Bizim Evin Halleri - Kanal 1

demekki o rolleri çok güzel taşıyor...

bu seferde sosyeteye girecekmi acep köylü güzeli????????

ya kızlar şu mesajlarınızı okudumda, normalde Berfuyu bende sevmem. hatta misket rolüne ilk başladığında, ne kadar çirkin bi kız demiştim. görüntü olarakta rüzgardan çok büyük görünüyordu. ama o rolden çıktıktan sonra başka rolde oynamayacak diye bişey yok. elbette oynayacak. ama benim anlamadığım köylü kızı rolünü oynamasını neden küçümsüyorsunuz. bence köylü kızı rolü yapmak yetenek isteyen bişeydir. herkes yapamaz. çoğu oyuncuyum diyen kişi köylü rolünü yapmacık yapıyor. Berfuyu sevmesemde dizisinde başarılar diliyorum.

crescim küçümsemiyoruz sadece beh dede öyleydiya espiri yapıyoruz topigimizi keyiflendiriyoruz:sm_cool: yoksa köylü şehirli ayırd etmiyoruz ne yapalım sıkıntıdan bi başlasaydı dizimizbenneyaptımki

crescim küçümsemiyoruz sadece beh dede öyleydiya espiri yapıyoruz topigimizi keyiflendiriyoruz:sm_cool: yoksa köylü şehirli ayırd etmiyoruz ne yapalım sıkıntıdan bi başlasaydı dizimizbenneyaptımki

kıs sen beni yanlış anlamışsın. ben köylü şehirli ayırtediliyo demedim. köylü kızı rolü yapmak zordurda o açıdan söylemiştim

kıs sen beni yanlış anlamışsın. ben köylü şehirli ayırtediliyo demedim. köylü kızı rolü yapmak zordurda o açıdan söylemiştim

inşallah güzel oynamıştır ne diyelim iyi şanslar ama zelişten güzel rol yaptıgı kesin o bellisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…