cemrecim unutmaya çalışsan iyi edersin canım((
dizi %1000,000 devam ediyor
arkadaşlar ben son haberleri vermeye devam ediyim.isteyen inanır istemeyen yok sen atıyon başkası başka dedi der.nusret Çetinelle konuştum şimdi.dizi kesinlikle ve kesinlikle devam edicek...hiç bir oyuncu çıkmayacak ve yeni oyuncular giricek...en son yazdığım yazıda sözleşme tarihinin belli olduğunu söylemiştim o iptalmiş ve başka kanallarla görüşmeler başlamış. son durum bu...herkese iyi akşamlar
dizi %1000,000 devam ediyor
arkadaşlar ben son haberleri vermeye devam ediyim.isteyen inanır istemeyen yok sen atıyon başkası başka dedi der.nusret Çetinelle konuştum şimdi.dizi kesinlikle ve kesinlikle devam edicek...hiç bir oyuncu çıkmayacak ve yeni oyuncular giricek...en son yazdığım yazıda sözleşme tarihinin belli olduğunu söylemiştim o iptalmiş ve başka kanallarla görüşmeler başlamış. son durum bu...herkese iyi akşamlar
ınş arkadasım ya kendımı boslukta hıssedıyorum :sm_confused:ya ozledım dızımızısenağlamadizi %1000,000 devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?