Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bi arkadaş misketi görmüş çok çirkin gözleri pörtlek çilli ekrandan çok daha fazla çirkin dedi:))))

gunaydın arkadaslar
bızım evın hallerı kanal 1 de baslamis ama eskı bolumlerını verıyor inş sonrasında yenı bolumlerı gelır

ewt bende izledim bu sabah ne güzel sadık alili fincan halalı bölümleri eskiyle idare edioz artık..

arkadaşlar bir arkadaşım dizinin çekimlerinin ankarada sürdüğünü atv ile anlaşılmadıgı için yayınlarnmadıgını yeni kanal görüşmeleri oldugunu söyledi trt digiturk d smart la görüşülüyormuş birde nette bır forumda okudum kanal 1 de bizim evin halleri yakında diye reklam yapıyormuş acaba eski bolümler için mi artık gelsin dizimiz ya

kızlar dizinin yapımcısı sezgin bey facebook da hala anlaşma sağlanamadğını tv yöneticilerinin dizinin bütçesini karşılayamdıklarını veya başlasalar bile ödemelerin ancak 6-7 ay sonra yapılabileceğini bu yüzden de henüz hiç bir kanalla anlaşma şimdilik yapılmadığını yazmış . haber vereyim dedim
bu arada facebook da dizi ile ilgili gruplar var . bizim evin hallerini geri istiyoruz grubuna da hepinizi bekliyorum. inşallah işe yarar.
adresi:
bizim evin halleri dizisini geri isteyenler grubu | Facebook

şebnem hanıma dizi ile ilgili hem görüşlerimizi bildirir, hemde dizi akıbeti hakında bilgi alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…