Bizim Evin Halleri - Kanal 1

netten alıntı yorumlar
cantuğ artık yok

arkadaşlar boşuna beklemeyelim beklesekte izlenmez artık nedeni cantuğ turay stv kanalında beşinci boyuta geçti kendine yazık etti merak edenler bu akşam 19:40 beşinci boyutu açsınlar bir fenomen sona erdi bizim evin halleri diye bir şey kalmamıştı bizim evin felaketleri olmuştu dizi

sadece bir bölümlük o dizide tumden degıl ızlıyorsanız hep farklı konular ıslenıyor bu bolumde cantug var
zeliş

zelişçiler size üzücü bir haberim var zeliş başka bizide şuan yani bizim dizi başlasada zeliş olmcak çok sevindm yeni karakter kim acaba aman zeliş çıksnda kim olursa olsun ben çok sevindm zelişin çıkmasına başka bir dizide gördüm inş orda kalır dizimize bidaha giremez

canım cantuğ foxus filmden ayrılmamış:1no2: sadece başka kanaldad da çıkacakmışş.cantuğ çıkmamışCADIARZU
yaaaa diziyi dağıtmaslar inşallahh

evt doğru beinci boyuttu oynayacak bu akşam gördüm reklamında ama bir bölümük olabilir çünkü o dizide sabit oyuncular yok

inşallah rüzgar cıkmaz diziden yaa..zeliş nie cıkıyoki heralde begenilmedi zeliş karakteri...dizi baslarsa kesin öldürecekler zelişi off ya tam alışıyoruz cıkıyolar inşallah zeynep koltukta cıkmaz diziden oda adanalıda oynuyo ya ikisi birden zor olabilir bakalım baslarsa görecez..

kızlar suan stv de cantug turayı ızlıyorum besıncı boyutta ya özlemısım be inş bır an once dızımız yenıden yayına gırer

ayyyyyyyyy aşkumun fotolarıııııııııııııııııııı

o.kadar.kışı.değıştı.bu.dızıde
ama.bn.tek.bu.rüzgarı.sevdım.değışenlerden .ve.dığerının.yerıne.koydum
yoksa.ne.neva.ne.rüya.eskı.tadı.verdıler
sadece.cantuğ.verdı.o.tadı.eskı.rüzgarı
ama.bnm.eskısını.deçok.severdım

kızlar facede cantuğ turayın açıklaması:

bizim evin halleri ne yazık ki bitti arkadaşlar.başka projelerde görüşmek üzere...

kızlar facede cantuğ turayın açıklaması:

bizim evin halleri ne yazık ki bitti arkadaşlar.başka projelerde görüşmek üzere...

o zaman bitişi kesinleşti senağlama yoksa cantuğ pek açıklama yapmazdı diziyle ilgili

atv yılların efsane dizisine çok ayıp etti bi daha atv izlemiycem :dilcikar:

netten bir haber sizeee

Cantuğ, Behten ayrılmaya karar verdi,zaten dizi şu anda yayınlanmıyor.Cantuğ şu anda İstanbulda İnce Memet dizisinin çekimlerinde ve başrol Mehmet Aslantuğ diye duydum,dizi şubatta Atvde yayınlanacakmış

ayy inanmıyorum ya bitmiş mahvetiler dizi bali doğru sürüst final yapsalar atv izlemiyorum artık yazıklar olsun senağlama

bugün cantuğu stvdeki televizyon filmi programlarından birinde gördüm sesi değiştirmişler füsun falanda oynuyo bazen o programlarda belki görmüşsünüzdür

cemrem çok güzel bu ya :) misket rüzgar aşkını çok özlemişiz senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…