Bizim Evin Halleri - Kanal 1

birde son olarak şunu söylemeliyimkii bende facede herkesi kabul etmem.tanımadıklarımla muhattap olmam.ama onu sevenleri kalbini kıran burnu havalarda biri berfuu.reeldede böylee ben şahit oldum.benim arkadaşım kızılayda görmüşş,yanında arakadaşım 6 kişi felan varmışş.
hemen taksii demişşş bizizm saf kızlar yanına gitmişler çabukk demiş taksiciyi azarlamışş yaz günüü camda açık..sanki kızlar yiğecek berfuyuu.haz etmiyorummmm gıcıkkkkkkkkkkkkkk

valla ne yalan söyleyim bende sevmiyorum misketi ablası gibi duruyordu rüzgarın eşim hep dalga geçerdi görünce başka birini bulamamışlarmı ne çirkin bi kadın gözlere bak gözlere yuvasından fırlıcak gibi derdi.ne yalan söyleyim şeyda daha güzel

ana ben vaken kimse gelmez ben yokken herkes burda olmıy böyleklava:delikafadulden

melodiesim bundan bahsediyordumm işdeee:1hug::1hug:

onu beh sayesinde tanıdık yok nerden bileleim misketi evt biz ler onun bi tarafını kaldırdık yoksakim tanısın onu sanki bana turkan şoray hıh

onu beh sayesinde tanıdık yok nerden bileleim misketi evt biz ler onun bi tarafını kaldırdık yoksakim tanısın onu sanki bana turkan şoray hıh

cemoomm kendinii gerçek bir aktirst zannediyorr.facede yazdığını deryamda biliyor.
BEN PRENSİP OLARAK HAYRANLARIMLA SOHBET EDEMEM DEMİŞTİİnaniknaniknaniknanik
çokk meraklıyızz yaa sanki bizdee:roflol::roflol:

haklısın valla...bide kanal d de cıkarsa dizide o zaman hiç havasından yanına varılmaz simdi böle yapan sonra kimbilir neler yapar..

hoşbulduk canım arada bakıyorum sizlere ama pek yorum yazmıyorum izlemedigim için zaten kaldırılmış sanırım ama devam edecekmi bilginiz varmı hepinize slmlar

ayrıca misketli ilgili yazılanlara katılıyorum
dizideki rolünü oynamakta zorlanmamıştır nede olsa gerçek hayattada uyuzmuş
sanırsın dünyaca ünlü nesanatcılarvar çok ünlü ama çok mütevazi onlardan biraz örnek alsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…