Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bence senaristler arapsaçına döndürdükleri bu senaryoyu çözemeyip kaçtılar...-tatlicadiarzu-
çözecek bi dahi bulunursa dizi başlar zannımca..

kızz nie öle sölüyosun sende kimseyi begenmiyon haa.-tatlicadiarzu-

aa canım olurmu seni,cemremii d.harmanımı,nemide teyzemii,salyi,ismetii,begeniyorumm işdeee:roflol::roflol::roflol:sevmeiyom çirkin miskett...gıcıkkkkkkkkk:roflol:
ayrıca misket rüzagrın ablası gibi duruyorduu.
zelişide sevmiyorummmnaniknanik

bak şimdi bende merak ettim niye sevmiyon kızzzz

gıcıkk havalııı
ya söylemeyim dedim ya neyse
bir tiyatroda en önde oturuyorduu başladığığndaa herkes berfu resim burdasın benle resimm çektir felan dedi yaa hiçç bişey demeden sahnenin araksından kaçtıııııı klava:gıcıkk klava:facedee herkesi kabul etmiyormuşş seçiciymiş ahh canım kendininaniknanik kendinii hülya koçyiğitt sandıı :roflol:herhaldeee.daha dünküü oyuncuu.şebnem abla h.gülşen abla ne kadar samimi ne kadar içtense bu karıda o kadar itici o kadar antipatikk geliyor atık banaklava:klava:

evt biraz soğukmuş buz dolabıkaydirigubbakcemile3

evet anam beni de kabul etmemişti face de ben yılmadım tekrar denedim anam bi baktım kabul etmiş hemen girdim sayfasına :jeyyar: kimseyi kabul etmiyo ya hazine falan saklıyo diye düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım bomboştu sayfası sonra bi baktım silmiş hemen klava: sanki ben çok meraklıydım ya ona :dilcikar: bu hareketleriyle yeni yeni oluşmaya başlayan hayran çevresini yok eder kendini ulaşılmaz ve uzak yapar insanlardan yani kendi bilir tabi de eğer bu mesleğin içindeyse bu tavırlarla ne uzar ne kısalır bu arkadaşcağız klava: naniknanik :dilcikar:

hani karışmayım dedim ama aklıma takıldı...ben facebooka üye değilim ama üye olsam da herkesi kabul etmem zaten, bu onun havalı olduğunu mu gösteriyor sence?

dizi başlasın ya, ben seviyordum....

bende sevmezdim misketi onun oldugu bölümler çok sıkıcıydı baymıştı dogrusu

aynısını banada yaptı valla havalı gercekten...sanki dünya onun etrafında dönüyo kabul etse ölürdü.fan kulübü fln varya oraya üye olsun die kabul etmiyo heral...

hani karışmayım dedim ama aklıma takıldı...ben facebooka üye değilim ama üye olsam da herkesi kabul etmem zaten, bu onun havalı olduğunu mu gösteriyor sence?

dizi başlasın ya, ben seviyordum....

bi de şu açıdan bak fanlarıyla 1 kelime bile diyoloğa girmemiş bir hayranını bile arkadaşı olarak kabul etmemiş hayranlarıyla fotoğraf çektirmekten kaçan kendi fan klübünde kendisinin bir fotoğrafı olduğunu gördüğünde bu fotoyu koyan arkadaşın kalbini kıran hemen kaldır bunu diye tehdit eden berfu dan bahsediyoruz bi daha düşün istersen
:1closedeyes: ayrıca hayranlarını facebooka tek kabul etmeyen behteki oyuncu berfudur bunu da söyleyeyim dedim ayrıca forumunda 'hayranlarımla sohbet etmek sizin sorularınıza cevap vermek benim tarzım değil üzgünüm diye bir açıklamasıda vardı onu da söyliyim

ayy valla uyuz oldum berfuya bunları okuduktan sonra ..gercektende tam kendini begenmiş hade cok güzel bişi olur rahatsız ediyolar die düşünürüm ama bunda güzelliklte yok gıcıkkk..gülçin hak verdim sana vallla..

bende uyuz oldum facedeki olaylardan sonra zaten herkes gıcık oldu ona
ama oyunculuk yönünüde ayrı bi yere koymak lazım keşke halen behte olsaydı da izleyebilseydik:çok üzgünüm:

anladım, ben berfuyu falan tanımam, hatta adının berfu olduğunu siz yazınca hatırladım...bana göre o sadece miskettir, diğer açıklamalarını da okuyunca neden tepkili olduğunu az çok anladım, bir de ben facebook üyesi olmadığım için soyut kaldı tabi..
.

bende sevmezdim misketi onun oldugu bölümler çok sıkıcıydı baymıştı dogrusu

ooo kedicik hoşgeldin :1hug:
ama yine de onun olduğu bölümleri zelişli bölümlere tercih ederdim ben miskete çok gülüyordum yaa

bi bölümde hatırlıyor musunuz bilmem kanal1 in başlarıydı rüzgarla misket bir cafede oturuyorlardı gökhan geldi sonra misket tuvalete gitti elini götürdüğünde akan musluklardan vardı wcde miskette ilk defa görüyormuş o muslukları naniknanik verdiği tepkiler çok komikti izlemediyseniz izleyin bi:roflol:

birde kanal1 deki 11. bölümü lütfen bulun ve izleyin tavsiye edilir
gülme garantilidir

(kanallar ile görüşmeler sürüyor ve Şubat ayına kadar görüşmelerden yanıtlar bekleniyor. )
arkadaşlar facebooktan sezin akgündüz dizinin montajını yapan bir bey ve msj atmış bu yazıyı yazmış sizleride bilgilendireyim dedim:) inşallah ne olduğunu bize bildirecek

berfu için herkes aynı şeyleri yazdı bu güne kadar.
daha öncede bir üye facede şeydanın kendisine cevap yazdığını
misket hanımın tenezzül etmediğini yazmıştı.
benim fikrim misketi,misket yapan dizinin büyüsü,sıcaklığı
ve rüzgarla olan aşkıydı.berfunun her role gidecek bir yüzünün olduğunu düşünmüyorum.
evet rüzgarın ablası gibi duruyordu.zaten cantuğ,danda büyükmüş.zeliş ondan kat be kat
daha güzel ve sempatik ama giden bir oyuncunun yerine girdiği için dezavantaj oldu onun için.
biz misketin ,rüzgarla olan aşkını sevdik günlerce kavuşmalarını bekledik.diziden çıkınca büyük bir boşluk oldu tabiiki en başta misketin yerine zeliş veya başka biroyuncu düşünülseydi biz aynı
heyacanla yine izlerdik.bence misketi öldürmekle büyük bir hata yaptılar.neva,rüzgar,rüya
en eski karakter oldukları halde hepsinin yerine yenileri girmedimi?misketin yerinede bir oyuncu girebilirdi.dizide bu kadar dramatik bir hale gelmezdi..........

katılmakla birlikte altına imzamı atıyorum arkadaşım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…