrıca hayranlarını facebooka tek kabul etmeyen behteki oyuncu berfudur bunu da söyleyeyim dedim ayrıca forumunda 'hayranlarımla sohbet etmek sizin sorularınıza cevap vermek benim tarzım değil üzgünüm diye bir açıklamasıda vardı onu da söyliyim
ayy valla uyuz oldum berfuya bunları okuduktan sonra ..gercektende tam kendini begenmiş hade cok güzel bişi olur rahatsız ediyolar die düşünürüm ama bunda güzelliklte yok gıcıkkk..gülçin hak verdim sana vallla..
bende sevmezdim misketi onun oldugu bölümler çok sıkıcıydı baymıştı dogrusu
berfu için herkes aynı şeyleri yazdı bu güne kadar.
daha öncede bir üye facede şeydanın kendisine cevap yazdığını
misket hanımın tenezzül etmediğini yazmıştı.
benim fikrim misketi,misket yapan dizinin büyüsü,sıcaklığı
ve rüzgarla olan aşkıydı.berfunun her role gidecek bir yüzünün olduğunu düşünmüyorum.
evet rüzgarın ablası gibi duruyordu.zaten cantuğ,danda büyükmüş.zeliş ondan kat be kat
daha güzel ve sempatik ama giden bir oyuncunun yerine girdiği için dezavantaj oldu onun için.
biz misketin ,rüzgarla olan aşkını sevdik günlerce kavuşmalarını bekledik.diziden çıkınca büyük bir boşluk oldu tabiiki en başta misketin yerine zeliş veya başka biroyuncu düşünülseydi biz aynı
heyacanla yine izlerdik.bence misketi öldürmekle büyük bir hata yaptılar.neva,rüzgar,rüya
en eski karakter oldukları halde hepsinin yerine yenileri girmedimi?misketin yerinede bir oyuncu girebilirdi.dizide bu kadar dramatik bir hale gelmezdi..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?