Bizim Evin Halleri - Kanal 1

vayy misket hanım yeni diziylemi geliyormuş ekranlara.. -tatlicadiarzu-
oyunculuğu hiçde iyi değildi.. kendini zorlayarak oynuyordu.. rüzgarada yakışmıyordu ama rüzgarın hastalanması ve misketle evlenmesi hamileliğime denk geldiği için ne gözyaşları dökmüştüm yavfff.. :1shok:

cantugda yenı bı dızıde oynayaCAK YAKINDA KANAL D DE SUBATTA BASLIYACAK SANIRIM ONDAN ALDIM HA BERI

kız dertya bu resimler ne kıs.nerden buldun

dertya bunları biz untmaya calıyoz söyle bakem dizi ne zaman başlaycak senin haberin vardır:))

merhaba kuzucuklarımm. dizi bitti gibi ama ben yinede sizlerden ayrılamıyorum

cantug hoca baska bı dızıde sanırım baska dızısı varmış berfu desen o baska bır dızıde melısa sozen ıle oynuyor dızının akıbetı bellı degıl

bu gün eski bölümünü biraz izledim.
kanal 1 e ilk geçtiği günler aynen trt,deki tadındaymış dizi.
ne kadar eğlenceliymiş.dürüye,dalyan ,fincan hala,sadık amca..
.
misketle rüzgarın aşkları yeni başlıyormuş.yalnız bu misketin kesin bir torpili varmış
bence rüzgarın yanına oyuncu olarak seçtiklerine göre...

dizi son zamanlarda çok fazla tepki almıştı.bütün sitelerde herkes dizinin
senaryosunu eleştirir olmuştu.bizlerde dahil.çoğu kişi artık hiç izlemediklerini yazıyordu....

selam kızlar...hergün bakıyorum bu topiğe yeni bir haber var mı diye..ben dizimizin tekrar başlayacagına kesinlikle inanıyorum ve bekliyorum.sizinle burada buluşmak çok güzel sizde ayrılmayın sakın hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…