laf olsun rep dolsun şekerim alınma üzülürüm:1hug:
melodies avatarın çok hoş bu arada:))
Mrb arkadaşlar facebook ta yazılanları aktarayım size bir çok kanaldan teklif almışlar ama maddi anlamda anlaşamamışlar.bu sezon artık başlamazmış ağustostan sonra inşallah deniyor.umarım başlar bende çok seviyorum bu diziyi..
nusret.abıye.faceede.yazıyorum.walla
tenezzül.edıp.cvp.vermıo.bıle
lilacım asla izlemem o sevimsiz:mymeka::mymeka: misketin dizisiniiBİR BULUT OLSAM " ŞUBAT AYI SON HAFTA...KANAL D ekranlarında yayınlanacak
Dizi MArdin Midyatta çekiliyor;hakkı haluk cömert berfu öngören ve melısa sözen dızının oyuncu kadrosudan bir kaç isim..İçerik için şuan pek bir veri yok elimizde bakalım zaman göstericek .Gerçi kanal d krizi bahane edip elindeki dizileri doğru düzgün yayınlayamazken yeni bir diziyi nasıl kaldıracak orası da en çok tartışılan nokta ..Hadi bakalım umarım izlemeye değer bir dizi olur ...Bu arada senaryoyu Meral Okay'ın yazmış olması çok sevindirici ..
oyuncu kadrosu ;Başrollerde
Melisa Sözen,
Hakkı Haluk Cömert,
Engin Akyürek,
Engin Altan Düzyatan,
Meral Okay,
Ünal Gümüş,
Berfu Öngören,
Cahit Gök ...
Ve Altın Portakal ödüllü yönetmen: Ulaş İnan İnaç
kızlar bakın misket diziye başlıyomuş...
lilacım asla izlemem o sevimsiz:mymeka::mymeka: misketin dizisinii
sonunda izleyecez misket hanımı bakalım nasıl bi rolde..bugün fragmanını gösteriyolardı kanal d de gördüm..
:1hug:
nie öle diyon gülçin..bitek misket oynamıyoki belki güzel bi dizidir.:1hug:.
ne rolundeydi misket spikermi kaydirigubbakcemile3
isterse kenanım imirzalıoğlumla oynasın izlemememmm.gıcık karııyıı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
sadece nasıl komik oynamış diye ilk dk göz atcammlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?