Bizim Evin Halleri - Kanal 1

niye bu kadar önyargılısınız misket falan kötlemeyin kızı sonuçta onunda işi oyunculuk ekmek parası napsın çalışacak sonuçta mankenler herkes oyuncu oluyo oda yapsın işini hayırlısı olsun derim ben dizi tuarsa devam eder tutmazsa zaten yayından kaldırılıyo biraz fragmanını izledim ilginç bir konu gibi geldi bana bakalım öyle karar verelim

bn.umudumu.kesıyorum.artık.yavaş.yavaş
çünkü.başlasaydı.ıkıncı.yayın.dönemınde.olurdu((

misket gitti diziden diye sevinmiştim yine nerden çıktı suratsız bari saçlarını derliyip toplasa birde babaannem gibi giyinmez inşallah bu dizidede

nusret çetinelde samanyoluna gecmiş bugün tesadüfen gördüm iyilik kervanında oynuyo.oyuncular hep baska dizilere transfer oldular baslasada oynuyacak adam bulamıyacaklar-tatlicadiarzu-

samanyolu izlemediğim için yeni gördüm valla...iiii bende sürünüyom cok hastayıp grip mahvetti beni cayır cayır yanıyom..

geçmiş olsun canım bende izlemiyorumda kanal degiştirirken görmüştüm o zaman bizim dizi vardı dikkatimi çekmişti

günaydın hanımlarhihoyyyt herkesin bu günü dünden güzel olsun a.sCUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

kınalı kunduz pek değişmemiş.
bu rollerin kadınısın sen misket.
yanındakiylede eyce yakışmışlar.
cantuğ,fazlaydı zaten sana.
b.e.h.den çıktığınada değmemiş pek.

bu dizinin tutacağını sanmıyorum bana SILA
dizisini hatırlattı.çekildiği mekan filan aynıda.....

ay hanımlar kaçırdım ya.. ben olaya fransız kaldım ... nedir bu misketin dizisinin adı ve de hangi kanalda oynayacakmış...

işte kızlar izleyemeyenler buradan izlesinler benim gibi... ama misket hanım yok fragmanlarda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…