nolur bir cevap yazsanız ben bu dziyi çok seviyorum
ne fenasın gülçin kıı ne bilsin duymamıştır belki
dizi yayından kalktı siz herhalde uzayda yaşıyorsunuzzyerimsenibenyerimseniben:roflol:
ana ben vaken kimse gelmez ben yokken herkes burda olmıy böyleklava:delikafadulden
arzucumm olurmu öyle şeyy.aralarında 5 mt ancak varmışş
bal gibede kaçmış işdeee:jeyyar::mymeka:
kız ben bunun için deiştim ne fenasın diye miskete degila.s
birde son olarak şunu söylemeliyimkii bende facede herkesi kabul etmem.tanımadıklarımla muhattap olmam.ama onu sevenleri kalbini kıran burnu havalarda biri berfuu.reeldede böylee ben şahit oldum.benim arkadaşım kızılayda görmüşş,yanında arakadaşım 6 kişi felan varmışş.
hemen taksii demişşş bizizm saf kızlar yanına gitmişler çabukk demiş taksiciyi azarlamışş yaz günüü camda açık..sanki kızlar yiğecek berfuyuu.haz etmiyorummmm gıcıkkkkkkkkkkkkkk
onu beh sayesinde tanıdık yok nerden bileleim misketi evt biz ler onun bi tarafını kaldırdık yoksakim tanısın onu sanki bana turkan şoray hıh
onu beh sayesinde tanıdık yok nerden bileleim misketi evt biz ler onun bi tarafını kaldırdık yoksakim tanısın onu sanki bana turkan şoray hıh
haklısın valla...bide kanal d de cıkarsa dizide o zaman hiç havasından yanına varılmaz simdi böle yapan sonra kimbilir neler yapar..
o zamanda paris hilton olur yoluk tavukkötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:ay bi alemsin valla yoluk tavuk haa iii bi lakap yakışır misket bacıya:roflol:
ooo kedicik hoşgeldin :1hug:
ama yine de onun olduğu bölümleri zelişli bölümlere tercih ederdim ben miskete çok gülüyordum yaa
bi bölümde hatırlıyor musunuz bilmem kanal1 in başlarıydı rüzgarla misket bir cafede oturuyorlardı gökhan geldi sonra misket tuvalete gitti elini götürdüğünde akan musluklardan vardı wcde miskette ilk defa görüyormuş o muslukları naniknanik verdiği tepkiler çok komikti izlemediyseniz izleyin bi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?