Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ayy hadi inşallah doğrudur .nusret dediyse kesin cıkacaktır inşallah anlaşma yapılır..merak ettim simdi yeni oyuncular kimlerki inşallah hayal kırıklıgına ugramayız..

ben bunu görmemiştim hadi hayırlısıa.s.

gülçin yazdı 14:37
abii dizi hakkında bilgi versenn çokk güzel olcakk...
Duvardan Duvara

Bugün
Nusret çetinel yazdı 15:50
ben de bilmiyorum, sadece bekliyoruz...
Duvardan Duvara - Nusret'in Duvarına yaz

desenize kesin birşey yok bence keşke yeniden trtde başlasa ozamanlar çok güzeldi daha zevliydi tam bir aile dizisiydi keşke yeniden trtde başlasa neşeli güzel bir dizi olsa yine

ınş arkadasım ya kendımı boslukta hıssedıyorum :sm_confused:ya ozledım dızımızısenağlama

Eger dızı burada bıterse bu saygısızlıgından dolayı kanalını ayakda alkıslayarak protesto edecegım.Aslında suc en basında trt de.Ne varda sankı bu kadar ızlayıcısı cok olan bı dızıyı sorumsuz kanallara satarsınız?(artık ıyıden ıyıye sinir bozuldu ya suçlayacak bı yer arıyorum kendımce)Ama devam edecekse de umarım en uygun kanalda en uygun saatte cok uygun bı seneryoyla devam eder de bu kadar devam etsın cabamız bosuna cıkmaz.

GERİ VERİN BİZE BİZİM EVİN HALLERİMİ YAAAAAAAAAAAAA

INSAN BIR ACIKLAMA YAPAR YA GUNLER GECIYOR AMA KIMSEDEN BIR HABER YOK BU KADAR OLMAZ
BİZİM EVİN HALLERINI GERİ VERİNNNNNNNNNN

kızlar hangi sitelerden duyuyorsunuz bu haberleri ... bize de sitelerin ismini versenizde bizde takip edebilsek oralardan ...

rezil ettiler diziyi.böyyle yapcaktınız hiç bu sezonda başlamasaydınız tadında kalaydı misketli falan soktular ahoyu mahoyu((

nerede başlayacak acaba bir an önce başlasa atv eline yüzüne bulaştırdı önce saatine karar veremedi sonra hiçbir açıklama yapmadan yayını bitirdi (((((((((

Bu gıdısle tekrar ekranlara dönse de artık sezon sonuna denk gelecek 10-15 bolum ızlerız yaz gelır.'Kabak tadı vermek' demek boyle bıseymıs.Saol ATV sayenıızde bu atasozunu tecrubeyle sabıt hale getırdık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atv hem dizimizi rezil etti bide hemde yayından kaldırdı
yok böle bişey ya bu kadar büyük bi izleyici kitlesi olan yılların dizisini harcamak bu kadar kolay mı ya
bi daha böyle bir kadroyu birarada ne zaman görürüz onu bilemiyorum ((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…