Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bizim evin hallerini istiyoruummmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

yeter bu kadar ayrılık yaaa
finali bile olmadan bitirilmez ki yılların dizisi senağlama

saygısızlarrrrr :tomato:

kızlar nasılsınız hala umudunuzu yitirmediniz baya fanatikmişsiniz bizim evin halleri döndü yılan hikayesine bende final yapmadan bir dizi bittimi çok sinir oluyorum enayi yerine konulmak kimsenin hoşuna gitmez tabiikidekötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:klava:klava:

bencede yemek programları ve evlilik programlarından başka birşey yok kanalllarda ama ben trt 1de başlamasını isterdim doğrusu enkaliteli zamanları ozamanlardı umarım trtde başlar yine

ewt ya bıktık yemek programlarından doğru dürüst bişi kalmadı twlerde..inşallah dediğin gibi trtde baslarda izleriz..

bugün izlediğim filmdeki kadını rüyaya benzettim (benjamin buttonun tuhaf hikayesi)

şebnem Gürsoy yazdı06 Şubat 2009, 15:17'da
arkadaşlar , bu proje sonlanmadı, ekip dağıtılmadı, elbette umutlar sürmekte..sevgiler..
beh facedeki adresine yazmış bunu rikkat...

bende sevindim dogrusu gerçi son zamanlarda izleyememiştim ama umarım güzel bir dönüş olur daha kaliteli ve daha zevkle izleyebilecegimiz gibi

Mrb arkadaşlar facebook ta yazılanları aktarayım size bir çok kanaldan teklif almışlar ama maddi anlamda anlaşamamışlar.bu sezon artık başlamazmış ağustostan sonra inşallah deniyor.umarım başlar bende çok seviyorum bu diziyi..

cemrem eminmisin başlıyacagından bende ümit kalmadı(olsa iyi olur zaten haziranda bitecekti seneye direk başlarsa yeni konular katarlar belkimm

arzucum senden hepten ümidini yitirmişin canım yaa..senin yazdıklarını okuyunca benimde içim kararıyo.:1no2:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…