Bizim Evin Halleri - Kanal 1

Allahım bugünde rüyamda Nemide anneyi gördüm. :roflol: bizim burda ikamet ediyormuş,
diziyi soruyorum devam edecek diyo.
rüyama girecek başka şey kalmamış gibi bunları görüyorum habire yaf. :dilcikar:

ne zaman başlıcak hangi kanalda diyede sor tekrar görünce

şaka maka sıkıldım artık yemekteyizde sarmıyo hiçbişey izlemiyorum bunaldım o saatte başla artıkkkk beh

Allahım bugünde rüyamda Nemide anneyi gördüm. :roflol: bizim burda ikamet ediyormuş,
diziyi soruyorum devam edecek diyo.
rüyama girecek başka şey kalmamış gibi bunları görüyorum habire yaf. :dilcikar:

bende gördüm gecen ruyamda beh başlıyordu ayol psikolejimizde bozuldu -tatlicadiarzu-

zaten bundan sonra ancak rüyamızda görürüz diziyi..........

kızlar facebook da bizim evin halleri dizisini geri isteyenle grubu kurdum. inşallah işe yarar ... umut işte....

misketin dizisi kanal d de şubat sonu gibi başlıyormuş... adı da "bir bulut olsam" mış ...duyumlarıma göre...

vay be misket işi ilerletmiş su dizide bi çıksada baksak misket hanıma...

aman inş tutmaz dizide dımdızlak orta kalır işsiz olarak :mymeka:gıcık şey feceebok ta biri onun adına konu açmış resimlerini koymş sanırım kadına demedini bırakmamış abow görseniz bi tarafı kalmış uyuzunklava:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:güzel olsa içiim yanmazzz:roflol:

hadi yaa..terbiyesiz valla ne var sanki sen oyuncusun hayranların olcak tabi medeniyet görmemiş ayuuu ..bence tutmaz dizi adında hayır yok bi bulut olsam bana hiç çekici gelmedi doğrusu..miskette zate basrol oyuncu deildir..kimbilir hangi rolde uyuzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…