Bizim Evin Halleri - Kanal 1

her gün gelip geçiyor... ama iyi,ama kötü...ama geçiyor..
bizim evin halleri dizisi olmadan geçen günlerde geldi geçti ve geçmekte..
büyük bir sabırla beklemenin sonunda işte şubat ayı da geldi o da geçiyor..
ama hala hiç bir televizyon kanalında Bizim Evin Halleri dizisi yayınlanmamakta ve Sezgin Bey'in yaptığı açıklamaya göre de artık bir sonraki sezonu beklemekten başka çare yok..

evet bu bir dizi ve senaryodan ibaret ama tam 9 yıl dile kolay tam 9 yıl hergün bizlerin evlerine konuk oldu onlar, evet birer hayali kahramandı onlar ama ailemizden biri gibi sevmiştik onları...gün geldi onlarla güldük eğlendik, gün geldi onlarla üzülüp ağladık, gün geldi bu sayfalara diziyle ilgili düşüncelerimizi yazdık.. kimi zaman aynı fikirleri paylaştık,kimi zaman da fikir ayrılıkları yaşadık ve hatta sayfalar dolusu senaryo yazdık hep birlikte... bunları yaptık çünkü;bizim seyirci olarak onlardan istediğimiz hep daha iyisini, daha güzelini seyretmek istediğimiz içindi..
öyle bir gün geldi ki seyrettiğimiz bölümün son bölüm olduğunu bilmeden seyrettik ve sonradan öğrendik artık her gün bizlerin evlerine konuk olmayacaklarını..
hani güneş her sabah doğar ve batar.. ardından gece ay ve yıldızlar gelir sonra yine güneş doğar ve bu böyle devam edip gider ya.. artık onların yokluklarında televizyon için güneş her sabah doğmuyor vede batmıyor çünkü onlar televizyon ekranlarında yoklar..

aaah aaaah şuanda şöyle helalinden hayırlısından çokça param olmasını öylesine çok isterdim ki :))
ne yapacaksın derseniz ; önce bütün dünyadaki insanların parayla ilgili sorunlarını çözer sonra da bir televizyon kanalı açar başta bizim evin halleri dizisini ve ekibini ve şu an ekranlarda olmayan bir çok unutulmuş usta ismi yaşayan yaşamayan kanalım da bir araya getirir onların hiç unutulmamasını sağlardım... ve hayatta olanlarla da bir değil bir çok projeyle kanalımda yer almalarını sağlar onları seyircilerle buluştururdum ve hiçte rayting kaygısıda duymazdım.. ama bu sadece bir hayal...

bu dizi sayesinde tanıdım kadınlar kulübünü ve hiç bir bilgim olmadan üye oldum ve siz değerli arkadaşlarımı tanıdım ve sizlerden çok şey öğrendim.. öğrenmeyede devam ediyorum :)
iyiki bizim evin halleri dizisi var ''dı'' ve iyiki kadınlar kulübü ''Bizim Evin Senaryoları'' sayfası ve ordaki arkadaşlarım var.. ayrıca iyiki bu Bizim Evin Halleri - Kanal 1 sayfası ve sizler varsınız hepinizi çok ama çok seviyorum arkadaşlar hayatıma renk kattığınız için bana öğrettikleriniz için kısacası herşey için teşekkürler Şeniza.s.

Bizim Evin Halleri dizisinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle yeniden sizleri ekranlarda görmek istiyoruz... bunun için ağustos ayı na kadar bekleyeceksek ve sizler yeniden ekranlar da olacaksanız ben sabırla beklerim yeterki siz değerli ustalarımız yine ekranlarda olun ve her gün bizlerin evine konuk olun a.s.

semuşçum ne güzel yazmışsın iyiki sen de aramızdasın iyiki kkya üye olmuşsun ve iyiki seni tanımışız
umarım bir gün çoook paramız olurda behi biz çekeriz allah bu belli olmaz :)
önümüzdeki sezon yayınlanacağı garanti olsa seve seve beklerim de bu şekilde beklemekte bana boş geliyor inşallah hayal kırıklığına uğramayız ve önümüzdeki sezon dizimize kavuşuruz

canım kadınlar kulübüne üye olmaktan ve sizleri tanımış olmaktan çok mutluyum Şeniz
benimkisi bir hayal ama benim bu hayalimi gerçekleştirecek bu imkanlara sahip insanlar var ve kim bilir onlarda benim gibi düşünüp bu diziyi ve unutulmuş bir çok ismi yeniden ekranlara getirip bizlerle buluştururlar... benim hep bir umudum var ve o umut ağustos ayına kadar beklemekse ben beklerim ve beklentim sonunda gerçekleşmezse mutlaka yeni bir proje olacaktır eminim o değerli ustalar hayattalar ve biz gençlerin onlar yaşarlarken onlardan öğreneğimiz çok şey var....yerimseniben

cantuğ turay yeni bir diziye başlıyormuş
o yüzden yeni bölümler eğer çekilirse bile cantuğ olmayacak

dizi bitmiş arkadaşlar geçen derya baykala mail geldi şebnem miydi anımsayamadım dizideki rikkat dizimiz bitti banada iş varmı vs. diye yazmış...

evet bende izledim :)
rikkat mail atmıştı bana da iş var mı diye

hülyacım benimde ümidim yok artık unuttum yaa valla aramıyorum zaten yogunum evde çocuklardan

valla ben arıyorum yaaa dizimizin saatinde hiç doğru dürüst bişey yok yemekteyiz var onunda suyu çıktı izlemiyorum artık..

ferhunde hanımlar ilk bittiği zamanda böyle olmuştuk.
suzi,deli nermin ,nevzat vs.
ne izleyeceğiz diye üzülürken b.e.h trt,de
çoğu ferhunde hanımlardan olan kadroyla başlamıştı.
onada alışmıştık sonra vazgeçemedik görüldüğü üzre.

günün yorgunluğunua tacak ,keyifle izleyecek
bir dizi istiyoruz....

:1no2::1no2:bakalım artık:çok üzgünüm:

şu abuk subuk yemek yarışmalrını kaldırsalarda beh koysalar her kanalda yemek yarışması gına geldi artık abartılar hıh

ekranlar restoranta döndü.....
menülerinden,damak tadlarından fenalık geldi artık.........

bi ara biz evleniyoruz falan vardı her kanal çöpçatanlık yapıyordu sonra söndü buda öyle olur yakında ben çok sıkıldım

ahh, ahh nerede eski B.E.H.

düriye nin :nemide teyze ayy
pembe nin:girçekten diye konuşması

ne keyifle izlerdik..........

bu dizi oynamaz artik sanmiyorum
simdide evlenme programlariyla yemek programlari oynuyor bütün kanallarda
hepside yapmacik seyler kalitesiz programlar bi bakiyosun birbirine giriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…