Sezgin Akgündüz, Caner'in gönderisini yanıtladı6 dakika önce
Eğer hikayenin kaldığı yerden devamı öngörülürse , bu çekilen bölümler yayınlanacak.Ama eğer ki yeni bir kanal diziyi alırsa ve yeni bir başlangıç isterse, konularda bazı talepleriolursa bu durumda yeni bölümler ve yeni hikayeler üzerinden tekrar başlanacak.
bunları neten alıntıdır
Sezgin Akgündüz, Ebru'nun gönderisini yanıtladı8 dakika önce
Ebru Hanım daha önce de dediğim gibi Şubat'a kadar beklemek durumundayız.Arada haber çıksa bile resmiyet kazanması yine Şubat'ı bulacak.
Sezgin Akgündüz, Nisa'nın gönderisini yanıtladı10 dakika önce
Bu da doğru bir bilgi değil.Önceden internette hep olumsuz dedi-kodular yayılırdı da ben burada çileden çıkardım.Ama şimdi olumlu dedi-kodular çıkıyor ve ben bu kez "keşke" diyebiliyorum ancak.Malesef bu da doğru değil, fox ile 2. bir günlük dizi anlaşmamız yok.
Cantuğ TURAY'ın başka bir dizi ile anlaştığı ve başrol aldığı doğru.Dizi başlasa dahi devam etmesi çok zor.O da büyük ihtimalle bunu düşünerek karar vermiştir.
dizi başladıda rüzgarın kim olduğu kaldı rüzgar giderse başkası gelir yeterki başlasın artık ya ufffffff sıkılıyorum atv ye gidiyo hep kumandanın tuşları bari eski bölümleri yayınlansa bidaha izlerim valla
cres mailinin karşılıgını almadın sanırım
tüh yaa demekki subatı deil krizin gecmesini bekleyecez..
aynen öyle canım.krizdxe 2020 de ancak biteer bu gidişle:a015::a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?