misket evin külkedisi rolunde ama hiç bir zaman behdeki gibi sinderella olamayıcakk ha ha haaaaaa
misket evin külkedisi rolunde ama hiç bir zaman behdeki gibi sinderella olamayıcakk ha ha haaaaaa
isminimi diyon bacım sehermiş
VALLAdelikafaduldendelikafadulden
ha kezban ha seher aynı kapıya çıkıyor
:roflol::roflol::roflol:
sonuçta köylü güzeli olacakdelikafaduldendelikafadulden
bu seferde sosyeteye girecekmi acep köylü güzeli????????
BİLMEMKİ GİRMEZ HERHAL-tatlicadiarzu-SOSYETEYE GİRMİŞ KÖYLÜ GÜZELİ:1ninca:
ya kızlar şu mesajlarınızı okudumda, normalde Berfuyu bende sevmem. hatta misket rolüne ilk başladığında, ne kadar çirkin bi kız demiştim. görüntü olarakta rüzgardan çok büyük görünüyordu. ama o rolden çıktıktan sonra başka rolde oynamayacak diye bişey yok. elbette oynayacak. ama benim anlamadığım köylü kızı rolünü oynamasını neden küçümsüyorsunuz. bence köylü kızı rolü yapmak yetenek isteyen bişeydir. herkes yapamaz. çoğu oyuncuyum diyen kişi köylü rolünü yapmacık yapıyor. Berfuyu sevmesemde dizisinde başarılar diliyorum.
bu seferde sosyeteye girecekmi acep köylü güzeli????????
crescim küçümsemiyoruz sadece beh dede öyleydiya espiri yapıyoruz topigimizi keyiflendiriyoruz:sm_cool: yoksa köylü şehirli ayırd etmiyoruz ne yapalım sıkıntıdan bi başlasaydı dizimizbenneyaptımki
kıs sen beni yanlış anlamışsın. ben köylü şehirli ayırtediliyo demedim. köylü kızı rolü yapmak zordurda o açıdan söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?